sniegs

Dances with Wolves | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.0 (229186 balsu)
Budžets
22,000,000.00$
Ievainotais pilsoņu kara karavīrs Džons Dunbars mēģina izdarīt pašnāvību un tā vietā kļūst par varoni. Kā atlīdzību viņš tiek norīkots uz savu sapņu pastu, attālu krustojumu uz Rietumu robežas, un drīz vien kļūst par maz ticamiem draugiem ar vietējo Sioux cilti.

Cliffhanger | Francija| ASV| Itālija
Žanrs
IMDB
6.4 (115138 balsu)
Budžets
70,000,000.00$
Gadu pēc drauga zaudēšanas traģiskajā 4000 pēdu kritienā bijušais mežzinis Gabe Walker un viņa partneris Hal tiek aicināti atgriezties tajā pašā virsotnē, lai izglābtu iestrēgušo alpīnistu grupu, lai tikai iemācītos, ka alpīnisti patiesībā ir zagtie nolaupītāji, kuri mēs meklējam kastes, kas pilnas ar naudu.

Die Hard 2 | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (323303 balsu)
Budžets
70,000,000.00$
Noziedznieku banda sagrābj lidostas vadības pulti savās rokās. Lidmašīnas vairs nevar nolaisties, tāpēc Džonam ir jātiek galā ar teroristiem pirms lidaparātiem beidzas degviela.

A Boy Called Christmas | Lielbritānija| Čehija
Žanrs
IMDB
6.7 (24116 balsu)
Šis ir stāsts par Ziemassvētku vecīti, stāsts par jaunu zēnu vārdā Nikolass, kurš dodas savos piedzīvojumos. Šī ir Ziemassvētku filma, kuras pamatā ir Meta Heiga grāmata ar tādu pašu nosaukumu, un...

The Lodge | ASV| Kanāda| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.6 (2822 balsu)
Divi brāļi un māsas pavada nakti vieni ar jauno pamāti. Iestrēdzis attālā kalnu kajītē, trijnieku terorizē pārdabisks spēks.

Abominable | ASV| Ķīna| Japāna
Žanrs
IMDB
7.0 (19151 balsu)
Ceļojums uz pasaulē augstāko virsotni? Kas gan varētu būt vēl aizraujošāk! Kad Ji atrod uz savas mājas jumta paslēpušos milzīgo, bet ļoti piemīlīgo jetiju (kurš izrādās vēl ir pavisam maziņš - pēc jetiju standartiem), ir skaidrs, ka viņus gaida neticamākais piedzīvojums! Jetija ģimene mīt Everesta kalnā, un Ji ir apņēmusies darīt visu, lai viņš sveiks un vesels atgrieztos mājās. Studijas "DreamWorks Animation" un "Pearl Studio" jaunā animācijas filma aizvedīs jūs 2000 jūdžu garā ceļojumā no Šanhajas ielām līdz pat sniegotajiem Himalaju kalniem.

Alpha | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (24,218 balsu)
Budžets
51,000,000.00$
Filmas darbība risinās vēlīnajā ledus laikmetā Eiropā pirms 20 000 gadu. Kāds jauneklis, pirmoreiz dodoties medībās kopā ar savu cilti, tiek smagi ievainots un atstāts nomirt. Tomēr viņš izķepurojas un attopas pilnīgi viens skarbos un nepielūdzamos apstākļos. Soli pa solim pieradinot no bara noklīdušu vilku, viņš iegūst uzticamu draugu, ar kuru kopā pārvarēs neskaitāmas grūtības un atradīs ceļu mājup, pirms iestājusies nāvējošā ziema.

March of the Penguins | Francija
Žanrs
Budžets
3,300,000.00$
Katru gadu dienvidpola ledus tuksnešos imperatorpingvīni dodas patiesi iespaidīgā ceļojumā uz tradicionālo ligzdošanas vietu, atstājot drošo un barības pilno okeānu. Instinktu vadīti, viņi nekļūdīgi gadu pēc gada atgriežas vietā, kur, neskatoties uz skarbajiem laika apstākļiem, laiž pasaulē mazuļus. Pingvīni ir monogāmi putni, kas ligzdo kolosāla apmēra kolonijās - līdz vienam miljonam un vairāk putnu. Biezais zemādas tauku slānis ne tikai pasargā pingvīnus no aukstuma, bet arī kalpo par barības rezervi, kas palīdz tiem ilgstoši izturēt bez ēšanas pārošanās laikā. Mātītes šajā vietā paliek tikai tik ilgi, kamēr ir izdēta ola. Pēc tam tās dodas atpakaļ uz jūru barības meklējumos. Tēviņi savukārt paliek, uz savām pēdām sargādami un glabādami pingvīnu olas. Pēc diviem mēnešiem, kuros imperatorpingvīni neko nav ēduši, olas sāk šķilties un drīz pie mazuļiem atgriežas arī pingvīnu mātītes. Sniegbalta krūteža, melna fraka un čapliniska gaita padara imperatorpingvīnus dīvaini līdzīgus cilvēkam, ļaujot ar sirsnību vērot neskaitāmo pingvīnu ģimeņu ceļojumu skarbākajā zemeslodes daļā, lai sagaidītu baltajā pasaulē savus mazuļus.

