futbols

Стрельцов | Krievija
Žanrs
IMDB
5.2 (399 balsu)
Pielūdzēju pūļi, atzinība, slava, nauda, liela mīlestība – viņam dots viss, par ko vien var sapņot jauns vīrietis. Tiklīdz uz laukuma parādās 20 gadus vecā futbola zvaigzne, pūlis vārda tiešā nozīmē zaudē prātu. Valdzinošais, vienmēr draudzīgais Eduards nevar sūdzēties par uzmanības trūkumu ne vien futbola laukumā, bet arī dzīvē. Kur ir Eduards Streļcovs, tur arī svētki, azarts, cīņa un traka izrāde!

The Firm | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.3 (2986 balsu)
Šis ir stāsts par futbola (futbola) atbalstītāju konkurējošajām "firmām" un to, kā vienam cilvēkam ir vēlme viņus apvienot 1988. gada Eiropas čempionātiem. Tomēr, kad tas tiek apspriests, pretinieku līderi nav laimīgi, jo viņi uzskata, ka tas ir izaicinājums viņu autoritātei. Šī filma parāda, kā vardarbība futbolā ir pārgājusi no tīras vardarbības līdz organizētās noziedzības formai, ciktāl visi vadītāji zina viens otra tālruņa numurus.

Palo Alto | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (26204 balsu)
Palo Alto apvieno trīs stāstus par pusaudžu kārībām, garlaicību un sevis iznīcināšanu: kautrīgs, jūtīgs aprīlis, ieplīsis starp nelikumīgu flirtu ar viņas futbola treneri un neatbalstītu simpātiju uz saldo stoneri Tediju; Emīlija, kura jebkuram zēnam piedāvā seksuālas labvēlības, lai šķērsotu viņas ceļu; un arvien pieaugošās bīstamās Tedija un viņa labākā drauga Freda ekspluatācijas, kuru uzvedība var būt vai nebūt sociopātiska.

Žanrs
IMDB
6.9 (2481 balsu)
Jauns zēns, kurš mēģina tikt galā ar mātes atkarību no heroīna, draudzējas ar viesmīli, kas palīdz viņam tikt galā ar grūto situāciju.

Bend It Like Beckham | Vācija| ASV| Indija| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.6 (101340 balsu)
Budžets
3,500,159.00$
Džesam Bhamrai, stingra indiešu pāra meitai Londonā, nav atļauts spēlēt organizētu futbolu, kaut arī viņai ir 18 gadu. Kad Džesa kādu dienu spēlē jautri, viņas iespaidīgās prasmes redz Džūls Pakstons, kurš pēc tam pārliecina Džesu uz spēlē viņas pusprofesionālās komandas labā. Džesija izmanto sarežģītus attaisnojumus, lai slēptu spēles no ģimenes, vienlaikus risinot arī romantiskās jūtas pret savu treneri Džo.

Victory | ASV| Itālija
Žanrs
IMDB
6.7 (26098 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
POW grupa, kas Otrā pasaules kara laikā atrodas Vācijas cietuma nometnē, spēlē Vācijas Nacionālo futbola komandu šajā spēcīgajā filmā, kurā attēlota ieslodzīto loma kara laikā.

Mean Machine | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.5 (34397 balsu)
Negodīgais bijušā Anglijas futbola kapteinis Danijs '' Mean Machine '' Meehan tiek izmests cietumā par divu policistu uzbrukumu. Viņš tur galvu uz leju un viņam ir iespēja visu aizmirst un mainīt ieslodzīto dzīvi. Kad šiem ieslodzītajiem ir iespēja izlaist vienu pāri ļaunajiem aizsargiem cietuma futbola spēles laikā, Danny uzņemas vadību.

