British Broadcasting Corporation

Žanrs
IMDB
8.2 (21721 balsu)
Laiks pēta dzīvi mūsdienu Lielbritānijas sodu sistēmā ar divu ļoti atšķirīgu vīriešu acīm. Marks Hebdens ir skolotājs, vīrs un tēvs, kurš negadījumā nogalināja nevainīgu vīrieti. Atšķirts no ģimenes, viņš nezina, ko sagaidīt šajā jaunajā, nesaudzīgajā vidē, un viņam ātri jāiemācās izdzīvot. Ēriks Rīds ir cietuma virsnieks. Norūpējies un godīgs Ēriks dara visu iespējamo, lai aizsargātu tos, kas atrodas viņa aprūpē... kad viens no visbīstamākajiem ieslodzītajiem atklāj savu vājumu...

Call the Midwife | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.6 (27793 balsu)
Drāma, kas seko vecmāšu dzīvei, kas 1950. gados strādāja nabadzības skartajā Londonas Īstendā, un kuras pamatā ir Dženiferas Vortas visvairāk pārdotie memuāri.

Staged | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.5 (7087 balsu)
Deividam Tenantam un Maiklam Šīnam (atveidojot sevi) bija jāpiedalās iestudējumā “Seši tēli autoru meklējumos” Vestendā. Pandēmija to ir apmaksājusi, taču viņu direktors (Saimons Evanss) ir apņēmības pilns nepalaist garām iespēju.

Death in Paradise | Francija| Lielbritānija| Guadaloupe
Žanrs
IMDB
7.8 (22455 balsu)
Detektīvs inspektors Ričards Pūls tiek pārcelts uz Sentmarī, salu Karību jūras reģionā. Pilnīgi nepiemērots Karību jūras reģiona dzīvesveidam, Ričards ienīst sauli, jūru un smiltis un nav pieradis pie Sainte Marie policijas stila. Katru nedēļu strādājot ar eksotisko Kamilu, Ričards izmeklē sarežģītas un intriģējošas slepkavības.

Mrs Brown's Boys | Lielbritānija| Īrija
Žanrs
IMDB
7.1 (8842 balsu)
Mrs. Brown's Boys ir godalgota britu un īru komēdija, kuras autors ir rakstnieks un izpildītājs Brendans O'Kerols, un tajā galvenajā lomā piedalās rakstnieks un izpildītājs. Izrāde ir balstīta uz O'Kerola skatuves lugām par varoni Agnesi Braunu, kas tika izstrādātas no grāmatām un tieši uz DVD filmām. Situācijas komēdija turpina stāstus par Agnesu, tagad ar saīsināto uzvārdu "Brauna", un viņas ģimeni, ko reālajā dzīvē spēlē tuvi O'Kerola draugi un ģimene. Pēc kritiķu nosodījuma šovs ir guvis panākumus gan Īrijā, kur tā tiek uzņemta, gan Apvienotajā Karalistē, kur tā tiek ierakstīta. 2012. gada 29. decembrī šova trešā sērija sākās. Mrs Brown's Boys ir BBC Scotland, BocPix un RTÉ kopražojums.

Black Narcissus | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.9 (2933 balsu)
Himalaji, 1934. Attālināta pils klints virsotnē, kas kādreiz bija pazīstama kā “Sieviešu nams”, glabā daudz tumšu noslēpumu. Kad Sv.Ticības jaunās mūķenes mēģina tur nodibināt misiju, tās spocīgie noslēpumi pamodina aizliegtas vēlmes, kurām, šķiet, ir lemts atkārtot briesmīgu traģēdiju. Rumera Godena 1939. gada romāna adaptācija.

EastEnders | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
4.7 (8632 balsu)
Alberta laukuma strādnieku šķiras iedzīvotāju ikdiena — tradicionāls Viktorijas laikmeta terašu māju laukums, kas ieskauj parku Londonas Valfordas apgabalā East End.

Glow Up: Britain's Next Make-Up Star | Lielbritānija
Žanrs
Unknown genere
IMDB
6.9 (2523 balsu)
Talantīgs topošo grima mākslinieku kolektīvs dzīvo un strādā kopā, cenšoties pierādīt savu potenciālu nozares profesionāļiem no dažādām pasaulēm no modes līdz filmām. Regulāri izslēdzot, izaicinājumi ne tikai pārbauda viņu prasmes zem spiediena, bet arī dod viņiem iespēju atraisīt savu radošo redzējumu ar pārsteidzošiem rezultātiem.

Normal People
Žanrs
Marianne un Connell, divas meitenes no atšķirīgas izcelsmes, bet tajā pašā mazajā Īrijas pilsētiņā, ieaucas un iziet viena no otras romantiskajā dzīvē. Sally Rooney visvairāk pārdotā romāna “Normal People” adaptācija.

An Artist's Story
Žanrs
Unknown genere
IMDB
5.8 (9 balsu)
Mākslinieka stāsts attiecas uz ideju konfrontāciju starp jauno ainavu gleznotāju Antonu un jauno aristokrātisko meiteni Lidiju, kura savu dzīvi velta labiem darbiem.

The Devil's Disciple | Lielbritānija
Žanrs
Šavs pievērsās klasiskajai Viktorijas laikmeta melodrāmai, lai koncentrētos uz daudz ko, ko viņa auditorija mīlēja, jo īpaši ģimeni un laulības, nejēdzību. 1777. gadā, kad plosās Amerikas Neatkarības karš, Diks Dūdoneons atgriežas ģimenē, pret kuru viņš sacelās pirms daudziem gadiem. Bet viņa dzīvei ir jāpieņem vēl viens pagrieziens, kad briti ierodas un, šķiet, ir ieslodzīti ...

Žanrs
IMDB
8.0 (14047 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
No slavenās komandas, kas atnesa jums BBC vizuālos svētkus "Zeme uz planētas", šajā pilnmetrāžas filmā ir iekļauti daži no tiem pašiem sērijas kadriem ar visām jaunajām ainām pēc trim ievērojamām, tomēr skumji apdraudētām dzīvnieku ģimenēm visā pasaulē.

1 2 3 4 5