neatkarīga filma

Love and a .45 | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (3883 balsu)
Neliela laika noziedznieks Vatijs Vats mēģina aplaupīt veikalu kopā ar savu narkomānu draugu Biliju Maku Melnu. Laupīšana tomēr noved pie slepkavības, un drīz Vatijs atstāj Biliju aiz muguras un dodas skrējienā kopā ar savu mīļoto draudzeni Starlēnu. Virzoties uz Meksiku, bēgošais pāris tiek plaši atspoguļots plašsaziņas līdzekļos, līdz viņu takā ir vēl vairāk cilvēku. Vai Vatijs un Starlēna var nokļūt uz dienvidiem no robežas, nepieķeroties?

Dead Man's Shoes | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.6 (47910 balsu)
Karavīrs atgriežas mājās savā mazajā pilsētā un izdara nāvējošu atriebību slepkavas, kuri mocīja viņa blāvo brāli, kamēr viņš bija prom.

Valmont | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (12100 balsu)
Budžets
33,000,000.00$
Baroka laika Francijā atražojošā atraitne un viņas mīļākais izdara likmes par nesen precētas sievietes korupciju. Mīļākais Valmonts nolemj, ka viņš var viņu pavest, kaut arī viņa ir cienījama sieviete. Ja viņš uzvar, viņš var savu mīļāko darīt tā, kā gribēs. Tomēr precētās sievietes pavedināšanas procesā Valmonts iemīlas. Balstās uz to pašu romānu kā "Bīstamās saiknes".

Endgame | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.2 (2583 balsu)
Budžets
22,000,000.00$
Laiks ir 80. gadu beigas, izšķirošs periods Dienvidāfrikas vēsturē. Prezidents PW Botha pie varas karājas ar diegu, jo Āfrikas Nacionālais kongress (ANC) pauž ieročus pret aparteīdu un valsts virzās uz sacelšanos. Lielbritānijas kalnrūpniecības koncerns ir pārliecināts, ka viņu intereses tiktu labāk izmantotas stabilā Dienvidāfrikā, un viņi mierīgi nosūta viņu sabiedrisko lietu vadītāju Maiklu Youngu, lai sāktu neoficiālu dialogu starp rūgtajiem konkurentiem. Apkopojot negribīgo, bet izcilo komandu, lai bruģētu ceļu uz izlīgumu, saskaroties ar šķēršļiem, kas sākotnēji šķita nepārvarami, Young uzticas ANC vadītājam Thabo Mbeki un afrikaneri filozofijas profesoram Willie Esterhuyse. Viņu empātija galu galā kalpos par pārmaiņu katalizatoru, izrādoties jaudīgāka nekā teroristu bumbas, kas draud izjaukt mierīgo dialogu.

Little Voice | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.9 (15429 balsu)
Pēc tēva nāves Mazā Balss jeb LV kļūst par virtuālu vientuļnieku, kurš nekad neiziet ārā un gandrīz nekad nesaka ne vārda. Viņa vienkārši sēž savā guļamistabā, klausoties sava tēva veco Širlijas Bassijas, Marilinas Monro un dažādu citu slavenu sieviešu dziedātāju ierakstu kolekcijā. Bet naktī LV dzied, ar pārsteidzošu precizitāti atdarinot šos lieliskos dziedātājus. Kādu nakti viņu dzird kāds no viņas mātes draugiem, kurš, iespējams, ir talanta aģents. Viņam izdodas pārliecināt viņu, ka viņas talants ir īpašs, un viņš uzstājas ar uzstāšanos vietējā nakts klubā, taču rodas vairākas problēmas.

The Darwin Awards | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (9618 balsu)
Darvina balva ir īsta godalga, ko piešķir cilvēkam, kas aizgājis bojā, padarot sev galu pavisam nejēdzīgā un muļķīgā veidā, tādā veidā uzlabojot cilvēces gēnu fondu, izslēdzot savus gēnus no tā.

Leaves of Grass | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (26113 balsu)
Budžets
9,000,000.00$
Ivy līgas profesors atgriežas mājās, kur viņa katlā augošais dvīņubrālis ir apvienojis plānu, kā atbrīvot vietējo narkotiku kungu.

Five Minutes of Heaven | Lielbritānija| Īrija
Žanrs
IMDB
6.6 (11957 balsu)
Stāsts par bijušo UVF biedru Alistair Little. Divdesmit piecus gadus pēc tam, kad Mazais nogalināja Džo Grifena brāli, plašsaziņas līdzekļi noorganizē izdevīgu abu tikšanos.

Wristcutters: A Love Story | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.3 (52459 balsu)
Zia, nobijies par šķiršanos ar savu draudzeni, nolemj to visu izbeigt. Diemžēl viņš atklāj, ka nav īstu beigu, ir tikai novājināta pēcdzīve, kas ir pārsteidzoši līdzīga viņa vecajai, tikai mazliet sliktāka. Uzzinājis, ka arī viņa bijusī draudzene ir sevi “nodevusi”, viņš kopā ar krievu rokera draugu dodas ceļojumā, lai viņu atrastu. Viņu ceļojums ved viņus cauri absurdam šķīstītavai, kur viņi atklāj, ka miršana nenozīmē, ka jums jāpārtrauc dzīvot!

Barney's Version | Kanāda| Itālija
Žanrs
IMDB
7.3 (23567 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Picareskais un aizkustinošais stāsts par politiski nekorektu, pilnībā nodzīvotu impulsīvā, nesaprotamā un bezbailīgi strupā Bārnija Panofska dzīvi.

Death Ship | Kanāda| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
4.9 (3506 balsu)
Pēc traģiskās kuģu sadursmes izglābti noslēpumaini melni kuģi, kas parādās no miglas. Maz viņi saprot, ka kuģis patiesībā ir nacistu spīdzināšanas kuģis, kurš gadiem ilgi ir kuģojis jūrās, vilinot uz kuģa nenolaidīgos jūrniekus un nogalinot viņus pa vienam.

Žanrs
IMDB
6.7 (3115 balsu)
Vai esat kādreiz domājuši: "Kāda ir dzīves jēga? Kāpēc mēs eksistējam?" Atbilde uz šo kaitinošo jautājumu tagad ir jūsu rīcībā! Jūs atradīsit to nelielā, bet apbrīnojamā bukletā, kas viegli saprotamā veidā vienkāršā veidā izskaidros jūsu esamības iemeslu! Bukletā, kas iespiests uz vislabākā papīra, ir apgaismojoši, izsmalcināti krāsu attēli, un tas varētu būt jūsu īpašnieks tikai par 9,99 USD.

1 2 3 4 5 6 .. 13