skola

Little Manhattan | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (21762 balsu)
Budžets
385,373.00$
Desmit gadus vecais Gabe bija tikai parasts bērns, kurš auga Manhetenā, līdz Rosemary Telesco devās savā dzīvē, faktiski viņa karatē. Bet pirms Gabe var pateikt Rozmarijai, kā viņš jūtas, viņa pasaka, ka viņa vairs neapmeklēs valsts skolu. Gabei ir daudz vairāk, lai uzzinātu par dzīvi, mīlestību un meitenēm.

The Outcasts | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (3390 balsu)
Pēc tam, kad viņi ir kļuvuši par vidusskolas karalienes Bīdas pazemojošās palaidnības upuri, labākie draugi un pasaules klases geiki Mindijs un Džodi nolemj atriebties, apvienojot skolas izstumtos pret viņu un viņas draugu loku.

Matilda | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (119470 balsu)
Budžets
36,000,000.00$
Īpaši inteliģenta jauna meitene no nežēlīgas un bezrūpīgas ģimenes atklāj, ka viņai piemīt telekinētiskas spējas un tiek nosūtīta uz skolu, kuru vada tirānisks direktors.

Captain Underpants: The First Epic Movie | Francija| ASV| Indija| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.2 (23536 balsu)
Budžets
38,000,000.00$
Filmas varoņi ir divi izdomas bagāti jokdari, kuri var pavadīt neskaitāmas stundas, radot dažādus komiksus. Kad viņu ļaunais direktors draud puikas izšķirt katru savā klasē, draiskulīgie zēni nejauši viņu nohipnotizē, liekot direktoram domāt, ka viņš ir ārkārtīgi entuziastisks un neticami apķērīgs supervaronis, vārdā Kapteinis Apakšbiksis.

American History X | ASV
Žanrs
IMDB
8.5 (990960 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Dereks Vineyard ir nocietināts pēc tam, kad viņš ir izcietis trīs gadus cietumā par divu slepkavu nogalināšanu, kuri mēģināja iebrukt / nozagt viņa kravas automašīnu. Izmantojot sava brāļa Danny Vineyard stāstījumu, mēs uzzinām, ka pirms došanās uz cietumu Dereks bija ādgalvis un vardarbīgas baltu supremacistu bandas vadītājs, kurš visā LA veica rasu noziegumus, un viņa rīcība lielā mērā ietekmēja Danny. Reformists un svaigs no cietuma, Dereks pārtrauc kontaktu ar bandu un kļūst apņēmies neļaut Danny iet pa to pašu vardarbīgo ceļu, ko viņš darīja.

Almanya - Willkommen in Deutschland | Vācija
Žanrs
IMDB
7.2 (6312 balsu)
Pēc tam, kad Vācijā nodzīvojuši 45 gadus, septiņdesmito gadu turks Hjūsiins Jilmazs paziņo savai ģimenei, ka ir iegādājies māju Turcijā, un viņiem vajadzētu atgriezties, lai veiktu nepieciešamās reformas. Ideja nav vēlama un izraisa ļoti karstas diskusijas. Turklāt Kanana, Huseina mazmeita, paziņo, ka ir stāvoklī, un tēvs ir viņas angļu draugs, un neviens neko nezināja. Lai mierinātu savu māsīcu Cenku, sešu gadu vecu bērnu, kurš tika pazemots skolā un saukts par "ārzemnieku", Kans stāsta fantastisku stāstu par to, kā viņi pameta Turciju un devās uz Vāciju.

Cry Wolf | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (25430 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Astoņi nenožēlojami vidusskolas vecāko klašu internātskolas seniori, kuri priecājas par melu spēlēm, nonāk aci pret aci ar teroru un uzzina, ka neviens netic melis - pat tad, ja viņi saka patiesību.

Words and Pictures | ASV| Kanāda| Austrālija
Žanrs
IMDB
6.6 (9626 balsu)
Mākslas instruktors un angļu valodas skolotājs veido konkurenci, kas beidzas ar konkursu viņu skolā, kurā skolēni izlemj, vai vārdi vai attēli ir svarīgāki.

Gifted | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (89972 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Frenks, vientuļš vīrietis, kurš audzina savu bērnu izveicīgā brāļameita Marija, tiek iesaistīts aizbildnības cīņā ar savu māti.

Žanrs
IMDB
6.7 (18508 balsu)
Greizsirdība uzliesmo pēc tam, kad meitenes elitārās internātskolas direktore kļūst apsēsta ar jaunu studentu.

Superbad | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (502517 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Jebkurā parastā skolā Setu, Evanu un Fogeli sauktu par jefiņiem. Starp citu - tā pieņemts uzskatīt arī viņu skolā. Sets spēj runāt un domāt tikai par seksu, Evans ir pārāk jauks un godīgs, bet Fogelis ir vienkārši katastrofa. Katram no viņiem ir sava sapņu meitene un lieli dzīves plāni, taču parasti viņi pavada laiku, skatoties porno un graužot popkornu vai cepot dārzā desiņas kopā ar vecākiem. Līdz brīdim, kad Seta pielūgtā meitene uzaicina viņus uz tīņu ballīti, dodot līdz šim svarīgāko uzdevumu viņu dzīvē - sagādāt alkoholu. Bruņojušies ar viltotiem dokumentiem, prezervatīviem, spermicīdu lubrikantiem un apņēmību, trijotne uzsāk savu vakara misiju, piedzīvojot gan bruņotu laupīšanu, iekuļoties narkotiku karaļa ballītē un krītot stulbu policistu nagos. Taču sapnis par meiteņu atzinību dod spēku pārvarēt visus šķēršļus, padarot to par neaizmirstamu nakti.

Žanrs
Budžets
1,000,000.00$
Drosmīga meitene un viņas apburošā labākā draudzene kļūst par burvīgu pāri, kas metas cīņā ar despotisko K-12 mācību sistēmu. Cry Baby, stipru un jūtīgu meiteni, aizsūta uz drūmu internātskolu, kas slēpjas aiz grandiozas fasādes. Par laimi viņa atrod sirsnīgu un dumpīgu labāko draudzeni, kura nāk palīgā, kad viņu apceļ citi skolēni, kuru smadzenes kontrolē Direktore un viņas ļaunie padotie. Ar ceļā sastapto burvju spējām apveltīto draugu un Angelic Spirit Guide palīdzību abas spēj rast spēku, kas nepieciešams cīņai pret skolas kareivīgi patriarhālajām metodēm.

1 2 3 4