neatkarīga filma

Miss Conception | Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
4.6 (2593 balsu)
Budžets
6,000,000.00$
Georgina ir ambicioza, jauna Londonas profesionāle, kura uzzina, ka viņai ir atlicis tikai viens mēnesis bērna ieņemšanai. Pēc visu iespēju izsmelšanas ar savu mazuļa-fobijas draugu, Georgina pievēršas savam mežonīgi optimistiskajam draugam Klemam, ar kuru viņa cenšas identificēt un “piezemēt” sava bērna ideālo tēvu.

Adrift in Manhattan | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (1630 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Trīs vientuļu svešinieku dzīves krustojas, braucot pa Ņujorkas 1. un 9. metro līniju.

Stealing Harvard | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (12244 balsu)
Džons un viņa draudzene ir apsolījuši apprecēties, kad ietaupīs USD 30 000 par savu sapņu māju. Bet pēc minūtes, kad viņi sasniedz savu finansiālo mērķi, Džons uzzina, ka viņa brāļameita ir pieņemta Hārvarda, un viņš atgādina par solījumu samaksāt par viņas mācību (gandrīz 30 000 USD). Džona draugs Dufs pārliecina viņu pievērsties sīkiem noziegumiem, lai veiktu maksājumu… bet Dufa zaķu smadzeņu shēmas ātri nonāk ārpus kontroles.

The Crow: City of Angels | ASV
Žanrs
IMDB
4.7 (18600 balsu)
Budžets
13,000,000.00$
Pēc tam, kad Jūdas vīrieši bez pamata vardarbīgi noslepkavoja Asi un viņa mazo dēlu, viņš atgriežas no mirušajiem, lai atriebtos. Viens pēc otra Jūdas ļaudis saskaras ar tumšā eņģeļa spēku. Otrā filma, kuras pamatā ir Džeimsa O'Bāra kulta komikss.

Palo Alto, CA | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (900 balsu)
Pēdējā Pateicības dienas pārtraukuma vakarā četri seni draugi, tagad visi koledžas pirmkursnieki, saprot, ka viņu mazajai pilsētai ir lielāka nozīme, nekā viņi jebkad ir iedomājušies.

Rent-a-Cop | ASV
Žanrs
IMDB
4.6 (1583 balsu)
Seksa darbinieks lūdz aizsardzību pret bijušo policistu pēc tam, kad neveiksmīga narkotiku krūšutēls viņu dzīvību satricina.

Strangers with Candy | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (8283 balsu)
Džerija ir 47 gadīga sieviete, kas atgriežas mājās pēc 32 gadiem. Viņa nolemj sākt savu dzīvi no sākuma, atkal kļūstot par vidusskolnieci.

The Tailor of Panama | ASV| Īrija
Žanrs
IMDB
6.1 (27161 balsu)
Budžets
21,000,000.00$
Britu spiegs tiek izraidīts uz Panamu pēc attiecībām ar vēstnieka kundzi. Reiz tur viņš nodibina sakarus ar vietējo drēbnieku ar neskarto pagātni un saikni ar visām Panamas augstākajām politiskajām un gangsteru figūrām. Drēbniekam ir arī sieva, kas strādā Panamas prezidenta amatā, un viņam ir milzīgs parāds. Misija ir uzzināt, ko prezidents plāno darīt ar kanālu.

Nobel Son | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (5508 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Drīz pēc tam, kad viņa neizturami augstprātīgais tēvs ieguva Nobela prēmiju par ķīmiju, Bārkliju Miķelsonu nolaupīja Tadejs Džeimss - jauns ģēnijs, kurš apgalvo, ka ir Bārklija nelikumīgais pusbrālis. Motivēts ne tik daudz kā nauda, cik atriebība, Thaddeus mēģina pārliecināt Barkley palīdzēt viņam veikt vairāku miljonu dolāru izspiešanas plānu pret viņu patriarhu.

Last Call | Čīle
Žanrs
IMDB
4.0 (145 balsu)
Danny un Phil O'Donnell ir hroniski nepietiekami sasniegti brālēni, kuri ir spiesti vadīt ģimenes krogu, lai izglābtu viņu trako tēvu Pītu no cietuma un finansiālās grūtības. Zēni ierosina vairākas jautras shēmas, sākot no kroga pārvēršanas striptīza klubā un beidzot ar vidusskolu, lai tas paliktu virs ūdens.

Ca$h | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (8884 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Labas veiksmes trieciens Sāmam Phelanam un viņa sievai Leslijai kļūst nāvējošs, kad viņi saskaras ar lēmumu, kas maina dzīvi, un kas ienes viņu durvīs dīvaino un draudīgo Pyke Kubic. Kad Pyke ved Samu un Lesliju drūmā piedzīvojumā pa Čikāgas ielām, katrs tiek dziļāk un dziļāk izmisīgā maldināšanas un vardarbības spirālē - tas viss notiek naudas vārdā.

The Lucky Ones | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (13205 balsu)
Stāsts griežas ap trim karavīriem - Colee, TK un Cheaver, kuri atgriežas no Irākas kara pēc cietušajiem un uzzina, ka dzīve ir notikusi bez viņiem. Viņi nonāk negaidītā ceļa braucienā pa ASV

1 .. 4 5 6 7 8 .. 13