nelaimīgais

Mission: Impossible - Rogue Nation | ASV| Ķīna| Maroka| Honkonga| Austria
Žanrs
IMDB
7.4 (327154 balsu)
Budžets
150,000,000.00$
Ītana Hanta un viņa komandas jaunā neiespējamā misija: izsekot un deaktivizēt sindikātu – starptautiska mēroga slepeno aģentu organizāciju, kuras uzdevums ir iznīcināt NMS aģentūru. Sindikāta mērķis ir iedibināt jaunu pasaules kārtību un īstenot virkni plaša mēroga teroraktu. Ītana komandai piebiedrojas britu aģente Fausta, un viņi uzsāk misiju, apzinoties tās lielāko draudu – sindikāta slepenās ‘nācijas’ tīkls aptver visu pasauli.

The Boy Next Door | ASV
Žanrs
IMDB
4.7 (43309 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Psiholoģisks trilleris par jaunas sievietes un kāda jaunekļa mirkļa aizraušanos, kad noved pie negaidīta pavērsiena. Galvenajā lomā Dženifera Lopesa.

Suicide Squad | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (572659 balsu)
Budžets
176,000,000.00$
Cik labi ir būt sliktam! Pasaules lielākie ļaundari apvienoti valdības specvienībā, lai uzņemtos grūtākās, pašnāvnieciskākās misijas. Tā ir vienīgā iespēja apturēt Džokeru, jo pat Betmens nevar to izdarīt. Ja Tev nebūtu, ko zaudēt, arī Tu būtu gatavs uz visu!

Bad Santa 2 | ASV
Žanrs
Budžets
26,000,000.00$
Turpinājums stāstam par Villiju - dzērāju, brunču mednieku un kramplauzi, kura sarkanais Santaklausa kostīms palīdz gan nopelnīt vieglu naudu svētku priekšvakarā, gan arī netraucēti iekļūt kārtējā lielveikalā, lai to aplaupītu. Taču Ziemasvētkos var notikt visādi brīnumi un Villijs pat nenojauš, kas viņu sagaidīs šogad.

The Son of Bigfoot | Beļģija
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Ādams, savrups trīspadsmitgadnieks, uzsāk pārdrošus meklējumus, lai atrastu savu sen pazudušo tēvu. Izrādās, ka viņa tēvs ir leģendārais Lielā Pēda, kurš slēpjas mežos, lai paglābtu sevi un savu ģimeni no korporācijas "HairCo.", kas grib veikt zinātniskos eksperimentus ar viņa īpašo DNS. Tēvs un dēls pavada laiku kopā, atgūstot nokavēto un atklājot, ka arī Ādamam piemīt īpašas spējas, kādas viņam ne sapņos nebija rādījušās. Diemžēl abi vēl nenojauš, ka "HairCo." jau min viņiem uz papēžiem.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.4 (3653 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Bārddziņa Benjamina Barkera un viņa skaistās sieves Lūsijas dzīve bija bezrūpīga un mīlestības pilna līdz tam brīdim, kad tiesnesis Tarpins iekāroja Lūsiju un izdarīja tā, lai nabaga bārddzinis tiktu arestēts pēc safabricētas apsūdzības un aizsūtīts izciest sodu tālu prom no Londonas. Pagāja 15 gadi un viņš atgriezās. Viņa vārds vairs nav Benjamins Barkers, bet Svīnijs Tods un viņu vada aklas atriebības alkas. Atjaunojis savu frizētavu, Tods atsāk tajā sniegt bārddziņa pakalpojumus. Veikla rokas kustība, nozib spožais bārdas nazis un nu jau bijušais klients nonāk pagrabstāvā, kur dēmoniskā bārddziņa draudzene Lovetas jaunkundze gatavo Londonā garšīgākos pīrāgus ar visai specifisku pildījumu. Lomās: Johnny Depp, Helena Bohnam Carter, Alan Rickman, Timothy Spall, Sacha Baron Cohen, Jamie Campbell Bower, Laura Michelle Kelly Režisors: Tim Burton

1 2