ieslodzītais

Top Secret! | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.2 (56733 balsu)
Budžets
9,000,000.00$
Populārais un drausmīgais amerikāņu dziedātājs Niks Riverss dodas uz Austrumvāciju, lai uzstātos mūzikas festivālā. Kad viņš zaudē sirdi krāšņajai Hilarijai Flammondai, viņš nonāk pieķerts pagrīdes pretošanās kustībai. Rivers apvieno spēkus ar aģentu Cedricu un Flammondu, lai mēģinātu glābt viņas tēvu, doktoru Paulu no vāciešiem, kuri ir sagūstījuši zinātnieku cerībā piespiest viņu būvēt jaunu jūras spēku mīnu.

We're No Angels | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (20808 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Divu izbēgušu mīnusu vienīgā lūgšana izglābties ir iziet no priesteriem un iet garām policijas blokādei uz robežas Kanādas drošībā.

Wedlock | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (7604 balsu)
Vīriešu kārtas cietuma bēglis dodas uz slēpto laupījumu, kas elektroniski piestiprināts pie ieslodzītās sievietes.

3 from Hell | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (8414 balsu)
Budžets
3,000,000.00$
Pēc tik tikko izdzīvojušas niknas šaušanas ar policiju, Baby Firefly, Otis Driftwood un Captain Spaulding atrodas aiz restēm. Bet tīru ļaunumu nevar saturēt. Sadarbojoties ar Otis pusbrāli Winslow, vājprātīgais Firefly klans aizbēg, lai atbrīvotu pilnīgi jaunu slepkavību, neprāta un mēra vilni.

Prisoner 760 | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.4 (52952 balsu)
Uz patiesiem notikumiem balstīts stāsts par Mohamedu Slahī, kurš vairākus gadus pavadīja Gvantanamo cietumā, lai gan ASV valdība tā arī nespēja pret viņu izvirzīt konkrētu apsūdzību. Saprotot, ka šo cīņu viņš nespēs uzveikt viens, viņš iepazīstas ar advokāti Nenciju Holanderi un viņas pārinieku Teri Dankanu, kuri palīdz viņam tiesāties, lai viņš beidzot izkļūtu brīvībā.

師弟出馬 | Honkonga
Žanrs
IMDB
7.2 (6094 balsu)
Jaunības cīņas meistars Lung meklē savu pazudušo brāli, kad viņš maldās par noziedznieku. Viņam jāpierāda sava nevainība, pats atrisinot lietu, kamēr vietējie likumsargi un nežēlīgie algotņi ir karsti uz viņa takas.

Rambo: First Blood Part II | ASV| Meksika
Žanrs
IMDB
6.5 (147404 balsu)
Budžets
44,000,000.00$
Džons Rambo no cietuma atbrīvo valdība no slepenās slepenās misijas uz pēdējo vietu uz Zemes, kuru viņš gribētu atgriezties - Vjetnamas džungļos.

15 Minutes | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (47433 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Kad Austrumeiropas noziedznieki Oļegs un Emīls ierodas Ņujorkā, lai paņemtu daļu no kopējās likmes, Oļegs nozog videokameru un sāk filmēt viņu darbības - gan likumīgas, gan nelikumīgas. Kad viņi uzzina, kā amerikāņu mediju cirks var padarīt nožēlojamu slepkavu līdzīgu upurim un padarīt viņu bagātu, viņi mērķtiecīgi izturas pret NYPD slepkavību detektīvu Ediju Flemmingu un medijiem naidīgo FDNY uguns maršāru Jordiju Varšavu, policisti, kuri izmeklē viņu slepkavības un viņu bijušais noziedzīgais partneris, filmējot visu, ko pārdot vietējam tabloīdu TV šovam "Top Story".

True Story | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (58296 balsu)
Stāsts par savstarpējām attiecībām starp žurnālistu Maiklu Finkeli un FIB meklēto slepkavu Kristianu Longo, kurš daudzus gadus ar Finkela vārdu slēpies aiz ASV robežām.

All the Pretty Horses | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (12604 balsu)
Budžets
57,000,000.00$
Gads ir 1949. gads. Jauns Texans, vārdā Džons Gradijs, nonāk bez mājām pēc tam, kad viņa māte pārdod rančo, kur viņš ir pavadījis visu savu dzīvi. Kole un viņa draugs, ko uz dienvidiem no robežas vilina kovboju dzīves romantika un solījums par jaunu sākumu, dodas piedzīvojumā, kas pārbaudīs viņu noturību, definēs viņu briedumu un mainīs viņu dzīvi uz visiem laikiem.

La niña de tus ojos | Spānija
Žanrs
IMDB
6.8 (3588 balsu)
Spāņu filmu veidotāju uzņēmums atstāj Franko Spāniju un pārceļas uz Hitlera Vāciju, lai veidotu filmu kopražojumā. Drīz sāk parādīties dažas problēmas ...

Escape Plan | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (208955 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Cietumu drošības vadošais eksperts Rejs Breslins tiek nepatiesi apsūdzēts slepkavībā un ieslodzīts viņa paša projektētā cietumā, kas tiek dēvēts par „Kapu”, jo ir viens no visdrošākajiem un noslēgtākajiem pasaules cietumiem. Viņa vienīgā iespēja izkļūt, ir gūt cietuma autoritātes – ieslodzītā Emīla Rotmejera atbalstu, lai izstrādātu bēgšanas plānu...

1 2 3