vilciens

The Lone Ranger | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (214959 balsu)
Budžets
255,000,000.00$
"Karību jūras pirātu" veidotāji piedāvā aizraujošu piedzīvojumu stāstu, kura centrā ir Amerikas indiānis Tonto (Džonijs Deps) un šerifs Džons Rīds (Ārmijs Hamers). Divi tik atšķirīgie varoņi apvieno spēkus, lai cīnītos pret korupciju un mantkārību, kas valda sabiedrībā.

Snowpiercer | Francija| ASV| Čehija| Koreja
Žanrs
Budžets
39,200,000.00$
Zeme. Netāla nākotne. 17 gadus pēc tam, kad uz planētas notikusi tehnoloģiska katastrofa, agrākos mežus un dārzus klāj sniegi un ledāji. Dzīvība ir saglabājusies tikai lielajā vilcienā, kas bez apstājas traucas pa transeirāzijas maģistrāli. Vilciena priekšgalā dzīvo valdošā elite, bet pēdējos vagonos – vienkāršie ļaudis, kuru sadzīve līdzinās koncentrācijas nometnei: slimības, nabadzība, sargu patvaļa... Taču tieši šeit - starp pazemotajiem un aizvainotajiem, atradīsies Mesija, kurš būs spējīgs mest izaicinājumu elitei un atjaunot taisnīgumu. „Caur sniegiem” – dienvidkorejiešu kulta režisora Cžun-ho Bona (The Host) post-apokaliptiskais fantastikas trilleris pēc franču grafiskās noveles „LeTransperceneige” motīviem. Galvenās lomas atveido lielisks aktieru ansamblis – Kriss Evanss, Tilda Svintone, Eds Harriss, Džons Herts, Džeimijs Bells un citi.

Žanrs
IMDB
6.7 (35767 balsu)
Budžets
10,500,000.00$
Filma tiks demonstrēta kinofestivāla "Spektrs II" ietvaros 8.novembrī: http://www.forumcinemas.lv/Events/Spektrs/. Amerika, astoņpadsmitā gadsimta beigas. Kādas dāņu ģimenes sapņus par jaunu, skaistu dzīvi "mežonīgajos rietumos" pārtrauc neliešu banda, kura aukstasinīgi izrēķinās ar visiem, izņemot ģimenes galvu (Mads Mikkelsens). Izmisis un saniknots, viņš atriebjas, ar to izsaucot pār savu galvu vietējās bandas vadoņa (Džefrijs Dīns Morgans) dusmas. Vietējie iedzīvotāji un pat likuma sargi bailēs izvairās no konflikta, un viņam neatliek nekas cits kā stāties uz kara takas vienam… un viņa atriebība būs leģendāra. Kamēr vesterna dzimtenē Holivudā šis žanrs tik tikko rāpjas ārā no kinematogrāfiskā kapa, tas lielā mērā plaukst un zeļ citur, arī t.s. "vecajā pasaulē", un šoreiz mūs ir apciemojis pārstāvis no Dānijas (!), ar dāņu supersmagsvaru Madu Mikkelsenu ("Hannibal") galvenajā lomā. Režisora Kristiana Levriga rokrakstā jūtams Vecās Eiropas kolonizatoru krampis, bet lielisko aktieru ansambli papildina pirmšķirīgs ļaundaris Džefrijs Dīns Morgans, liktenīgā skaistule Eva Grīna ("Casino Royale") un īsts britu džentlmenis Džonatans Praiss ("Pirates of the Caribbean"), vēlreiz apliecinot, ka šo odu vesterniem, skarbākiem laikiem un prēriju iekarotājiem no okeāna otras puses nedrīkst laist garām!

The Young and Prodigious T.S. Spivet | Francija| Kanāda
Žanrs
Budžets
33,000,000.00$
10 gadus vecais jaunais ģēnijs T.S. Spivets saņem negaidītu zvanu no Vašingtonas - viņš ir ielūgts saņemt prestižu balvu par savu jaunāko izgudrojumu. Ir tikai viens āķis - viņi nezina, ka Spivets ir tik jauns. Zēns aizbēg no mājām un dodas neaizmirstamā un brīnumu pilnā ceļojumā, kura laikā satiek jaunus draugus un uzzina daudz par sevi pašu... Filma 3D formātā.

Back to the Future Part III | ASV
Žanrs
Budžets
40,000,000.00$
Ceļojumi laikā turpinās! No 1955. gada avīzēm Mārtijs uzzin, ka profesors Brauns ir gājis bojā vēl Mežonīgo Rietumu laikos. Lai glābtu draugu, Mārtijs pēdējo reizi dodas atpakaļ nākotnē... FILMA ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM. Biļetes uz seansu netiks pārdotas. Lai iegūtu iespēju apmeklēt seansu, meklējiet informāciju Facebook.com/Kinoblogeri vai Kinoblogeri.lv.

The Girl on the Train | ASV
Žanrs
Budžets
45,000,000.00$
Reičela ir satriekta pēc nesenās šķiršanās. Viņas ikdiena paiet fantazējot par šķietami ideālu pāri, kas dzīvo mājā, kurai viņa katru dienu pabrauc garām ar vilcienu. Līdz vienam rītam, kad viņa pamana notiekam ko satriecošu, iesaistot Reičelu arvien dziļāk noslēpumainajos notikumos.

Paddington 2 | Francija| ASV| Lielbritānija| Ķīna
Žanrs
IMDB
7.8 (54964 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Lācēns Padingtons nu jau kādu laiku ir laimīgi iedzīvojies Braunu ģimenē un ir labi ieredzēts visā apkaimē. Tā kā tuvojas viņa tantes Lūsijas 100 gadu jubileja, Padingtons nolemj sapelnīt naudu vislieliskākajai dāvanai, uzņemoties dažnedažādus dīvainus darbiņus. Taču – ak vai! – dāvana tiek nozagta.

Murder On The Orient Express | ASV| Japāna| Malta
Žanrs
IMDB
6.5 (195642 balsu)
Budžets
55,000,000.00$
Ceļojums vienā no krāšņākajiem Eiropas vilcieniem pārvēršas vienā no sarežģītākajām un visaizraujošākajām mīklām kriminālistikas vēsturē. Savā kupejā miris tiek atrasts noslēpumainais amerikāņu miljonārs Rečets un nav šaubu, ka slepkava ir viens no pasažieriem. Kamēr puteņa dēļ vilciens ir apstājies un nošķirts no ārējās pasaules, detektīvam Eriklam Puaro ir jānoskaidro slepkava, pirms tas uzbruks atkal.

The Commuter | Francija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Apdrošināšanas aģents Maikls jau desmit gadus diendienā pēc darba dodas mājup ar vilcienu. Vienu vakaru viņam līdzās apsēžas noslēpumaina svešiniece, un viņu saruna aizsāk dramatisku un neparedzamu notikumu virkni. Maikla uzdevums ir daudzo pasažieru vidū atrast kādu neiederīgu personu, pirms vilciens sasniedzis gala staciju. Laiks iet, un, šķetinot šo mīklu, Maikls apjauš, ka ir ierauts noziedzīgā sazvērestībā. Uz spēles ir likta ne tikai viņa, bet arī visu pasažieru dzīvība.

1 2 3