neatkarīga filma

Brief Interviews with Hideous Men | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (3256 balsu)
Pēc tam, kad viņas draugs viņai noslēpumaini atstāj maz skaidrojumu, prestižajā Austrumkrasta universitātē antropoloģijas doktora kandidāte Sāra Kvina atstāj atbildes uz jautājumu, kas nogājis greizi.

The Killing Room | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (13350 balsu)
Četri brīvprātīgie pierakstās uz to, kas sākotnēji šķiet tipisks apmaksāts pētījums, tikai lai atklātu, ka viņi negribot ir iesaistījušies klasificētā valdības programmā, par kuru, kā teikts, tika izbeigta gandrīz pirms divām desmitgadēm.

Stuck in Love | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (81246 balsu)
Pazīstamais rakstnieks, viņa bijusī sieva un viņu pusaudžu bērni viena drūma gada laikā samierinās ar mīlestības sarežģījumiem visās tās formās.

Saved! | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.7 (43799 balsu)
Pusaudze Mērija Kummings, kurai "visa dzīve ir piedzimusi no jauna", gatavojas sākt savu vecāko gadu Amerikas Ērgļu kristīgajā vidusskolā netālu no Baltimoras kopā ar saviem fundamentālistu kristīgajiem draugiem Hilariju Faju un Veroniku, no kuriem trīs ir izveidojusies meiteņu grupa, kuras nosaukums ir kristiešu dārglietas. Viss šķiet ideāli - līdz brīdim, kad Marijas “ideālais kristiešu draugs” Deans viņai, peldoties zem ūdens, paziņo, ka viņš domā, ka viņš ir gejs.

Howl | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (12334 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Tas ir Sanfrancisko 1957. gadā, un tiek pārbaudīts kāds amerikāņu šedevrs. Filma Howl atceras šo tumšo mirkli, izmantojot trīs savstarpēji savienotus pavedienus: drūmi dzīves notikumi, kas lika jaunajam Allenam Ginsbergam atrast savu patieso mākslinieka balsi, sabiedrības reakcija (neķītrības pārbaude) un prātu paplašinošā animācija, kas atkārto satriecošo paša dzejoļa oriģinalitāte. Visi trīs apvienojas žanru savienojošā hibrīdā, kas lieliski atspoguļo galveno momentu - pretkultūras dzimšanu.

The Five Senses | Kanāda
Žanrs
IMDB
6.5 (2943 balsu)
Trīs īrnieku komplektiem dzīvojamā / darba ēkā ir ikdienas dzīve un / vai aktuālie stāsti, kuros ir akūti iesaistīta viena vai vairākas no piecām maņām.

Mysterious Skin | ASV| Nīderlande
Žanrs
IMDB
7.6 (64085 balsu)
Pusaudžu kņada un svešzemju nolaupīšanas apsēsts jaunietis šķērso ceļus, kopā atklājot briesmīgu, atbrīvojošu patiesību.

Don McKay | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (2214 balsu)
Viss šķiet brīvi, kad vīrietis pēc 25 gadiem atgriežas dzimtajā pilsētā, lai apciemotu savu bijušo mīļāko.

First Born | ASV
Žanrs
IMDB
4.8 (3093 balsu)
Laura gaida. Viņas vīrs Stīvens ir mīlošs puisis, bet viņai ir maz laika. Viņas mamma dzīvo tūkstošiem jūdžu attālumā. Piespiesta atteikties no sapņiem, viņa vienmēr ir bijusi mazliet nervoza. C sadaļa viņu virza pāri malai, liekot viņai redzēt lietas citā gaismā. Rāpojošā aukle nepadara lietas labāk. Viņa sāk redzēt lietas, neuzticas nevienam, jo nonāk pašiznīcināšanās režīmā.

Mercy | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (1229 balsu)
Jauns romānists mēģina rakstīt par mīlestību, bet saprot, ka pirms tēmas uzņemšanas viņam vispirms būs nepieciešama reāla dzīves pieredze.

Hardware | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.0 (12391 balsu)
Budžets
1,500,000.00$
Marks 13 ir valdības veidota nogalināšanas mašīna, kas ieprogrammēta ar mākslīgo intelektu un spēj sevi labot un uzlādēt no jebkura enerģijas avota. Sakritību sērijas dēļ kiborga galva nonāk tēlnieces mājās kā savāda Ziemassvētku dāvana no sava drauga. Iekļūstot jaunajās mājās, kiborgs nekavējoties atjauno pārējo savu ķermeni, izmantojot dažādus sadzīves piederumus, un dodas slepkavības uzlidojumā.

Sidewalks of New York | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (6268 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Filma seko triju vīriešu un trīs sieviešu, kas neapzināti veido juceklīgu attiecību tīklu, laulības un iepazīšanās. Starpstāvošais “Cilvēks uz ielas” intervijās ar sižetiem no sešu varoņu dzīves, filma aust humoristisku un nokožamu komentāru par mīlestības spēli - viegli sākt, grūti pabeigt.

1 .. 3 4 5 6 7 .. 13