flashback

Die Hard: With a Vengeance | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (350762 balsu)
Budžets
90,000,000.00$
Ņujorkas detektīvs Džons Makkenāns ir atgriezies un sitiens ar sliktu puisi ir iepērkams šīs aktivitātes pilnās sērijas trešajā daļā, kura liek viņam sazināties ar civiliedzīvotāju Dzeusu Karveru, lai novērstu nevainīgu dzīvību zaudēšanu. Maklans domāja, ka ir redzējis to visu, līdz ģēnijs vārdā Saimons iesaista Makklānu, savu jauno “partneri” - un viņa mīļoto pilsētu - nāvējošā spēlē, kas prasa viņu koncentrēšanos.

13 | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (39267 balsu)
Naivs jaunieties maina identitāti un nonāk vardarbības un veiksmes pasaulē, kur tiek riskēts nevis ar savu dzīvību, bet ar citu.

In the Land of Women | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (30471 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Pēc sliktas dzīves pārtraukšanas ar savu draudzeni Kārters Vebs pārceļas uz Mičiganu, lai rūpētos par savu grūtībās nonākušo vecmāmiņu. Tur nonācis pāri mājai un meitai, kas dzīvo pāri ielai.

Resident Evil | Francija| Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
33,000,000.00$
Kad no slepeni slepenā objekta noplūst vīruss, visus pētniekus rezidentus pārvēršot par trakulīgiem zombijiem un viņu laboratorijas dzīvniekus no elles pārveidotiem mutantiem, valdība nosūta elitāru militāru darba vienību, lai apturētu slimības uzliesmojumu. Alisei un Rainim ir uzdots vadīt misiju. Bet viņiem ir tikai trīs stundas, pirms patogēns kļūst gaisā un inficē pasauli.

Vanilla Sky | Spānija| ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (236,609 balsu)
Budžets
68,000,000.00$
Risks parubīties!
Deivids ir sieviešu mīlulis, kurš, līdz ar iemīlēšanos Sofijā, sajuties izpircis vainu. Tomēr, pirms šīs attiecības var sākties, Deivids iekuļas problēmās - viņš tiek pierunāts sēsties mašīnā, kuru vada pašnāvnieciskā bijusī - Jūlija. Nobraucot no tilta, Jūlija iet bojā un smagi ievaino Deividu. Operācija un Sofijas mīlestība, šķiet, ir atgriezusi Deivida veiksmi, tomēr baismīgi negadījumi drīz vien liek viņam pārdomāt eskstences pamatus.

Stuck on you | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (48,359 balsu)
Budžets
55,000,000.00$
Blakus Tev Bobs un Valts ir Siāmas dvīņi, kuriem no rokas iet it viss, ko viņi uzsāk - gan burgeru gatavošana, gan hokeja spēle plecu pie pleca padodas labāk! Brāļiem par prātā nav ienācis jebkad šķirties. Kad viens no viņiem dodas dušā, otrs lietusmētelī sēž vannasistabā. Kad vienam ir romantiska tikšanās, otrs tiek pārģērbts pa rotaļu lāci un guļ mīlētājiem blakus. Taču kad Valts izlemj uzsākt aktiera karjeru un dodas uz Holivudu, jautājums par "šķiršanos" kļūst īpaši aktuāls. Un kādu dienu.... brāļi šķiras, Vai viņu dzīves kļūs pilnvērtīgākas?

Butterfly Effect, The | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.6 (496353 balsu)
Budžets
13,000,000.00$
Evans Treborns (Eštons Kučers) ir pazaudējis laika izjūtu. Viņa dzīves izšķirošie mirkļi, to skaitā arī viņa bērnības šausminošie notikumi, ir pazuduši aizmirstībā. Atlicis ir neskaidru atmiņu rēgs un ap viņu sagandētās bērnības draugu dzīves. Jau kopš bērnības pēc psihologa ieteikuma Evens ir veicis ikdienas ierakstus piezīmju burtnīcās. Būdams koledžas students, viņš pārlasa pierakstīto un piedzīvo pēkšņu, neiskaidrojamu likteņa pavērsienu, nonākot pagātnē. Tas puisim liek saprast, ka burtnīcas, kuras glabā zem savas gultas, ir transporta līdzeklis, ar kura palīdzību ir iespējams atgriezties savā bērnībā un atgūt atmiņas. Tomēr katrs ceļojums laikā izraisa haosu viņa ikdienā un rada nepieciešamību atgriezties bērnu dienu laikos atkal un atkal. Pēc pieredzētā Evans vēlas mainīt savu bērnības draugu, īpaši Keilijas - viņa mūža mīlestības - sabojātos likteņus. Apņēmībā darīt to, ko nespēja darīt bērnībā, Evans dodas atpakaļ laikā, bruņojies ar pašreizējo prātu savā bērnības izskatā, lai pārveidotu vēsturi un izdzēstu šausminošo pieredzi no draugu un citu mīļoto cilvēku dzīvēm.

1 2 3 4