ieslodzītais

Gamer | ASV
Žanrs
Budžets
50,000,000.00$
Filmas „Adrenalīns” veidotāji piedāvā! Netālā nākotnē prāta manipulēšanas tehnoloģija ļauj cilvēkiem kontrolēt citu cilvēku darbību. Balstoties uz tās, tiek izveidota spēle, kuras ietvaros cilvēki var manipulēt ar speciāli apmācītiem kaujiniekiem visdažādākajās kaujas situācijās. Keibls ir viens no labākajiem kontrolējamiem kaujiniekiem, kuru piespiež piedalīties spēlē pret viņa paša gribu. Viņš alkst izrauties no spēles, lai atkal kļūstu par brīvu cilvēku un atkal satiktu savu ģimeni. Taču tādēļ viņam nākas izaicināt stingro sistēmu un pretoties tai. Lomās: Gerard Butler, Milo Ventimiglia, Alison Lohman, Terry Crews, John Leguizamo Režisors: Mark Neveldine, Brian Taylor Scenārijs: Mark Neveldine, Brian Taylor Producents: Gary Lucchesi, Tom Rosenberg, Skip Williamson

Longest Yard, The | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (146,525 balsu)
Budžets
82,000,000.00$
Amerikāņu futbola pussargs Pols Krūvs (Adam Sandler) nokļūst aiz restēm - jau tā neapskaužama situācija, bet viss kļūst sliktāk, kad cietuma uzraugi liek no dažādos noziegumos apsūdzētajiem cietumniekiem izveidot futbola komandu. Pēc būtības ne gluži komandas cilvēki, ieslodzītie apvienojas pret kopējo pretinieku komandu - sargiem. Viņiem ir viens mērķis - atriebes pilna spēle bez noteikumiem. Lomās: Adam Sandler, Burt Reynolds, Chris Rock. Angļu ar subtitriem latviešu un krievu valodās.

Les Misérables | Francija| Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.5 (332395 balsu)
Budžets
61,000,000.00$
3 ASV Kinoakadēmijas balvas Oscar®! Muzikālākais kino notikums uz lielā ekrāna - pasaulslavenā mūzikla "Nožēlojamie" (Les Misérables) ekranizējums! Sensacionālus panākumus guvušo mūziklu noskatījušies vairāk kā 60 miljoni skatītāju visā pasaulē, tas tiek izrādīts jau 27 gadus. Mūzikla ekranizējuma režisors - ASV Kinoakadēmijas balvas Oscar® ieguvējs, filmas "Karaļa runa" režisors Toms Hūpers. Galvenajās lomās mūziklā - Hjū Džekmens - Žans Valžāns, ASV Kinoakadēmijas balvas Oscar® ieguvējs Rasels Krovs - Žavērs, Anna Hataveja - Fantina un citi. Notikumi risinās 19. gs. Francijā. "Nožēlojamie" ir stāsts par samītiem sapņiem un nelaimīgu mīlestību, kaisli un ziedošanos, tas ir mūžīgs apliecinājums cilvēka dvēseles spēkam. Filmas pamatā - Viktora Igo romāns "Nožēlojamie". Scenārija autori: William Nicholson, Alain Boublil un Claude-Michel Schönberg Mūzikas autors: Claude-Michel Schönberg Producenti: Tim Bevan, Eric Fellner, Debra Hayward, Cameron Mackintosh

Zero Dark Thirty | ASV| Apvienotie Arābu Emirāti
Žanrs
IMDB
7.4 (261999 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Desmit gadus labākie armijas un izlūkdienestu speciālisti visā pasaulē slepus strādāja, nodevušies vienam mērķim: notvert pasaules bīstamāko noziedznieku - starptautiskās teroristu organizācijas „Al Qaeda” līderi Osamu bin Ladenu. Pirmo reizi uz lielā ekrāna tik atklāti un detaļās tiek stāstīts par slepenās operācijas gaitu. Filma SLEPENĀ OPERĀCIJA „30 PĒC PUSNAKTS”, ko veidojusi godalgotā režisore Ketrīna Bigelova („Sapieris”), nominēta ASV kinoakadēmijas balvai „Oscar” labākās filmas kategorijā. Labākās aktrises „Oscar” balvai nominēta arī Džesika Časteina, kas par šo lomu jau saņēmusi „Zelta globusu”.

