British Broadcasting Corporation

Žanrs
IMDB
4.6 (2087 balsu)
Skotu ģenerālis Makbets no trim raganām saņem pareģojumu, ka kādu dienu viņš kļūs par Skotijas karali. Ambīciju vadīts un sievas mudināts, Makbets nogalina karali Dankanu un kļūst par karali. Viņš valda ar vainas apziņu un paranoju, drīz vien kļūstot par tirānu, jo ir spiests izdarīt arvien vairāk slepkavības, lai pasargātu sevi no naida uz aizdomām.

Sherlock: The Abominable Bride | Lielbritānija
Žanrs
"Doktor Vatson, iepazīsties - Šerloks Holmss." Šos stāsta varoņus mēs jau esam satikuši - bet šoreiz no mūsdienām pārcelsimies uz vēlīno Viktorijas laikmetu, kur pasaules slavenākais detektīvs un viņa labākais draugs dzīvotu Beikerstrītā vienā laikā ar tvaika lokomotīvēm, karietēm, cilindra cepurēm un uzsvārčiem. Laipni lūgti uz "Šerloku" 1895. gadā! Pirmizrāde - 2. janvārī. Papildus seanss - 8. janvārī. FILMA ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM.

Public Enemies
Žanrs
IMDB
7 (735 balsu)
Nevienam nebija pa spēkam uzveikt Dilindžeru un viņa bandu. Neviena cietuma kamera nespēja viņu apturēt... Leģendārā un harizmātiskā banku aplaupītāja Džonija Dilindžera šarms, spoži nostrādātās banku aplaupīšanas un pārdrošās izlaušanās no cietuma, padarīja viņu par varoni daudzu acīs - sākot ar viņa draudzeni Billiju un visbeidzot ar amerikāņu sabiedrību, kurai pret bankām, kas novedušas valsti līdz Lielajai depresijai, nebija itin nekādu simpātiju. Režisora Maikla Manna krimināldrāmā "Sabiedrības ienaidnieki" - galvenajās lomās Džonijs Deps, Mariona Kotijāra un Kristians Beils! Galvenajās lomās: Johnny Depp, Christian Bale, Marion Cotillard, Billy Crudup, Stephen Dorff, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Rory Cochrane, David Wenham, Stephen Graham, John Ortiz, Channing Tatum, Jason Clarke Režisors: Michael Mann

1 .. 3 4 5