flashback

A Few Good Men | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (222872 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Kad kupls militārais advokāts ltn. Daniels Kafejs un viņa līdzpadomnieks ltn. JoAnne Galloway tiek nozīmēta slepkavības lietā, un viņi atklāj bīstamo rituālu, kas varētu būt saistīts ar augsta ranga amatpersonām, piemēram, ēnaino pulkvedi Natanu Jessepu.

The Baxter | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (4536 balsu)
Cilvēks ar “durvju paklāja” personību mēģina iestāties par sevi, lai mainītu šo komēdiju. Nelielu attieksmi pret nodokļu grāmatvedi Elliotu Šermanu sauc par “Baxter”: mierīgu, neizklaidīgu kolēģi, kurš “nēsā zeķu zeķturus” un “bauda grābj lapas”. Priekšnieku un vecāku mīlētais Elliots ir pilnīgi jauks puisis. Un tā ir viņa problēma.

Spooks: The Greater Good | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.2 (20265 balsu)
Nodošanas laikā MI5 pretterorisma vadītājam Harijam Pīrsam terorists aizbēg. Kad Harijs drīz pazūd, viņa protežētajam tiek uzdots uzzināt, kas notika kā gaidāmais uzbrukums Londonas stellēm, un galu galā atklāj nāvējošu sazvērestību.

Tortured | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
5.8 (3486 balsu)
Gangs pasūta slepenu FBI aģentu, lai spīdzinātu grāmatvedi.

Event Horizon | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.7 (149786 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
2047. gadā tiek nosūtīta astronautu grupa, lai tā izpētītu un glābtu zvaigznīšu kuģi “Event Horizon”, kurš noslēpumaini pazuda pirms septiņiem gadiem pirmslaulības braucienā. Līdz ar atgriešanos 'Lūisa un Klarka' apkalpe atklāj patieso patiesību, kas slēpjas aiz notikumu horizonta pazušanas - un kaut ko vēl drausmīgāku.

Smiley Face | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (15843 balsu)
Džeinai (Anna Farisa), cīnoties, bet mūžīgi nomētātajai aktrisei, priekšā ir aizņemta diena. Viņai sarakstā ir vairāki svarīgi uzdevumi, tostarp vairāk marihuānas pirkšana. Lai arī viņai jau ir labs dienas sākums plānotajā narkotiku lietošanā, viņa ēd istabas biedrenes sautētās cupcakes un uzsāc virkni neveiksmju visā Losandželosā.

The Limehouse Golem | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.3 (16566 balsu)
Slepkavību sērija ir satricinājusi sabiedrību līdz vietai, kurā cilvēki uzskata, ka atbildībai jābūt tikai leģendārai radībai no tumšajiem laikiem - mītiskajam Golem.

The Upside of Anger | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (20765 balsu)
Pēc tam, kad viņas vīrs aizbēgs pie sekretāres, Terijs Volfmeijers ir palicis sev un četrām meitām. Nokļūstot zemākajā vietā, Terijs atrod draugu un dzeramo draugu blakus esošajam kaimiņam Denijam, bijušajam beisbola spēlētājam. Tā kā abi tuvojas, un viņas meitas arvien vairāk paļaujas uz Deniju, Terijam rodas šaubas par viņu attiecību virzienu.

Face/Off | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (336602 balsu)
Budžets
80,000,000.00$
Pretterorisma aģents dodas zem naža, lai iegūtu terorista līdzību un apkopotu informāciju par bombardēšanas plānu. Kad terorists izvairās no apcietinājuma, viņam tiek veikta operācija, lai izskatās pēc aģenta, lai viņš varētu nokļūt tuvu aģenta ģimenei.

The Fugitive | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (254592 balsu)
Budžets
44,000,000.00$
Nepamatoti notiesāts par savas sievas slepkavību un piespriests nāvessods, Ričards Kimbls aizbēg no likuma, cenšoties atrast viņas slepkavu un notīrīt viņa vārdu. Vajā viņu no ASV tiesnešu komandas, kuru vada vietnieks Samuels Džerards - apņēmīgs detektīvs, kurš nemūžam neatradīsies, kamēr Ričards netiks notverts. Kad Kimble ved tiesnešus cauri sarežģītu pakaļdzīšanās sērijai, viņš atklāj sievas nāves noslēpumu un cīnās par slepkavas pakļaušanu pirms viņa sagūstīšanas vai nogalināšanas.

Fluke | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (6262 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Darbaholiķis Tomass Džonsons mirst autoavārijā un atgriežas dzīvē kā suns. Atceroties dažus no viņiem, viņš atgriežas pie sievas un dēla, lai pasargātu viņus no vīrieša, kurš izraisīja viņa negadījumu. Bet, laikam ejot, viņš vairāk atceras savu dzīvi un saprot, ka nebija tik labs vīrs un tēvs.

Nancy Drew | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (18709 balsu)
Nedaudz pusaudžu privātā acs Nensija Drew kopā ar savu tēvu dodas uz Tinseltaunu, lai izmeklētu neatrisinātu kinozvaigžņu slepkavību šajā vecmodīgajā pagodinājumā, kura pamatā ir Karolīnas Keenes populārā grāmatu sērija jauniem pieaugušajiem. Bet vai mazpilsētas meitene var izjaukt Holivudas hype, lai atrisinātu lietu?

1 2 3 4