ģimenes attiecības

Courageous | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (20860 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Likumsargi Ādams Mičels, Neitans Heiss un viņu partneri ar pārliecību un koncentrēšanos pretojas ļaunākajam, ko ielas var piedāvāt. Tomēr dienas beigās viņi saskaras ar izaicinājumu, kuru neviens no viņiem nav īsti gatavs risināt: tēva statuss. Viņi zina, ka Dievs vēlas pievērst tēvu sirdis viņu bērniem, taču viņu bērni sāk attālināties no viņiem arvien tālāk. Kad mājās notiek traģēdija, šie vīrieši cīnās ar savām cerībām, bailēm, ticību un tēvu. Vai jaunatklāta steidzamība var palīdzēt šiem tētiem tuvoties Dievam... un saviem bērniem?

John and the Hole | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (3243 balsu)
Pētot kaimiņu mežus, 13 gadus vecais Džons atklāj nepabeigtu bunkuru — dziļu bedri zemē. Šķietami bez provokācijas viņš apreibina savus pārtikušos vecākus un vecāko māsu un ievelk viņu bezsamaņā esošos ķermeņus bunkurā, kur tur tos gūstā. Kamēr viņi ar nepacietību gaida, kad Džons viņus atbrīvos no bedres, zēns atgriežas mājās, kur beidzot var darīt to, ko vēlas.

H Is for Happiness | Austrālija
Žanrs
IMDB
6.6 (554 balsu)
Jautrā un reizē skumjā filma stāsta par austrāliešu meiteni Kendisu, kura, liekot lietā fantāziju un pat izmisīgus līdzekļus, cenšas samierināt un saturēt kopā savu ģimeni. Viņai palīdz labs draugs Daglass no Citas dimensijas, kurš ir pārliecināts, ka ir ieradies no paralēlās pasaules, un vēlas palikt šajā tikai Kendisas dēļ. Pa starpu visām nebūšanām un pat nāves briesmām abu galveno varoņu starpā mostas pirmā mīlestība.

Ticket to Paradise | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.2 (35566 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Oscar® balvas ieguvēji Džordžs Klūnijs un Džūlija Robertsa atkal kopā atgriežas uz lielā ekrāna romantiskajā komēdijā “Biļete uz paradīzi” kā bijušie laulātie, kas dodas kopīgā uzdevumā uz Bali, lai atturētu savu iemīlējušos meitu no tās pašas kļūdas, ko reiz pieļāva viņi paši. Filmas “Mamma Mia! Here We Go Again” režisora jaunā romantiska komēdija ir stāsts par otrās iespējas negaidīti saldo pārsteigumu.

Encanto | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (221375 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Brīnumaina ģimene dzīvo Kolumbijas kalnu mājā, kura atrodas pasakainā vietā sauktu par Enkanto. Katru šīs ģimenes bērnu, maģija ir apveltījusi ar unikālām spējām - no superspēka līdz dziedināšanas prasmei. Tikai jaunajai Mirabellai nepiemīt nekā īpaša. Uzzinājusi, ka Enkanto maģija ir apdraudēta, Mirabella nolemj, ka tieši viņa ir pēdējā cerība savas neparastās ģimenes glābšanā.

Fast & Furious 9 | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (135158 balsu)
Budžets
200,000,000.00$
"Ātrs un bez žēlastības" sāga turpinās! Dominiks Toreto kopā ar Letiju un viņu dēlu - mazo Braienu bauda mierīgu dzīvi tālu prom no visiem, tomēr klusībā apzinās, ka kuru katru brīdi viss var mainīties. Šoreiz briesmas liks Dominikam sastapties ar pagātnes grēkiem, ja viņš būs gatavs aizstāvēt savus tuvākos. Viņa komanda sanāks kopā, lai stātos pretī Dominika brālim Džeikobam - prasmīgākajam no algotajiem slepkavām un nepārspētam augstākās klases sacīkšu braucējam.

The Mitchells vs. The Machines | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (109555 balsu)
Budžets
75,000,000.00$
Mičeli nav pati harmoniskākā ģimene pasaulē – viņu attiecības ir tādas, ko mēdz dēvēt par disfunkcionālām. Turklāt visi ģimenes locekļi, izņemot tēti, ir pārņemti ar datoriem, telefoniem un sociālajiem tīkliem. Taču viņi izrādās cilvēces vienīgā cerība, kad pasaule ir jāglābj no robotu apokalipses.

Ain't Them Bodies Saints | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (19,896 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Bobs Muldons un Rūta Gutrija, aizrautīgs jaunais izstumtais pāris, kas darbojas ilgstošā nozieguma dēļ, beidzot tiek aizturēti likumsargi pēc apšaudes Teksasas kalnos. Lai arī Rūta ievaino vietējo amatpersonu, vainu uzņemas Bobs. Bet četrus gadus vēlāk Bobs aizbēg no cietuma un dodas meklēt Rūtu un viņu meitu, kas dzimusi viņa ieslodzījuma laikā.

White Oleander | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (29007 balsu)
Pusaudze ceļo pa audžuģimenēm pēc tam, kad māte nonāk cietumā par kaislības noziegumu.

Meek's Cutoff | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (11395 balsu)
1845. gadā veidotā drāma seko kolonistu grupai, kad viņi dodas soda braucienā pa Oregonas taku. Kad viņu ceļvedis viņus maldina, ekspedīcija ir spiesta cīnīties ar nepiedodamajiem augstkalna tuksneša apstākļiem.

The Big Sick | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (113792 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Pakistānā dzimušais komiķis Kumail Nanjiani un grad students Emily Gardner iemīlas, bet cīnās, jo viņu kultūras saduras. Kad Emīlija saslimst ar noslēpumainu slimību, Kumail ir spiesta stāties pretī viņas nikniem vecākiem, viņa ģimenes cerībām un patiesajām jūtām.

8 femmes | Francija| Itālija
Žanrs
IMDB
7.1 (28172 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Astoņas sievietes pulcējas, lai svinētu Ziemassvētkus sniegotajā namiņā, lai tikai atrastu mirušu ģimenes patriarhu ar nazi mugurā. Ieslodzījumā mājā katra sieviete kļūst par aizdomās turamo, katrai ir savs motīvs un noslēpums.

1 2 3 4 5