neatkarīga filma

Žanrs
IMDB
6.9 (5352 balsu)
Viktors ir talantīgs žurnālistikas students, kurš agrāk nopietni nodarbojies ar futbolu, bet tagad vienkārši bauda dzīvi un piepelnās, tirgojot marihuānu. Uzzinot, ka viņa draudzene - topošā māksliniece Iveta - gatavojas studēt Amsterdamā, Viktors vēlas doties viņai līdzi. Lai nopelnītu naudu ceļojumam, viņa rīcībā ir tikai viena vasara. Lai gan ar mātes starpniecību Viktors iegūst reportiera darbu populārā sporta laikrastā, honorāri ir pārāk mazi. Lai atrisinātu savas finansiālās problēmas, Viktors nolemj riskēt un paplašināt savu nelegālo biznesu. Dzenoties pēc lielas naudas, nav ilgi jāgaida, līdz sākas arī lielas problēmas. Lomās: Edgars Samītis, Ksenija Sundejeva, Regīna Razuma, Gastons Neimanis Režisors: Jānis Nords

Tag | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (110763 balsu)
Budžets
28,000,000.00$
Dažas tradīcijas nenoveco! Pieci draugi jau kopš pirmās klases vienu mēnesi gadā aizmirst par visu uz pasaules un cenšas pārspēt viens otru veiklībā, spēlējot sunīšus. Viņi ir gatavi uz visu – riskēt ar veselību, darbu un attiecībām, lai tikai varētu piesist otram pie pleca un uzsaukt: "Tu ķer!" Šogad spēle iekrīt laikā, kad precas vienīgais spēlētājs, kurš vēl nekad nav noķerts. Varētu domāt, ka nu viņš ir viegls mērķis? Bet viņš zina, ka draugi ieradīsies... un viņš ir sagatavojies.

Augstāk par zemi | Latvija
Žanrs
Jaunieši Jēkabs, Linda un Rihards bauda romantisku, bohēmas pilnu pavasari. Rīgā plaukst ābeles un nenovēršami tuvojas karš. Filma ieguvusi galveno balvu 33. Eksānprovansas (Francija) īsfilmu festivālā "Tous Courts", tas ir Jāņa Ābeles režijas diplomdarbs, absolvējot Latvijas Kultūras akadēmiju un uztverams kā daļa no gatavošanās režisora debijas pilnmetrāžas spēlfilmas "7 miljardi gadu pirms pasaules gala" iznākšanai. Pilnmetrāžas spēlfilma būs diplomdarbā iesākto tēmu un sajūtu idejisks turpinājums un pie skatītājiem nonāks 2018. gada otrajā pusē.

1 .. 8 9 10 11 12 13