sapnis

Turbo | ASV| Ukraina| Krievija
Žanrs
Budžets
135,000,000.00$
No filmu ʺMadagaskaraʺ un ʺKung Fu Pandaʺ veidotājiem jauns piedzīvojums 3D formātā. Nekas tā nekaitina temperamentīgo, par ātrumu sapņojošo gliemezi ar skanīgo vārdu Turbo, kā nesteidzīgā ikdienas dzīve, lēnās sarunas un bremzētie kaimiņi. Kaislība uz ātrumu padara Turbo par svešinieku savu lēnīgo sugas brāļu vidū, kuriem sapņi par ātrumu liekas pilnīgs neprāts. Autonegadījums, kurā nokļūst Turbo, negaidīti pārvēršas par īstu veiksmi un dāvina viņam neticamas spējas pārvietoties ar superātrumu. Tagad Turbo var ķerties klāt pie sava galvenā sapņa piepildīšanas - uzvarēt leģendārajās Indy 500 sacīkstēs.

The Gift | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (61457 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Žokeja Saimona dzīvē ielaužas cilvēks no viņa tālas pagātnes – viņa klasesbiedrs Gordo. Draudzīgs, nedaudz neveikls cilvēks, bet ar lielām dīvainībām. Pirms Saimons un viņa sieva Robina satika Gordo, viņiem abiem šķita, ka dzīve ir ideāla. Gordo jauniešu dzīvē ievieš savas korekcijas.

Inside Out | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (717144 balsu)
Budžets
175,000,000.00$
Railija ir parasta 11-gadīga skolniece un, kā jebkuram no mums, viņas uzvedību nosaka piecas galvenās emocijas: Laime, Nemiers, Niknums, Nepatika un Melanholija. Te izrādās, ka Railijai un viņas vecākiem ir jāpārvācas uz dzīvi no mazas pilsētiņas uz trokšņainu megapoli. Katra no Railijas emocijām uzskata, ka tieši viņa vislabāk zina, kas ir jādara šādā situācijā, un meitenes galvā iestājās pilnīgs haoss. Lai iekārtotos uz dzīvi lielajā pilsētā, Railijas emocijām ir no jauna jāiemācās strādāt komandā.

Before I Wake | ASV
Žanrs
Jauns pāris pieņem savā ģimenē 8 gadus vecu zēnu Kodiju. Nezināmu iemeslu dēļ zēnam ir bail aizmigt. Sākumā pāris domā, ka zēna nepatika pret gulēšanu ir dēļ iepriekšējās pieredzes bērnunamā, bet drīz viņi atklāj, kāpēc - Kodija nosapņotais atspoguļo realitāti. Vienā brīdī viņus pārsteidz zēna radītā iztēles pasaule, bet otrā - sapņu šausminošā daba un draudošās briesmas. Lai izglābtu savu ģimeni, viņi uzsāk bīstamas medības, lai atklātu patiesību, ko slēpj Kodija murgi.

A Monster Calls | Spānija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
43,000,000.00$
12-gadīgais Konors mēģina tikt galā ar savas mātes slimību un klasesbiedriem, kas viņu regulāri iebiedē. Zēns patvērumu rod neparastā iedomu un fantāziju pasaulē, kas ir pilna ar briesmoņiem un pasākam, kas stāsta par drosmi, zaudējumu un cerību.

Hairspray | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.7 (133027 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Treisija Tērnblada ir liela izmēra meitene ar liela izmēra frizūru un plaša izmēra sirdi, kuras vienīgā kaislība ir dejas. Viņas sapnis ir piedalīties "Kornija Kolinsa šovā" - Baltimoras pašā neprātīgākajā deju tusiņā, kuru rāda pa televizoru. Treisija ideāli iederētos šajā šovā, izņemot tikai vienu, pavisam ne tik mazu problēmu - viņa šajā šovā galīgi neiederas. Viņas kuplās formas ir vienmēr traucējušas Treisijai sajust sevi iederīgu jebkādā kompānijā, ko viņai uz soļa atgādina viņu tik ļoti mīlošā, bet tik ļoti pārspīlēti aizsargājošā, liela izmēra mamma Edna. Taču tas Treisijai nav šķērslis, jo galvenais, ko lielā meitene zina - viņa ir dzimusi dejot! Lomās: John Travolta, Michelle Pfeiffer, Queen Latifah, Christopher Walken, Amanda Bynes, James Marsden, Brittany Snow, Nicole Blonsky, Zac Efron, Allison Janney Režisors: Adam Shankman

Matrix Revolutions, The | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
6.8 (431378 balsu)
Budžets
150,000,000.00$
Trešajā - noslēdzošajā Matriksa triloģijas daļā, karš starp Mašīnu armiju un Cionas iedzīvotājiem ir sasniedzis kulmināciju. Neo un Trīsvienība dodas uz vietu, kur neviens cilvēks nav uzdrīkstējies spert kāju - tālu prom no izpostītās zemes, uz Mašīnu pilsētu. Šajā metropolē, Neo nonāk aci pret aci ar Mašīnu pasaules Dievu, lai noslēgtu darījumu - vienīgo pasaules cerību uz izdzīvošanu. Karš drīz būs beidzies. Neo un divu civilizāciju liktenis ir atkarīgs no viņa pēdējās cīņas ar Aģentu Smitu. Galvenajās lomās: Keanu Reeves/,Carrie-Anne Moss, Laurence FishburneRežisori, scenārija autori un izpildproducenti: Endijs Andy Wachowski, Larry Wachowski/. Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, NPV Entertainment, Silver Pictures, 2003

1 2 3 4