neatkarīga filma

The Snow Walker | Kanāda
Žanrs
IMDB
7.3 (9836 balsu)
Krūmu pilots ziemeļdaļā Kanādā, kurš ar modernitātes palīdzību domā, ka viņš ar visu var tikt galā un zina to visu. Pēc tam, kad viņš negribīgi piekrita nogādāt vietējo indiāņu meiteni medicīnas iestādē, viņa vieglā lidmašīna avarē, un viņiem ir jāpārdzīvo, atrodot ceļu atpakaļ uz civilizāciju. Ceļojuma laikā vīrietis atrod jaunu cieņu pret vietējiem veidiem, kad viņi cīnās par elementu izdzīvošanu.

Casa de los Babys | ASV| Meksika
Žanrs
IMDB
6.3 (2006 balsu)
Sieviešu grupa, ieskaitot Skipperi, pārtikušo jauno Dženiferu un valdonīgo Nanu, dodas no ASV uz Dienvidameriku, cerībā viegli adoptēt bērnus. Diemžēl viņu plānus sarežģī vietējie likumi, kas prasa sievietēm ilgstoši dzīvot svešā tautā, pirms viņas var uzņemt bāreņus. Atrodoties citā valstī, sievietes saitē, jo dalās ar savām vēlmēm un satraukumu.

I Shot Andy Warhol | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.6 (6210 balsu)
Balstīts uz patieso Valērijas Solanas stāstu, kurš bija radikālais 1960. gadu sludinājis naidu pret vīriešiem savā “Scum” manifestā. Viņa uzrakstīja filmas scenāriju, kuru viņa vēlējās, lai producē Andijs Vorhols, bet viņš turpināja viņu ignorēt. Tā viņa viņu nošāva. Šis ir Valērijas stāsts.

All the Real Girls | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (10106 balsu)
Nelielā Ziemeļkarolīnas pilsētiņā Pāvils, sievišķais, tiekas ar Noelu, neskaidru intelektuāli, kurš pirmo reizi gadu laikā atgriežas mājās, kopš viņa aizgāja internātskolā. Filma interesantā veidā attēlo tipiskas labas meitenes un slikta zēna romantiku.

Pieces of April | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (19731 balsu)
Budžets
300,000.00$
Quirky un dumpīgais aprīlis Burns dzīvo kopā ar savu draugu zemu īrētā Ņujorkas dzīvoklī, kas atrodas jūdžu attālumā no viņas emocionāli tālu ģimenes. Bet, kad viņa atklāj, ka viņas mātei ir fatāla krūts vēža forma, viņa uzaicina klanu uz savu Pateicības dienas vietu. Kamēr viņas tēvs cīnās, lai aizvestu ģimeni uz pilsētu, aprīlis - nepieredzējis pavārs - nonāk virtuves nepatikšanās, un viņam ir jālūdz kaimiņa palīdzība.

Legendary | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (4812 balsu)
Grāmatu pārdomāts pusaudzis pievienojas savas skolas cīkstoņu komandai kā veids, kā apvienot savus izdzīvojušos ģimenes locekļus, kuri šķīrās pēc tēva, koledžas cīņas leģendas, nāves pirms 10 gadiem.

Finishing the Game: The Search for a New Bruce Lee | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (1873 balsu)
Budžets
500,000.00$
1973. gadā miris lieliskais cīņas mākslas pārstāvis Brūss Lī, viņa pēdējā filma “Nāves spēle” palika nepabeigta. Tā kā publika ir izsalkusi pēc vairāk Lee, filmu izpildītāji nolemj atrast aizstājēju. Šī briesmīgā satīra aplūko visu procesu, sākot no oddbola kandidātiem un beidzot ar alkatību un rasu motivāciju, kas virza galīgo lēmumu. Filmās ir liels bizness, un Finishing the Game to ieskata 70. gadu detaļās.

An American Crime | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (31081 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Patiesais priekšpilsētas mājsaimnieces Gertrūdas Baniszewski stāsts, kurš sešdesmitajos gados turēja pusaudžu meiteni aizslēgtu savas Indiānas mājas pagrabā.

The Dead Girl | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (14138 balsu)
Viedokļi par jaunas sievietes nāvi nāk kopā, kad šķietami nesaistītu cilvēku dzīves sāk krustot.

Camille | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.3 (458 balsu)
Budžets
6,000,000.00$
Vītā medusmēneša piedzīvojums par jauno pāri, kas atrodas ceļā uz Niagāras ūdenskritumu.

American Splendor | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (46535 balsu)
Oriģināls daiļliteratūras un realitātes sajaukums apgaismo komiksu varoņa ikviena mākslinieka Hārvija Pekara dzīvi.

August | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (3960 balsu)
Divi brāļi, ambiciozie dot-com uzņēmēji, mēģina noturēt savu uzņēmumu virs ūdens, jo akciju tirgus sāk sabrukt 2001. gada augustā, mēnesi pirms 11. septembra uzbrukumiem.

1 2 3 4 5 6 .. 13