Happy Feet | Austrālija
Žanrs
IMDB
6.7 (331 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
1 nominācija ASV Kinoakadēmijas balvai Oscar®! Labākā animācijas filma Filmas darbība risinās Antarktikā, imperatorpingvīnu dzimtenē. Katra mazā pingvīnēna lielākais uzdevums ir atrast un izkopt savu sirds dziesmu (tādu, ko dzied no visas sirds). Filmas galvenais varonis mazais pingvīnēns Murmulis neprot dziedāt, taču kā vēlāk izrādās - viņš ir fantastisks stepa dejotājs! Kompānijas Warner Bros. šī gada lielākais animācijas projekts! Filma, kurai līdzi dzīvos gan mazs, gan liels! Lomas ierunājuši: Elijah Wood, Robin Williams, Brittany Murphy, Hugh Jackman, Nicole Kidman, Hugo Weaving, Anthony LaPaglia, Magda Szubanski, Miriam Mirgoyles Režisors: George Miller

Žanrs
IMDB
6.1 (38853 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Filma “Ceļā” ir Džeka Keruaka grāmatas ekranizācija. Keruaka varoņi Dīns Moriartijs (Garets Hedlunds) un Sals Paradaizs (Sems Railijs) ir tipiski bītu paaudzes pārstāvji. Pēc tēva nāves Sema Railija ("Kontrole", "13") varonis uzsāk drudžaini meklēt atbildi uz jautājumu "Kā dzīvot?". Viens no veidiem - rakstīt, taču, nespējot atrast iedvesmas mūzu, viņš lielāko tiesu laika pavada ar draugiem bāros, klausīdamies džezu. Drīz viņš iepazīstas ar Gareta Hedlunda ("Trons:Mantojums", "Troja") varoni Dīnu, īstu bohēmistu. Kopā viņi tiecas pēc visa, ņem ko var, un izmanto ikvienu iespēju. Viņu meklējumi ved ceļojumā apkārt ASV, kurā tie nebeidzamā uzdzīvē, cigarešu dūmu, alkohola un narkotiku ieskauti, izdzīvo dzīves jēgu, kā arī tās bezjēdzību. Bohēmisko ceļojumu papildina arī sievietes - Kristena Stjuarte ("Krēsla", "Sniegbaltīte un mednieks"), Kirstena Dunste ("Melanholija", "Zirnekļcilvēks"), Eimija Adamsa ("Noburtā", "Noķer mani, ja vari"), Elizabete Mosa ("Trakie vīrieši") un Alise Braga ("Es esmu leģenda", "Dieva pilsēta").

Everest | ASV| Lielbritānija| Islande
Žanrs
IMDB
7.1 (194132 balsu)
Budžets
55,000,000.00$
Filmas pamatā - patiesi notikumi. 1996. gada 10. maijā Himalaju kalnos divas alpīnistu ekspedīcijas uzsāk pēdējo posmu ceļā uz Everesta smaili. Viņiem ceļā stājas viena no spēcīgākajām vētrām cilvēces vēsturē. Dabas neaprakstāmais pretspēks kļūs par izaicinājumu viņu vienotībai un par lielāko pārbaudījumu viņu drosmei, gribasspēkam un fiziskajai izturībai.

Snowtime! | Kanāda
Žanrs
Budžets
12,500,000.00$
"Sniega kaujas" – jaunā animācijas filma ziemīgās noskaņās visai ģimenei. Ziema, sals, ledus pilis un iemīļotā bērnu izklaide – pikošanās! Īsinādami laiku ziemas brīvdienās, mazā, sniega ieputinātā ciematiņa bērni nolemj sarīkot vērienīgas sniega kaujas. Kā noslēgsies šī aizraujošā un dažbrīd pat bīstamā rotaļa? Kurš gūs uzvaru? Vai uzvara šādās kaujās maz gūstama?

1 2 3