British Broadcasting Corporation

Žanrs
IMDB
5.9 (8916 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Dānijas princis Hamlets uzzina, ka tēvocis Klaudijs nogalināja savu tēvu, lai iegūtu troni, un plāno atriebties.

Žanrs
IMDB
6.9 (14108 balsu)
Stāsts par Oskaru Vaildu, ģēniju, dzejnieku, dramaturgu un Pirmo mūsdienu cilvēku. Viņa homoseksualitātes pašapziņa izraisīja Vaildam milzīgas mokas, kad viņš ar savu obsesīvo mīlestību pret kungu Alfrēdu Douglasu žonglēja laulības, tēviju un atbildību.

I Capture the Castle | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.9 (6781 balsu)
Mīlas stāsts, kas tika izveidots pagājušā gadsimta 30. gados Anglijā un kas seko 17 gadus vecajai Kasandrai Mortmainai, un viņas ekscentriskās ģimenes likteņiem, cīnoties par izdzīvošanu Anglijas pilī, kas sarūk. Balstīts uz Dodija Smita 1948. gada romānu ar tādu pašu nosaukumu.

Žanrs
IMDB
6.4 (5840 balsu)
Izmeklētājs pārdod savu sievu un meitu citam zelta ieguvējam par tiesībām uz zelta raktuvi. Divdesmit gadus vēlāk meklētājs ir turīgs cilvēks, kuram pieder liela daļa vecās rietumu pilsētas ar nosaukumu Kingdom Come. Bet pārmaiņas kavē un viņa pagātne atgriežas viņu spokoties. Mērnieks un viņa apkalpe izseko pilsētu kā jaunas dzelzceļa līnijas atrašanās vietu, un pilsētā pēkšņi parādās jauna sieviete, kas acīmredzami ir vīrieša meita.

London 2012 Olympic Opening Ceremony: Isles of Wonder | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.3 (2707 balsu)
2012. gada Londonas Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonija notika 2012. gada 27. jūlijā plkst. 21:00. Ar nosaukumu “Brīnumu salas” ceremonija sveica izcilākos sportistus no vairāk nekā 200 valstīm, sākot startu 2012. gada Londonas Olimpiskajās spēlēs, atzīmējot vēsturisko trešo reizi. galvaspilsētā ir norisinājies pasaules lielākais un nozīmīgākais sporta notikums. Atklāšanas ceremonija atspoguļoja Londonas 2012. gada spēļu galvenās tēmas un prioritātes, balstoties uz sportu, iedvesmu, jaunatni un pilsētu pārveidošanu. Tā bija ceremonija “ikvienam” un tā atzīmēja ieguldījumu, ko AK ir devusi pasaulei, izmantojot inovācijas un revolūciju, kā arī Lielbritānijas cilvēku radošumu un pārpilnību.

Inside No. 9 | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.5 (10741 balsu)
Tumši komiksu savītas pasakas antoloģija, katra notiek aiz durvīm, kas apzīmētas ar “skaitli 9”.

Casualty | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.0 (2404 balsu)
Negadījums, stilizēts kā CASUAL + Y, ir britu medicīnas drāmas televīzijas seriāls, kas katru nedēļu tiek rādīts BBC One, un visilgāk darbojošās ārkārtas medicīniskās drāmas televīzijas seriāls pasaulē. To izveidoja Džeremijs Broks un Pols Unvins, un tā pirmo reizi tika pārraidīta 1986. gada 6. septembrī un Lielbritānijā tika pārraidīta vietnē BBC One. Sākotnējais ražotājs bija Geraint Morris. Programma ir balstīta uz izdomāto Holbijas pilsētas slimnīcu, un tā koncentrējas uz slimnīcas Negadījumu un neatliekamās palīdzības nodaļas personālu un pacientiem. Izrādei ir ļoti maz saiknes ar māsas programmu Holby City, kas aizsākās kā negadījums 1999. gadā un ir izvietota tajā pašā slimnīcā, bet augšstāvā. Izrādes sižeti un varoņi laiku pa laikam krustojas starp abām programmām, taču tas notiek reti, un katru izrādi var viegli sekot, nenoskatot otru. Negadījums tiek parādīts katru nedēļu sestdienas vakarā, kas ir bijis laika posms kopš 1990. gadu sākuma.