Hot Pursuit | ASV
Žanrs
Budžets
35,000,000.00$
Uzcītīgai, bet nemākulīgai policistei tiek uzticēts eskortēt ietekmīga narkotirgoņa atraitni, kura ir vienīgā lieciniece kriminālprāvā. Uzdevums nav no vieglajiem, jo seksīgo un temperamentīgo latīņamerikāņu daiļavu vēlas novākt gan noziedzīgās pasaules elementi, gan korumpēti policisti. Abas dāmas tiek ierautas nebeidzamā piedzīvojumu virpulī, kad sākas pakaļdzīšanās cauri visai Teksasai.

Criminal | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.3 (67255 balsu)
Budžets
31,500,000.00$
Izmisīgs mēģinājums apturēt noziedznieku plānu beidzas ar to, ka bojā gājušā CIP aģenta atmiņas, noslēpumi un iemaņas tiek nodotas uz nāvi notiesātajam, lai viņš pabeigtu aģenta misiju.

Bone Tomahawk | ASV
Žanrs
Budžets
1,800,000.00$
Filma stāsta par kādu šausminošu glābšanas operāciju Mežonīgajos rietumos. Bars mežonīgu kanibālu nolaupa kādas mazas pilsētiņas iedzīvotājus. Viņu glābšanai tiek norīkots pulciņš nepieredzējušu vīru, kurus vada šerifs Frenklins Hants. Tomēr ienaidnieks izrādās daudz nežēlīgāks un draudīgāks, nekā kāds spēja iedomāties. "Kaula tomahauks" ir stāsts par īstiem vīriem, kas brīdī, kad jāizšķiras starp kaunpilnu dzīvi vai varonīgu nāvi, spēj mest izaicinājumu briesmām.

Saul fia | Ungārija
Žanrs
Budžets
1,000,000.00$
1944. gada oktobris. Sauls ir Aušvicas nāves nometnes ieslodzītais, kurš norīkots strādāt krematorijā. Kādudien Sauls starp nāves upuriem atrod kāda puisēna ķermeni, kuru notur par savu dēlu. Pretēji pavēlei puisēna mirstīgās atliekas atdot uguns liesmām, viņš lūko līķīti apglabāt saskaņā ar ebreju tradīciju. Kamēr pārējie ieslodzītie, uzzinājuši, ka visus "Sonderkommando" gaida lode pierē, saceļas un iznīcina krematoriju, Sauls koncentrējas vienīgi uz pēdējā goda atdošanu puisēnam, par kuru parūpēties dzīves laikā bijis liegts… Filma ungāru, vācu, poļu valodā un jidišā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Faster | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (97025 balsu)
Budžets
24,000,000.00$
10 gadus pavadot cietumā, Braucējam ir bijis tikai viens mērķis – atriebt sava brāļa nāvi. Tagad viņš ir brīvībā un gatavs ķerties pie savas nāvējošās misijas, tomēr viņa ceļā stājas divi vīri – izbijis policists un jauns, egocentrisks slepkava. Mednieks ir kļuvis par medījumu. Šajā “dari vai mirsti” sacensībā noskaidrojas arvien jauni apstākļi par nelaimīgo laupīšanu pirms 10 gadiem un brāļa bojāejas apstākļiem, līdz ar to Braucēja padarāmo letu saraksts tikai pieaug. Lomās: Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Carla Gugino, Moon Bloodgood, Oliver Jackson-Cohen Režisors: George Tillman Jr Producents: Martin Shafer Scenārijs: Joe Gayton, Tony Gayton

1 2 3