reportieris

The Paperboy | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (34734 balsu)
Budžets
12,500,000.00$
Kad izmeklēšanas žurnālists Ward Jansen un viņa partneris Yardley Acheman dzenas pakaļ sensacionālam, karjeru veidojošam stāstam ar Ward jaunākā brāļa Džeka un tveicīgās nāves rindas grupas Charlotte Bless palīdzību, pāris mēģina pierādīt vardarbīgo purva iemītnieku Hilariju Van Vetteru. korumpēta vietējā šerifa slepkavība.

Žanrs
IMDB
4.6 (4091 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Pēc tam, kad lifti Ņujorkas debesskrāpī sāk neizskaidrojami nepareizi darboties, pakļaujot tā pasažierus riskam, mehāniķis Marks Ņūmens (Džeimss Māršals) un reportieris Dženifera Evansa (Naomi Watts) sāk atsevišķu izmeklēšanu. Ņūmens saņem pretestību no priekšniekiem savā uzņēmumā, kas ražoja liftu, savukārt papildu lifta negadījumi izraisa vairākus šausmīgus nāves gadījumus. Policija iesaistās un domā, ka teroristi ir atbildīgi, bet tālu dīvains skaidrojums ir zaudējis spēku.

特務迷城 | Honkonga
Žanrs
IMDB
5.9 (15764 balsu)
Budžets
25,697,387.00$
Jautrs stāsts par parastu puisi, kurš gatavojas sākties piedzīvojumu pilnā piedzīvojumā. Džekijs Čans spēlē garlaicīgu un neveiksmīgu pārdevēju, kurš nekad nedomāja, ka viņa dzīve pielīdzinās kaut kam. Tas viss mainās vienā dienā, kad viņš kļūst par tūlītēju varoni, atmetot bankas laupīšanas mēģinājumu.

Celebrity | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (23359 balsu)
Rakstnieka Lī karjera un personīgā dzīve ir apstājusies, tāpēc viņš šķiras no savas drūmās sievas Robinas un ienirst jaunā darbā kā izklaides žurnālists. Viņa uzdevumi aizved viņu uz manevtīgākajiem Manhetenas stūriem, bet, pārejot no vienas devīgas puses uz otru un iesaistoties daudzās tukšās romānās, viņš sāk šaubīties par sava darba vērtību. Tikmēr labākais TV producents Tonijs kļūst par Robinu un iepazīstina viņu ar slavenību pasauli.

Frost/Nixon | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (102320 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
1977. gada vasara. Deivida Frosta interviju sērija ar skandalozo ASV eksprezidentu Ričardu Niksonu piesaista Amerikas TV vēsturē lielāko auditoriju. Vairāk kā 45 miljoni skatītāju alkst dzirdēt eksprezidenta Niksona atzīšanos varas ļaunprātīgā izmantošanā, kā rezultātā viņš bija spiests atkāpties no amata. Gan Frosts, gan Niksons apzinās, ka šajā sarunā var būt tikai viens uzvarētājs. Tās iznākums būs negaidīts un pārsteidzošs. Pat pašam Niksonam. Galvenajās lomās: Frank Langella, Michael Sheen, Kevin Bacon, Oliver Platt, Sam Rockwell, Matthew Macfadyen, Rebecca Hall Režisors: Ron Howard

State of Play | Francija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
60,000,000.00$
ASV Kinoakadēmijas balvas Oscar® ieguvējs Rasels Krovs galvenajā lomā režisora Kevina Makdonalda (The Last King of Scotland) trillerī „Varas spēles”. Pievilcīgais un nesatricināmais ASV kongresmenis Stīvens Kolonss (Ben Affleck) ir savas politiskās partijas nākotne. Viņš vada komisiju, kas pārrauga militārās aizsardzības projektu finansēšanu, un partija viņa kandidatūru virza nākamajām prezidenta vēlēšanām. Taču viņa daudzsološā nākotne un karjera sabrūk līdz ar kongresmeņa asistentes un mīļākās slepkavību, kad atklātībā pēkšņi nonāk virkne noslēpumu. Žurnālists Kals Makkafrijs (Rasels Krovs) ir sens Kolinsa draugs, taču viņam ir ciešas saites arī ar izdevuma galveno redaktori Kameronu (Oscar® balvas ieguvēja Helēna Mirrena), kura uzdod Makkafrijam izpētīt šo lietu un sagatavot publikāciju. Kad viņš un viņa kolēģe Della (Reičela Makadamsa) cenšas atklāt slepkavas identitāti, Makkafrijs nokļūst situācijā, kas draud satricināt valsts varas struktūras. Drīz vien viņš saprot: ja spēles likme mērāma miljardos dolāru, itin nekas – ne godīgums, ne mīlestība, ne dzīve – vairs nav drošībā. Galvenajās lomās: Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams, Jason Bateman, Robin Wright-Penn and Helen Mirren Directed by: Kevin Macdonald

