vilciens

Charade | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (63,398 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Pēc tam, kad Regīna Lamperta krīt uz bravūrīgo Pēteri Džošua slēpošanas brīvdienās Francijas Alpos, viņa, atgriežoties Parīzē, atklāj, ka viņas vīrs ir noslepkavots. Drīz viņa un Pīters dzenas pakaļ trim no sava vēlā vīra Otrā pasaules kara kremliem Teksam, Scobijam un Gideonam, kuriem pēc ceturtdaļmiljona dolāru četrinieks nozaga, atrodoties aiz ienaidnieka līnijas. Bet kāpēc Pēteris turpina mainīt savu vārdu?

Six Shooter | Lielbritānija| Īrija
Žanrs
IMDB
7.5 (10439 balsu)
Budžets
200,000.00$
Melna un asiņaina īru komēdija par skumju vilciena braucienu, kurā vecāks vīrietis, kura sieva ir mirusi tajā rītā, sastopas ar dīvainu un, iespējams, psihotiski jaunu oddbolu ...

Throw Momma from the Train | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (32245 balsu)
Budžets
14,000,000.00$
Lerijs Donners, autors ar nežēlīgu bijušo sievu, pasniedz rakstīšanas darbnīcu, kurā vienam no viņa studentiem Owenam ir apnikuši viņa valdonīgā māte. Kad Ouens vēro Hičkoka klasiku, kas, šķiet, atspoguļo viņa paša dzīvi, viņš nolemj īstenot filmas sižetu un piedāvā nogalināt Larija bijušo sievu, ja Larijs sola slepkavot savu mammu. Pirms Larijs iegūst iespēju reaģēt uz plānu, šķiet, ka Ovens jau ir uzsācis lietas.

Switchback | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (11937 balsu)
Budžets
37,000,000.00$
FBI aģents Deniss Kaidss mēģina noķert sērijveida slepkavu, kurš nolaupīja savu dēlu.

The Peacemaker | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (52376 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Kad bijušajā Padomju Savienībā noslēpumaini avarē vilciens, kas pārvadā atomgalviņas, kodolieroču speciālists atklāj, ka negadījums patiešām ir daļa no zemes gabala, kur aizsegt ieroču zādzības. Piešķirts, lai palīdzētu viņai atgūt trūkstošās bumbas, ir kreka īpašo spēku pulkvedis.

Runaway Train | ASV| Izraēla
Žanrs
IMDB
7.2 (25280 balsu)
Budžets
9,000,000.00$
Nocietināts notiesātais un jaunāks ieslodzītais ziemas vidū aizbēg no brutālā cietuma tikai tāpēc, lai nonāktu ārpuskontrolējamā vilcienā kopā ar dzelzceļa darbinieci sievieti, kamēr viņu vajā atriebīgais apsardzes priekšnieks.

The Villain | ASV
Žanrs
IMDB
5.4 (6249 balsu)
Skaistais svešinieks ir piekritis pavadīt Šarmingu Džounsu, lai savāktu mantojumu no tēva. Bet Avery Jones vēlas naudu un nolīgst bēdīgi slaveno Kaktusu Džeku, lai slazdītu Charming. Tomēr Kaktuss Džeks nav ļoti labs cilvēku aplaupīšanā.

Eraser | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.1 (100055 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
ASV maršals Džons Krīgers izdzēš liecinieku aizsardzības programmā uzņemto cilvēku identitātes. Viņa pašreizējais uzdevums ir aizsargāt Lelu Kullenu, kurš nav atklājis pierādījumus, ka ieroču ražotājs, kurā viņa strādā, ir pārdevis teroristu grupējumiem. Kad Krīgers atklāj, ka programmā ir korumpēts aģents, viņam ir jāsargā sava dzīvība, mēģinot aizsargāt Lī.

13 | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (39267 balsu)
Naivs jaunieties maina identitāti un nonāk vardarbības un veiksmes pasaulē, kur tiek riskēts nevis ar savu dzīvību, bet ar citu.

Schindler's List | ASV
Žanrs
IMDB
8.9 (1133457 balsu)
Budžets
22,000,000.00$
Patiesais stāsts par to, kā uzņēmējs Oskars Šindlers no nacistiem izglāba vairāk nekā tūkstoti ebreju dzīvību, kamēr viņi Otrā pasaules kara laikā strādāja par vergiem viņa rūpnīcā.

Polar Express, The | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (219971 balsu)
Budžets
165,000,000.00$
Ziemassvētku vakarā kāds mazs zēns ir nomodā, možs un satraukts. Viņš gaida. Viņš alkst izdzirdēt Ziemassvētku vecīša ragavu zvaniņu skaņas. Pulkstenis rāda piecas minūtes līdz pusnaktij. Te pēkšņi zēnu pārsteidz pērkona dārdiem līdzīga skaņa. Viņš pieskrien pie loga un ierauga brīnišķīgu ainu - spīdošs melns vilciens iebrauc stacijā mājas priekšā, tā varenais dūmenis šņākdams izšauj dūmu mākoni naksnīgajās debesīs. Zēns izskrien laukā vienā pidžamā un čībiņās, viņu sagaida vilciena vadītājs, kurš jautā: "Nu, vai brauksi?" "Uz kurieni?", pārsteigts jautā zēns. "Uz Ziemeļpolu, protams. Šis ir polārais ekspresis."

One Missed Call | Vācija| ASV| Lielbritānija| Japāna
Žanrs
IMDB
4 (32810 balsu)
Budžets
27.00$
Guvusi psiholoģisku traumu pēc tam, kad viņas acu priekšā traģiski gāja bojā draugi, Beta Reimonda, pēc policijas viedokļa, atrodas psihiski nelīdzsvarotā stāvoklī. Tāpēc neviens nepievērš uzmanību viņas apgalvojumiem, ka īsi pirms baisā notikuma, viņas draugu mobilie tālruņi bija saņēmuši dīvainu zvanu ar paši savas, vēl nenotikušās nāves ierakstu. Vienīgais, kurš notic Betai, ir detektīvs Džeks Endrjūss - viņa māsa ir gājusi bojā līdzīgos mīklainos apstākļos. Kopīgi ar Džeku veicot izmeklēšanu un pamazām tuvojoties patiesībai, arī Betas telefonā atskan baisais signāls un uzrādās vēstījums par vienu neatbildētu zvanu… Lomās: Shannyn Sossamon, Edward Burns, Azura Skye, Johnny Lewis, Jason Beghe Režisors: Eric Valette

1 2 3