ģimenes attiecības

Wuthering Heights | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.0 (8920 balsu)
Budžets
5,692,172.00$
Jorkšīras tīreļi Anglijas ziemeļdaļā 18. gadsimta beigās. Young Heathcliff, kuru no Liverpūles ielām izglāba izolētās fermas Wuthering Heights īpašnieks Earnshaw, gadu gaitā attīstās neprātīga aizraušanās ar Cathy, viņa audžu māsu, ar slimu apsēstību, kurai bija paredzēts beigties traģiski…

Albatross | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.4 (4988 balsu)
Betija, grāmata pusaudzis, sadraudzējas ar Emīliju, kas vēlas kļūt par romānu un tikko ieradusies pilsētā. Emīlija drīz sāk dēku ar Betas tēvu, kurai draud postošas sekas.

Legendary | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (4812 balsu)
Grāmatu pārdomāts pusaudzis pievienojas savas skolas cīkstoņu komandai kā veids, kā apvienot savus izdzīvojušos ģimenes locekļus, kuri šķīrās pēc tēva, koledžas cīņas leģendas, nāves pirms 10 gadiem.

Addams Family Reunion | ASV
Žanrs
IMDB
3.9 (3817 balsu)
Addamsu ģimene dodas meklēt savus radiniekus. Gomezs un Mortikija ir šausmās, atklājot, ka vectēvam un vecmāmiņai Addamsam ir slimība, kas viņus lēnām pārvērš "normālos". Vienīgā izārstēšanas iespēja ir atrast ģimenes locekli, cerot, ka viņi zina mājas līdzekli.

Love Hurts | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (1289 balsu)
Pēc tam, kad sieva viņu pamet, pusmūža Bens Bingems ieslīgst funk un atsakās mainīties no savas pidžamas. Džastins, Bena 17 gadus vecais dēls, izārstējas no tā, kas viņu nomācošajam tētim sagādā grūtības: viņš dod Benam makeover un izstumj viņu singlu skatē. Drīz Bens ir vispopulārākais puisis pilsētā, bet, kad Džastins pirmo reizi iemīlas, Bens ir jāpārorientē savas prioritātes un jātiecas mēģināt atgūt savu sievu.

Dreamer: Inspired By a True Story
Žanrs
IMDB
6.8 (11691 balsu)
Bens Krāns uzskata, ka smagi savainots sacīkšu zirgs ir pelnījis vēl vienu iespēju. Viņš un viņa meita Kale pieņem ķēvi un izglābj to no īpašnieka upurēšanas.

Everyone Says I Love You | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (34386 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Ņujorkas meitene sakārto savu tēvu ar skaistu sievieti nestabilā laulībā, kamēr viņas pusmāsa saderinās.

Fences | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.2 (92183 balsu)
Budžets
24,000,000.00$
Trojs Maksons dzīvi pagājušā gadsimta 50. gados pavada, strādājot par saintāro strādnieku Pitsburgā. Reiz Maksons sapņojis kļūt par profesionālu beisbola spēlētāju, tomēr brīdī, kad līga sāka pieņemt melnādainos sportistus, tika atzīts par pārāk vecu. Rūgtumā par zaudēto iespēju Trojs ģimenē paaugstina spriedzi, nopūdelējot dēla iespējas tikties ar koledžas futbola rekrūtēšanas speciālistu.

Bloodworth | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (1661 balsu)
Pēc četrdesmit gadu ilgas viesabonēšanas EF Bloodvorts ir atgriezies savās mājās - aizmirstā Tenesī nostūrī. Sieva, pa kuru viņš izgāja, ir izžuvusi un izbalējusi, viņa trīs dēli ir izauguši un dusmīgi. Vorens ir alkoholiķis, kurš varmācīgs, Boids greizsirdības dēļ vajā sievu un mīļāko, un Bredijs ienaidniekiem ienes hekses no mammas lieveņa. Tikai Flemings, vecā cilvēka mazdēls, izturas pret viņu ar vecuma pavēlēm un redz visu naidu, lai saprastu, kā tas var saindēt cilvēka dvēseli. Galu galā Ravena Lī mīlestība, kas ir no citas pilsētas slīpi vērsta skaistule, dod Flemingam drosmi noraidīt šo ģimenes lāstu.

Everybody's Fine | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (57368 balsu)
Budžets
21,000,000.00$
Astoņus mēnešus pēc sievas nāves Frenks Guda cer uz atkalapvienošanos ar saviem četriem pieaugušajiem bērniem. Kad viņi visi pēdējā brīdī atceļ apmeklējumus, Frenks pret sava ārsta ieteikumiem dodas ceļojumā, lai atkal izveidotu savienojumu ar saviem pēcnācējiem. Apmeklējot katru pēc kārtas, Frenks atklāj, ka viņa bērnu dzīve nav tik perfekta, kā viņi to ir padarījuši.

Fifteen and Pregnant | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (2129 balsu)
Balstoties uz patiesu stāstu, 15 gadus vecā Tīna Spanglere atklāj, ka ir stāvoklī. Viņas izvēle ir aborts, adopcija vai vientuļa, nogurdinoša vientuļa vecāka dzīve. Pametusi savu puisi, viņa vēršas pie savas mātes. Tīna atklāj, kaut arī tas ir saplosījis viņas pasauli, viņas grūtniecība varētu atkal apvienot sagrauto ģimeni un palīdzēt viņai atrast patieso dzīves mērķi.

Des gens qui s'embrassent | Francija| Beļģija
Žanrs
IMDB
5.5 (905 balsu)
Zefa vētrainās attiecības ar brāli Roni vēl vairāk saasina, kad Roni apprecējas ar meitu tāpat kā viņa sievas bērēs. Abi brāļi nekad nav tikuši viens pie otra. Viens ir uzticīgs savai reliģijai, otrs dzīvo tikai tagadni. Starp Londonu, Parīzi, Sentropēzu un Ņujorku konfrontāciju un nodevību sērija draud padzīt ģimeni tālāk, taču no šīs neskaidrības iznāks lielisks mīlas stāsts, iespējams, pat divi ...

1 2 3 4 5