neatkarīga filma

Žanrs
IMDB
6.5 (5576 balsu)
Neticami patiesais stāsts par to, kā bāreņu jamaikāņu bērniņš, kuru adoptējis vecāka gadagājuma balts pāris un audzināts pilnīgi baltajā Londonas apgabalā, kļuva par vienu no visvairāk baidītajiem un cienījamākajiem vīriešiem Lielbritānijā.

Le Dernier Métro | Francija
Žanrs
IMDB
7.4 (11821 balsu)
Okupētajā Parīzē aktrisei, kas apprecējusies ar ebreju teātra īpašnieku, jāpaliek paslēptam no nacistiem, vienlaikus veicot abus darbus.

The Good Student | ASV
Žanrs
IMDB
4.9 (1313 balsu)
Kad Alija, populārā pusaudžu un vietējā slavenība, pazūd, viņas mazajā piepilsētas pilsētā izceļas panika.

Roadracers | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (2626 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Cinisks skatījums uz 50. gadu dumpīgo rokeri, kuram jāsaskaras ar savu nākotni, slepkavas ar nažiem un greizo pilsētas šerifu.

Two Hands | Austrālija
Žanrs
IMDB
7.1 (9755 balsu)
19 gadus vecs vīrietis nonāk parādos vietējam gangsterim, kad pazūd kāds bandas laupījums un ļauj viņam rīkoties no slepkavas. Tikmēr divi ielas bērni sāk iepirkšanās jautrību, kad atrod trūkstošo naudu.

The Rage in Placid Lake | Austrālija
Žanrs
IMDB
6.9 (2877 balsu)
Pludmales ezers vienmēr ir bijis atšķirīgs. Kā nepāra zivs viduvējības jūrā, viņa izcilās idejas noteikti sagādās viņu vairāk nepatikšanas nekā veiksme. Tātad, kad viņš skolas beigšanas naktī pamanās lidot no skolas jumta un salauzt katru viņa ķermeņa kaulu, Placīds nolemj izteikt solījumu par nenotveramo normālo dzīvi. Pēc vecāku šausmām viņš saņem normālu darbu.

Fast Food Fast Women | Francija| ASV| Itālija
Žanrs
IMDB
6.4 (1999 balsu)
Cik svarīga ir patiesība, kad iemīlas? Bella ir Manhetenas kafejnīcas viesmīle, kurai drīz apritēs 35 gadi, iestrēdzis ilgtermiņā, kas nekur neiet. Pols ir atraitnis, kurš saskaras tikai ar vecumdienām. Bellas māte viņu veido kopā ar Bruno, romānu / kabiņu, kuram patīk gulēt un kura bijušā sieva sagaida, ka viņu abi bērni kādu laiku paliks pie viņa. Kamēr Bruno no savas mazās meitas uzzina kādu briedumu, Pāvils atbild uz personāla sludinājumu, kuru ievietojusi “atraitne, 60.” Abi pāri - kopā ar vienu no Pāvila vecākajiem palīgiem un džungļu striptīzdejotāju - izšķir, kā šajās dienās sākt attiecības, kā rīkoties, kad kāds jums patīk, jūs sarūgtina un kad pateikt patiesību.

Dance Me Outside | Kanāda
Žanrs
IMDB
7.1 (1250 balsu)
Pēta jutīgās un saspringtās attiecības starp dzīvi Pirmo Nāciju rezervē un dzīvi ārējā pasaulē. Kad vietējais kanādietis Sīls Krovs ir spiests uzrakstīt personīgu eseju, lai iegūtu ļoti vēlamo darbu, viņš stāsta par kādas indiešu meitenes izvarošanu un slepkavību, ko veicis piedzēries slepkava. Kad slepkava par slepkavību saņēma saudzējošu divu gadu sodu, Pirmo nāciju kopiena izjuta satricinājumu un dusmas - un izmisīgi centās tikt galā ar šī taisnīguma trūkuma sekām.

Spun | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (36074 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Trīs dienu laikā Ross, koledžas absolvents, kurš ir atkarīgs no kristālmetāla, sastopas ar dažādiem oddbola ļaudīm - tostarp noņēmēju Nikki un viņas draugu, vietējo metas producentu The Cook, bet viss, ko viņš patiešām vēlas darīt, ir āķis kopā ar savu veco draudzeni Eimiju.

Veronika Decides to Die | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (11815 balsu)
Budžets
9,000,000.00$
Pēc izmisīga pašnāvības mēģinājuma Veronika pamodina noslēpumainu garīgo patvērumu. Nevienmērīga psihiatra uzraudzībā, kura specializācija ir pretrunīgi vērtētā ārstēšana, Veronika uzzina, ka viņai ir jādzīvo tikai nedēļas.

The Alchemistic Suitcase
Žanrs
IMDB
8 (20 balsu)
Nervozs un satraucošs jauns zēns aizved noslēpumainu veco koferi pāri Londonai ... līdz savīti un sirreālam secinājumam.

Like Dandelion Dust | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (2697 balsu)
Budžets
2,500,000.00$
Saistoša drāma, kurā tiek izpētītas vecāku atšķirīgās nozīmes grūtībās nonākušās ģimenes un priviliģētās ģimenes drūmajā, reālistiskajā dzīvē. Viņu dzīves krustojas, savijas un saduras, tas viss domāts maza zēna mīlestībai. Šī filma drosmīgi atmasko katra varoņa cilvēcību, atgādinot mums, ka mums katram ir potenciāls jebkurā laikā būt labākajām un sliktākajām versijām.

1 2 3 4 5 6 .. 13