ziema

To Die For | ASV| Kanāda| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.8 (41733 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Suzanne Stone vēlas kļūt par pasaules slaveno ziņu enkuri, un viņa ir gatava darīt jebko, lai iegūtu to, ko vēlas. To, kas viņai trūkst saprāta, viņa kompensē ar aukstu apņēmību un velnišķīgu viltību. Tiecoties pēc sava mērķa ar nerimstošu fokusu, viņa ir spiesta iznīcināt jebko un ikvienu, kas varētu viņai šķisties, neatkarīgi no galīgajām izmaksām vai nepieciešamajiem līdzekļiem.

Bluebird
Žanrs
IMDB
5.8 (955 balsu)
Menas štata ziemeļos skolas autobusa vadītājs noguruma dēļ nepamanīja aizmugurējā sēdeklī aizmigušu zēnu. Tālākie notikumi izjauca mazās mežsaimniecības pilsētiņas mieru, taču nelabojamas sekas var radīt katrs sīkums.

Wind Chill | ASV| Kanāda| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.8 (21180 balsu)
Budžets
6,000,000.00$
Divi koledžas studenti brīvdienās dodas mājās. Kad viņi sabojājas pamestā ceļa posmā, viņus uzmāc tur mirušo cilvēku spoki.

Enemy at the Gates | Francija| Vācija| ASV| Lielbritānija| Īrija
Žanrs
IMDB
7.6 (232517 balsu)
Budžets
68,000,000.00$
Krievu un vācu snaiperis spēlē kaķu un peļu spēli Staļingradas kaujas laikā Otrajā pasaules karā.

The Lodge | ASV| Kanāda| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.6 (2822 balsu)
Divi brāļi un māsas pavada nakti vieni ar jauno pamāti. Iestrēdzis attālā kalnu kajītē, trijnieku terorizē pārdabisks spēks.

Žanrs
IMDB
6.6 (6360 balsu)
Sniega trīšanas mašīnas šofera Nelsa Koksmena klusā ģimenes dzīve sagrūst, kad viņa dēls noslēpumaini iet bojā. Uzskatīdams, ka dēla nāvē vainojams ietekmīgais narkodīleris Vikings, Nelss sāk īstenot mērķtiecīgu atriebības plānu. Vikinga dīleri “pazūd” cits pēc cita, bet Nelss no godājama pilsoņa kļūst par aukstasinīgu slepkavu, kas negriež ceļu nevienam.

Red Riding Hood | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
5.4 (105154 balsu)
Budžets
42,000,000.00$
Filmas KRĒSLA režisores jaunākais darbs - fantastisks mīlas stāsts SARKANGALVĪTE. Nelielā ciematā tumša un noslēpumaina meža vidū dzīvo skaista meitene vārdā Valērija (Amanda Saifrīda). Viņai un visiem ciemata iedzīvotājiem nepārtraukti draud briesmas, jo mežā dzīvo asinskārs vilkatis. Valērijas vecāki pret meitenes gribu vēlas viņu izprecināt ciema bagātākajam puisim., tomēr Valērija mīl izskatīgo un drosmīgo Pīteru, ar kuru viņa gājusi medībās jau kopš bērnības. Pīters un Valērija gatavojas bēgt, taču, iestājoties pilnmēnesim, nežēlīgais vilkatis atgriežas ciematā, nogalina vietējos iedzīvotājus un vēlas nolaupīt Valēriju... Lomās: Amanda Seyfried, Billy Burke, Shiloh Fernandez Režisore: Catherine Hardwicke

Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe, The | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.9 (326,793 balsu)
Budžets
180,000,000.00$
Lai pasargātu no Otrā pasaules kara laikā nodarītajiem postījumiem Londonā, vecāki nosūta četrus bērnus - Pīteru, Sūzanu, Edmundu un Lūsiju uz kāda veca profesora lauku māju. Reiz, spēlējot paslēpes, vienā no istabām Lūsija atrod noslēpumainu drēbju skapi, caur kuru ir iespējams nonākt pasaku zemē Nārnijā. Šajā zemē valda mūžīgā ziema, kura ir skaistās, bet ļaunās raganas lāsts. Kopā ar karalisko lauvu Eslanu, četri bērni uzsāk neparastus un bīstamus piedzīvojumus, kuru laikā pasaku zemē ir iespējams sastapt gan cilvēkus, gan visdažādākos ļaunos un labos radījumus. Cīņa, lai atbrīvotu brīnišķīgo Nārniju no raganas lāsta ir sākusies.. Filmas pamatā ir "Gredzenu pavēlnieka" autora Dž.R.R. Tolkīna drauga - rakstnieka K.S. Luisa septiņdaļīgā fantāziju romāna grāmata. Filmas režisors ir Endrjū Adamsons, kurš ir milzīgu popularitāti ieguvušo animācijas filmu "Šreks" autors. Lomās: Tilda Swinton, James McAvoy, Jim Broadbent, Rupert Everett, James Cosmo, Liam Neeson