Breeders | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.3 (491 balsu)
Audzētāji pakļauj vecāku paradoksam, ka tajā pašā brīdī ir iespējams mīlēt savu bērnu uz Visuma horizonta, vienlaikus būdami pietiekami apoplektiski dusmīgi, lai vēlētos viņus tur nosūtīt.

Top Gear | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.7 (104981 balsu)
Saimnieki runā par jaunākajām automašīnām un to specifikācijām. Viņi pārskata automašīnas veiktspēju un arī noskaidro, vai tā ir tik laba, kā apgalvo ražotāji. Pašreizējie saimnieki ir Kriss Evanss un Metjū LeBlanka ar filmu The Stig.

Lara Croft: Tomb Raider: The Cradle of Life | Vācija| ASV| Lielbritānija| Japāna
Žanrs
Budžets
95,000,000.00$
Piedzīvojumu filmas "Lara Krofta: Kapeņu izlaupītāja" turpinājums ar Andželīnu Džolī galvenajā lomā. Pandoras lāde, kura slēpj pasaulē lielāko ļaunumu, ir paslēpta Āfrikā, vietā, kuru dēvē par "Dzīvības šūpuli". Nenogurdināmās Laras Kroftas uzdevums ir lādi atrast, pirms tā nokļūst maniakālā zinātnieka Džonatana Reisa rokās. Zinātnieks, kurš ir cieši apņēmies izmantot ļaunuma milzīgo spēku, lai valdītu pār pasauli, ir jāaptur par katru cenu un tikai Laras spēkos ir pasargāt pasauli no zinātnieka nodomu piepildīšanās. Galvenajās lomās: Andželīna Džolī /Angelina Jolie/, Žerārs Batlers /Gerard Butler/, Noa Teilors /Noah Taylor/ u.c. Režisors: Jans De Bonts /Jan De Bont/ Paramount Pictures, Mutual Film Company & BBC Tele-München Toho-Towa, A Lawrence Gordon / Lloyd Levin Production sadarbībā ar Eidos Interactive Limited; 2003.gads

Žanrs
IMDB
7.7 (136 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Kad bijušais nāvējošo cīņu dalībnieks Lūks Raits nejauši sastopas ar 11 gadus vecu ķīniešu meitenīti Meju, kuru vajā tie paši gangsteri, kas savulaik nogalināja viņa sievu, viņš nolemj iesaistīties – un pēkšņi nonāk pašā vidū Ņujorkas ietekmīgāko bandu karā ar augstām likmēm. Saprotot, ka viņš ir vienīgais, kam Meja var uzticēties, Lūks viens stājas pretī Ņujorkas brutālajai kriminālajai pasaulai, cenšoties glābt nevainīgas meitenes dzīvību.

Into the Storm | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.1 (4516 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Vienas dienas laikā Silvertonas pilsēta ASV piedzīvo vēl neredzēti nežēlīgu viesuļvētru un šajā dabas katastrofā tiek gandrīz pilnībā nopostīta. Visa pilsēta ir nāvējoši bīstamo virpuļviesuļu varā. Lielākā daļa pilsētas iedzīvotāju meklē pajumti, kamēr citi dodas pretim tornādo, lai uzņemtu vienreizējus kadrus. Filmas notikumi tiek stāstīti caur profesionālu vētru ķērāju, piedzīvojumu meklētāju un drošsirdīgu pilsētas iedzīvotāju acīm un kamerām. Filmas darbība skatītāju ieved pašā viesuļvirpuļu epicentrā, ļaujot pieredzēt māti Dabu tās visekstrēmākajā spēkā. Stīvena Kveila (“Ceļa gals 5”) jaunākajā filmā galvenās lomas spēlē Ričards Armitažs (“Hobits triloģija” un “Kapteinis Amerika”), Mets Volšs (“Teds”, “Paspēt laikā” un “Paģiras”), Arlēns Eskarpeta (“Ceļa gals 5”), Džons Rīps (“Harolds un Kumārs: Bēgšana no Gvantanamo Līča”) un Londona Elise Mūra (“Atriebība sieviešu gaumē”).

1 2 3 4 5