The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn | ASV| Jaunzēlande
Žanrs
IMDB
7.3 (209672 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Tintiņš ir jauns reportieris, kam ir izcili laba oža noteikt kur meklējami piedzīvojumi un tikpat liels talants nokļūt nepatikšanās. Stīvena Spīlberga un Pītera Džeksona filmā Tintiņš kopā ar suni Mīļuku atklās neparasta kuģa, saukta par Vienradzi, noslēpumu. Režisors: Steven Spielberg Producenti: Peter Jackson, Steven Spielberg Scenārijs: Steven Moffat Lomas ieskaņojuši: Jamie Bell, Simon Pegg, Daniel Craig, Nick Frost, Andy Serkis, Cary Elwes Skaties filmu arī 3D formātā!

Zodiac | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (426087 balsu)
Budžets
65,000,000.00$
Režisors Deivida Finčera ("Seven", "Fight Club") jaunais trilleris "Zodiaks" ir balstīts uz intriģējošāko un joprojām neatklāto noziegumu ASV vēsturē. Sanfrancisko ikdienu satricina sērijveida slepkavas uzdarbošanās, kurš burtiski ņirgājas par policiju atstājot nozieguma vietā vēstules un nesaprotamus kodus. Četri izmeklētāji ķeras pie darba, lai notvertu slepkavu. Šī lieta kļūs par visu četru cilvēku apsēstību, jo viņu dzīve un darbs būs atkarīgi un sastāvēs no nebeidzamiem mēģinājumiem rast izskaidrojumu notiekošajam un atrast vainīgo. Lomās: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Anthony Edwards, Brian Cox, Elias Koteas, Donal Logue, John Carroll Lynch, Dermot Mulroney Režisors: David Fincher

27 dresses | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (167478 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Džeina vienmēr ir piekritusi būt līgavas māsa ne tikai savu draudzeņu, bet arī attālu paziņu kāzās. Kāzas ir viņas stihija, taču pati vēl nav atradusi vīrieti, kas viņu vedīs pie altāra. Tādēļ viņas skapis glabā jau 27 dažādas līgavas māsu kāzu kleitas - vienu bezgaumīgāku par citu. Kādā vakarā Džeina ir apņēmusies būt klāt divās kāzās un tas viņu iegāž, jo laulību hroniķis žurnālists Kevins atklāj viņas noslēpumu un saprot, ka šeit sanāks lielisks raksts. Tikmēr pati raksta varone krīt depresijā - viņas apjūsmotais vīrietis saderinās ar pašas Džeinas māsu! Kamēr Džeina negribīgi gatavo kāzas, Kevins māc materiālu par viņas sirdslietu, bet starp visiem ieaistītajiem pamazām briest skandāls. Lomās: Katherine Heigl, James Marsden, Malin Akerman, Ed Burns, Melora Hardin, Judy Greer Režisors: Anne Fletcher

Megamind | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (217627 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Filmu "Šreks", "Madagaskara" un "Kung Fu Panda" veidotāju jaunā animācijas piedzīvojumu komēdija visai ģimenei! Megamainds ir izcilākais ļaundaris visā pasaulē. Un pats neveiksmīgākais. Gadiem ilgi viņš ir centies visneiedomājamākajos veidos iekarot Metropilsētu. Un ikreiz viņa pūliņi ir vainagojušies ar katastrofālu neveiksmi, pateicoties supervaronim vārdā Metrovīrs - lieliskajam un neuzveicamajam visas Metropilsētas iedzīvotāju mīlulim. Taču kādu dienu Megamaindam izdodas ievilināt Metrovīru sava kārtējā neģēlīgā plāna tīklos. Vai izcilajam ļaundarim Megamaindam izdosies kļūt par jauno supervaroni?

1 2