sapnis

Little Manhattan | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (21762 balsu)
Budžets
385,373.00$
Desmit gadus vecais Gabe bija tikai parasts bērns, kurš auga Manhetenā, līdz Rosemary Telesco devās savā dzīvē, faktiski viņa karatē. Bet pirms Gabe var pateikt Rozmarijai, kā viņš jūtas, viņa pasaka, ka viņa vairs neapmeklēs valsts skolu. Gabei ir daudz vairāk, lai uzzinātu par dzīvi, mīlestību un meitenēm.

The Animal | ASV
Žanrs
IMDB
4.8 (55336 balsu)
Budžets
22,000,000.00$
Kad neveiksminieks Marvins Mange ir iesaistīts šausmīgā autoavārijā, neparasts zinātnieks viņu atdzīvināja kā puscilvēku un pusi dzīvnieku. Viņa jaunatklātās spējas ir satriecošas, taču viņu nelabvēlīgās blakusparādības varētu pārņemt viņa dzīvi. Tagad Marvinam jācīnās, lai kontrolētu savus trakos pirmatnējos mudinājumus ap savu jauno spieķi Riannu un savu konkurentu Sgt. Sisks, kurš abi domā, ka viņš ir viens foršs kaķis.

Lymelife | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (13542 balsu)
Budžets
1,500,000.00$
Draudze par vecuma sasniegšanu, kurā par neticību, nekustamo īpašumu un Laima slimību astoņdesmito gadu sākumā Longailendā sabrūk divas ģimenes. Skots, 15 gadus vecs, ir savas dzīves brīdī, kad uzzina, ka vissvarīgākie apkārtējie cilvēki, viņa tēvs, māte un brālis, nav īsti tie, kas, viņaprāt, bija. Viņi ir kļūdaini, un viņi ir cilvēki.

Man Down | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (8743 balsu)
Vajātais Afganistānas kara veterāns mēģina samierināties ar savu pagātni, meklējot savu ģimeni post-apokaliptiskajā Amerikā.

Passion of Mind | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (3089 balsu)
Kad Marija, atraitne Provansā ar divām meitām, aizslēdz savas guļamistabas durvis un dodas gulēt, viņa sapņo par Martu - Manhetenas literāro aģentu, kurš tikpat spilgti sapņo par Mariju. Sievietes izskatās līdzīgas. Marija satiek Viljamu, kurš sāk tiesāt viņu. Martijs satiek Āronu, grāmatvedi, kļūst par viņa draugu un pēc tam par viņa mīļāko. Abas sievietes mīļotājiem stāsta par savu sapņu dzīvi. Viljamss ir greizsirdīgs, Ārons to pieņem. Pat ja viņi ir kļuvuši par mīlniekiem, Marija negulēs blakus Viljamam. Marija dodas brīvdienās kopā ar Viljamu uz Parīzi, un Martijs pamostas ar pelnu trauku no viesnīcas uz viņas nakts stenda. Vai viņi ir viena un tā pati persona? Kas atbloķēs realitāti

Strange Days | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (64494 balsu)
Budžets
42,000,000.00$
Filma, kas veidota 1999. gadā vecās tūkstošgades pēdējās dienās, stāsta par Leniju Nero, bijušo policistu, kurš tagad nodarbojas ar datu diskiem, kas satur ierakstītas atmiņas un emocijas. Kādu dienu viņš saņem disku, kurā ir atmiņas par slepkavu, kurš nogalināja prostitūtu. Lenijs izmeklē, un viņu aizvien dziļāk iespiež šantāžas, slepkavības un izvarošanas virpulī. Vai viņš izdzīvos un lietu atrisinās?

Anywhere But Here | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (16460 balsu)
Budžets
23,000,000.00$
Šajā Mona Simpsona romāna adaptācijā vientuļajai mātei Adelei Augustai ir slikti ar naudu, un vēl sliktāk, ja runa ir par lēmumu pieņemšanu. Viņas taisno mežģīņu meita Ann ir veiksmīga vidusskolas studente ar Ivy League centieniem. Kad Adele nolemj sapakot un pārvietot divus no Midwest uz Beverly Hills, Kalifornijā, lai īstenotu savus sapņus par Holivudas panākumiem, Ann kļūst neapmierināta ar mātes bezatbildīgajiem un impulsīvajiem veidiem.

A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (66616 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Ir pagājuši daudzi gadi, kopš Fredija Kruegera pirmais upuris Nensija nonāca aci pret aci ar Frediju un viņa sadistiskajiem, ļaunajiem veidiem. Tagad Nensija ir izaugusi; viņa aiz muguras atstāj biedējošos murgus un palīdz pusaudžiem tikt galā ar viņu sapņiem. Par sliktu Fredijs nolēma sludināt savu atgriešanos, iebrūkot bērnu sapņos un biedējot viņus izdarīt pašnāvību.

Arthur Newman | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (6776 balsu)
Volless Everijs necieš savu darbu. Viņš ir nopūdelējis lielāko izdevību savā dzīvē, arī personīgās attiecības cietušas krahu. Nevēlēdamies šķetināt samilzušās grūtības, viņš inscenē savu nāvi un, nopircis viltus identitāti, uzsāk jaunu skaistu dzīvi kā profesionāls golfa spēlētājs Artūrs Ņūmens.

The Astronaut Farmer | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (21640 balsu)
Budžets
13,000,000.00$
Teksans Čārlzs Farmers pameta gaisa spēkus kā jauns vīrietis, lai glābtu ģimenes rančo, kad viņa tēvs nomira. Tāpat kā vairums amerikāņu sētnieku, viņš ir parādā savai bankai. Atšķirībā no vairuma, viņš ir astrofiziķis ar raķeti kūtī - tādu, kādu viņš ir uzbūvējis un vēlas uzņemt kosmosā. Tas ir viņa sapnis. FBI viņu uzrauga, kad viņš mēģina iegādāties raķešu degvielu, un FAA viņu apstādina, iesniedzot lidojuma plānu, bet Čārlzs nav atklāts.

Nancy Drew | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (18709 balsu)
Nedaudz pusaudžu privātā acs Nensija Drew kopā ar savu tēvu dodas uz Tinseltaunu, lai izmeklētu neatrisinātu kinozvaigžņu slepkavību šajā vecmodīgajā pagodinājumā, kura pamatā ir Karolīnas Keenes populārā grāmatu sērija jauniem pieaugušajiem. Bet vai mazpilsētas meitene var izjaukt Holivudas hype, lai atrisinātu lietu?

Freddy's Dead: The Final Nightmare | ASV
Žanrs
IMDB
4.9 (39473 balsu)
Budžets
11,000,000.00$
Tikai tad, kad jūs domājāt, ka gulēt ir droši, Fredijs Krūgers atgriežas šajā sestajā Murgaņa filmas Elmas ielā filmās, jo psiholoģe Maggie Burroughs, atkārtotu murgu mocīta, tiekas ar pacientu ar tikpat šausminošiem sapņiem. Viņu atbildes meklējumi ved uz noteiktu māju Elmo ielā - tur murgi kļūst par realitāti.

1 2 3 4