ģimenes attiecības

Life Itself | Spānija| ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (13703 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Tā kā jaunais Ņujorkas pāris pāriet no romantiskas koledžas uz laulībām un pirmā bērna piedzimšanu, negaidītie viņu ceļojuma pagriezieni rada reverberācijas, kas atbalsojas kontinentos un visu mūžu.

This Is 40 | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (122290 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Filmā attēlota Debijas un Pīta kopdzīvi vairākus gadus pēc bērna dzimšanas, kad laulības dzīvei pievienojušās arī finanšu problēmas.

The Spiderwick Chronicles | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (98069 balsu)
Budžets
90,000,000.00$
Kad trīs Greisu bērni - Džareds, viņa dvīņu brālis - aizrautīgs grāmatu lasītājs Saimons un viņu māsa Malorija pārceļas uz dzīvi vecajā Spaidervika namā, viņus vispirms pārsteidz, cik nolaists ir šis Viktorijas laika nams. Nejauši viņi uziet Artūra Spaidervika grāmatu "Ceļvedis uz brīnumaino pasauli tev blakām". Grāmata burtiski atver viņiem acis dīvaino, dažreiz arī bīstamo pasauli, kurā mīt pūķi un spoki, laumiņas un raganas, fejas un elfi. Kad viņu ceļo krustojas ar cilvēkēdāju, viņi saprot, ka viņš par katru cenu cenšas iegūt savā īpašumā maģisko grāmatu. Filmas pamatā - pasaulslavena grāmatu sērija.

Krippendorf's Tribe | ASV
Žanrs
IMDB
5.0 (5101 balsu)
Pēc dotāciju naudas izšķērdēšanas izmisīgajam un nesen atraitnismajam antropologam Džeimsam Krippendorfam jāsniedz grūti pierādījumi par līdz šim neatklātas Jaunzēlandes cilts esamību. Zāles svārki, grims un iestudētie rituāli viņa trīs satrauktos bērnus pārveido par Šelmikedmu - primitīvu kultūru, kuras ieradumi aizrauj zinātniekus. Bet, kad dusmīgs sāncensis draud izpūst svilpi par Krippendorfa rusu, viņš arī rīkojas.

The Irishman | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (124913 balsu)
Budžets
159,000,000.00$
Risks parubīties!
Pensilvānijā, 1956. gadā Frenks Šīrans, īru izcelsmes kara veterāns, kurš strādā par kravas automašīnas vadītāju, nejauši satiekas ar mobsteru Raselu Bufalino. Tiklīdz Frenks kļūst par viņa uzticamo cilvēku, Bufalino nosūta viņu uz Čikāgu ar uzdevumu palīdzēt Džimijam Hoffa - spēcīgam arodbiedrības vadītājam, kas saistīts ar organizēto noziedzību, ar kuru Frenks saglabās ciešu draudzību gandrīz divdesmit gadus.

Forrest Gump | ASV
Žanrs
IMDB
8.8 (1672793 balsu)
Budžets
55,000,000.00$
Cilvēks ar zemu IQ savā dzīvē ir paveicis lielas lietas un bijis klāt nozīmīgu vēsturisku notikumu laikā - katrā ziņā ievērojami pārsniedzot to, ko kāds iedomājies, ka varētu darīt. Bet, neskatoties uz visu, ko viņš ir sasniedzis, viņa vienīgā patiesā mīlestība viņu apiet.

Mary Poppins Returns | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (34354 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Lielās depresijas ēra Lielbritānijā 30-to gadu sākumā - Džeina un Maikls Benksi jau ir pieauguši un šobrīd pārdzīvo personīgu zaudējumu. Taču drīz vien uz savu bijušo audzināmo mājas sliekšņa parādās vienmēr noslēpumainā Mērija Popinsa - ar savas neatkārtojamās maģijas palīdzību viņa ir gatava palīdzēt Benksu ģimenei atgūt dzīvesprieku un laimi.

Cheaper by the Dozen | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (104288 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Beikeru ģimene mātes, tēva, 12 bērnu, viena suņa un viena krupja sastāvā pārceļas no mazas pilsētiņas uz Čikāgu, kur tēvs, futbola komandas treneris, ir atradis labu darbu. Apstākļu sakritības dēļ mātei drīz vien dodas komandējumā. Tā kā tēvs nosolījies, ka ar bērniem galā tiks viens pats , mamma mierīgu sirdi dodas ceļā. Tomēr ģimenes galva, kuram nereti grūtības sagādā par bērnu vārdu atcerēšanās, nav aprēķinājis savas spējas un Beikeru ģimenes māja pārvēršas par ellīti.