Kicking & Screaming | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (34975 balsu)
Budžets
45,000,000.00$
Fils Vestons visu mūžu ir bijis nepievilcīgs. Koledžā viņš cieta neveiksmes visos sporta veidos, kurus izmēģināja. Izskatās, ka viņa pēdās seko 10 gadus vecais dēls Sems. Bet, kad Fila hiperkonkurētspējīgais tētis izdara Samu, Fils nolemj pārcelt savu dēlu uz jaunu komandu, kurai nepieciešams treneris. Fils kļūst par pagaidu treneri un nekavējoties sāk ar šo tēti sasmērēt galvas par šīm jaunajām sacensībām viņu dzīvē.

She's the Man | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (132,049 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Viola sev vien zināmu iemeslu dēļ, mainot skolu, maina arī izskatu un uzdodas par savu dvīņubrāli Sebastjanu, kurš pats aizceļojis uz Londonu. Taču viņa nenojauš, ka iemīlēsies savā istabas biedrā, skolas spicākajā puisī Djūkā, kurš savukārt ievēro tikai skolas skaistuli Olīviju. Lietu sarežģī tas, ka Olīvijai iepatīkas Sebastjans, kurš viņai nezināmu iemeslu dēļ šķiet tik emocionāls puisis, kādu viņa vienmēr sapņojusi sastapt. Un lai būtu vēl aizraujošāk, īstais Sebastjans ierodas skolā divas dienas agrāk nekā gaidīts, turklāt viņam nav ne jausmas, ka viņu aizvieto viņa paša dvīņumāsa... Lomās: Amanda Bynes, Channing Tatum, Laura Ramsey, Robert Hoffman, Jonathan Sadowski, Alex Breckenridge, Vinnie Jones Režisors: Andy Fickman Angļu, spāņu ar subtitriem latviešu un krievu valodā

Battleship | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (230618 balsu)
Budžets
209,000,000.00$
2012. gada pavasaris sāksies ar grāvējfilmu “Karakuģis”! Episkajā asa sižeta piedzīvojumu grāvējā “Karakuģis” cīņa par mūsu planētas izdzīvošanu norisināsies uz zemes, jūrā un debesīs. Filmas pamatā - Hasbro spēle. Galvenajās lomās: Liam Neeson, Taylor Kitsch, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgård un dziedātāja Rihanna leinantes Raikes lomā. Režisors: Peter Berg

Playing For Keeps | ASV
Žanrs
Budžets
35,000,000.00$
Emocionālā un kaismīgā romantiskā komēdija tiks demonstrēta kinoteātros no 7. decembra. Flirts ar visseksīgākajām skaistulēm nav tas pats, kas flirts ar bijušo sievu. Īpaši tad, ja netiec skaidrībā, ko vairāk vēlies - turpināt nebeidzamos mīlas romānus vai atgūt zaudēto ģimeni. Džerarda Batlera varonis Džordžs pats par to pārliecinās. Skaistais un pievilcīgais vīrietis dāvā uzmanību visām pēc kārtas, līdz viņa sievas pacietības mērs ir pilns. Lai aizmirstos, Džordžs pievēršas karjerai un seksīgām meitenēm. Taču ne jau viss izdodas tā, kā gribētos - karjera piepeši apraujas, un vējgrābslis ir spiests jaunā skatījumā pārvērtēt izpostīto ģimeni. Džordžs mēģina apvaldīt sevī mačo, lavierē starp seksīgajām biroja daiļavām un iekrīt valdzinājuma un kārdinājuma atvarā. Vai harismātiskajam smukulītim izdosies pielikt punktu un sākt jaunu dzīvi?

Metegol | Spānija| Argentīna
Žanrs
Budžets
22,000,000.00$
Animācijas filma visai ģimenei "Slepenā komanda" ("Metegol") aicina piedalīties burvīgos piedzīvojumos, kopā spēlēt un uzvarēt. Kamēr pasaulē lielākajā stadionā gatavojas fantastiskam mačam, draugi no mazpilsētas rada sapņu komandu un met izaicinājumu vīzdegunīgām futbola zvaigznēm. Kad šķiet, ka uzvarēt nav iespējams, draugiem talkā nāk gluži neredzēti sprigani un jautri palīgi.

1 2 3