Hannibal Rising | Francija| Lielbritānija| Itālija| Čehija
Žanrs
IMDB
6.2 (95,530 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Otrā pasaules kara laikā kādā viduslaiku namā Lietuvā Lekters kā bērns piedzīvo kara šausmas, savu acu priekšā zaudējot tuviniekus. Vēlāk viņš aizbēg no padomju bāreņu nama un nonāk Francijā, kur apmetas pie tēvoča atraitnes. Tur spējīgais jauneklis drīz vien iestājas medicīnas skolā, taču sevi liek manīt arī traģiskās pagātnes dēmoni, pamazām atbrīvojot monstru, kas valda Lekterā... Filmas režisors ir "Meitenes ar pērļu auskaru" veidotājs Pīters Vebers. Hanibālu Lekteru jaunībā atveido franču aktieris Gaspārs Uljels, kurš filmējies arī Žana Pjēra Ženē filmā "Saderināšanās uz mūžu". Hanibāla māmiņas lomā - lietuviešu aktrise Ingeborga Dapkunaite. Filmas uzņemšana daļēji notikusi arī Lietuvā. Filmas pirmizrāde Latvijā notiks vienlaikus ar pasaules pirmizrādi 9.februārī. Lomās: Gaspard Ulliel, Ivan Marevich, Aaron Thomas, Rhys Ifans Gong Li, Ingeborga Dapkunaite Režisors: Peter Webber

30 Days Of Night | ASV| Jaunzēlande
Žanrs
IMDB
6.6 (6.6 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Filmas "Niknuma varā" producenti piedāvā... Stindzinošs stāsts par attālu Aļaskas pilsētiņu, kas, saulei nolaižoties aiz horizonta, katru gadu veselu mēnesi iegrimst tumsā. Šoreiz, pēdējiem saulstariem pazūdot, pilsētiņai uzbrūk asinskāra vampīru banda, kura nododas nemitīgai izpostīšanas orģijai. Vienīgi pilsētas šerifs un viņa sieva iestājas par izdzīvojušo pilsētnieku aizsardzību... Galvenajā lomā - Holivudas zvaigzne Džošs Hartnets. Lomās: Josh Hartnett, Melissa George, Danny Huston, Ben Foster, Mark Boone Junior, Mark Rendall Režisors: David Slade

The Frozen Ground | ASV
Žanrs
Budžets
27,220,000.00$
Skota Volkera filmas sižets par maniaku, kas slepkavo Aļaskā, balstīts reālos notikumos. Galvenajās lomās – Nikolass Keidžs un skaistule Vanesa Hadžensa. Filmā piedalās arī slavenais reperis 50 Cent un Rada Mičela („Klusais kalns”). Maniaks Roberts Hansens (Dž. Kjūsaks) savus noziegumus pastrādāja XX gs. 80. gados un tiek turēts aizdomās par 20 sieviešu noslepkavošanu. Viņš aizveda savus upurus Aļaskas savvaļā, vēroja tos un pēc tam medīja kā dzīvniekus. Maniaks dzīvoja kā gluži parasts cilvēks – bija kārtīgs ģimenes tēvs, ceptuves īpašnieks un krietns mednieks. Policijas centieni aizturēt slepkavu cieta sakāvi, un tā turpinājās veselus 13 gadus. Tikai policijas seržants Džeks Halkombs (N. Keidžs) nenolaiž rokas un pamazām tuvojas mērķim – slepkavību noslēpuma atminējumam. Atklāt noziegumus seržantam palīdz pusaudze, kurai izdevies aizbēgt no maniaka. Viņi kopā izstrādā slepkavas notveršanas plānu un izdomā, kā ievilināt viņu savos tīklos. Notiek sarežģīta šaha partija – spēle uz dzīvību un nāvi. Vai viņiem izdosies apturēt maniaku un novērst noziegumus?

Полярный рейс | Ukraina
Žanrs
Reizēm attālums, karjera un darbs izšķir cilvēkus uz mūžu. Taču patiesi tuvos tikai uz brīdi, lai cik ilgi tas arī vilktos. Varētu gadīties, ka glīts, pūkains amulets savedīs kopā varoņus un vieniem liks izrādīt humoru, cildenumu, pieķeršanos un savstarpēju palīdzību, citiem liks būt vienkārši smieklīgiem, dumjiem un bīstamiem... Piedzīvojot šķiršanos, pārvarot neskaitāmus šķēršļus, pārbaudījumus un kārdinājumus, mīlas burvībai ir jāuzvar! Lomās: Jegors Berojevs, Jūlija Sņigire, Dmitrijs Nagijevs, Anna Semenoviča.

1 2 3