Little miss Sunshine | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (398,643 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Uz ekrāniem filma par vienu visdīvainākajām ģimenēm kino vēsturē - Hūveriem. Lai piepildītu jaunākās meitas Olivas sapni piedalīties skaistuma un talantu konkursā, viņi dodas ceļā uz Kaliforniju. Olivas tēvs Ričards ir veiksminieku programmas sludinātājs, viņas krusttēvs Frenks ir suicidāli noskaņots gejs, brālis Dveins ir Nīčes sekotājs un devis klusēšanas zvērestu, savukārt vectēvs nav atteicies no paraduma lietot narkotikas un tieši viņš gatavo mazmeitu konkursam. Pa ceļam Hūveriem jātiek galā ar sagrautiem sapņiem, salūzušu VW hipiju busiņu un vectēva nāvi (kur likt viņa mirstīgās atliekas?), kas vainagojas ar pilnīgi neparedzētu mīļotās meitas izgājienu konkursā. Lomās: Greg Kinnear, Toni Collette, Steve Carell, Paul Dano Režija: Jonathan Dayton & Valerie Faris Angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā

Interstellar | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.6 (1263398 balsu)
Budžets
165,000,000.00$
Zemes resursi nav neizsmeļami - pienācis laiks, kad mūsu dienas uz šīs planētas ir skaitītas. Vai cilvēku suga varētu turpināties kaut kur citur zvaigžņotajā izplatījumā? Lai to noskaidrotu, pētnieku komanda dodas nozīmīgākajā misijā cilvēces vēsturē - ceļojumā ārpus mūsu galaktikas robežām. Ceļotāju vidū ir arī inženieris Kūpers - divu bērnu tēvs, atraitnis, kurš augstāku mērķu vārdā gatavs upurēt savu ģimenes dzīvi. Zinātniskās fantastikas drāmas "Starp zvaigznēm" režisors ir daudzu atzītu filmu autors Kristofers Nolans ("Tumšais bruņinieks", "Pirmsākums"), kurš kopā ar savu brāli Džonatanu Nolanu ir arī filmas scenārists. Galvenajās lomās mirdz spožākās kino zvaigznes - "Oskara" balvas laureāti Metjū Makkonahijs ("Dalasas pircēju klubs"), Anna Heteveja ("Nožēlojamie"), "Oskara" nominante Džesika Časteina ("Slepenā operācija: 30 minūtes pēc pusnakts"), Elena Berstina ("Alise šeit vairs nedzīvo") un Maikls Keins ("Sidra nama likumi"), kā arī Vess Bentlijs, Keisijs Afleks, Makenzija Foja, Tofers Greiss un citi.

Inside Out | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (717144 balsu)
Budžets
175,000,000.00$
Railija ir parasta 11-gadīga skolniece un, kā jebkuram no mums, viņas uzvedību nosaka piecas galvenās emocijas: Laime, Nemiers, Niknums, Nepatika un Melanholija. Te izrādās, ka Railijai un viņas vecākiem ir jāpārvācas uz dzīvi no mazas pilsētiņas uz trokšņainu megapoli. Katra no Railijas emocijām uzskata, ka tieši viņa vislabāk zina, kas ir jādara šādā situācijā, un meitenes galvā iestājās pilnīgs haoss. Lai iekārtotos uz dzīvi lielajā pilsētā, Railijas emocijām ir no jauna jāiemācās strādāt komandā.

Ricki And The Flash | ASV
Žanrs
Budžets
18,000,000.00$
Leģendārā Holivudas aktrise Merila Strīpa spīdoši debitē sev pavisam jaunā lomā, atveidojot rokzvaigzni Rikiju Rendozu, kura, mēģinot īstenot sapni par rokenrolu, pieļāvusi daudz kļūdu, un tagad ir spiesta tās labot. Viņas meita pārdzīvo sāpīgu šķiršanos, un Rikijai nākas steigties palīgā, neskatoties uz to, ka roķīgo mammu gaida nepatīkama saruna ar bijušo vīru un viņa jauno sievu.

1 2 3 4 5