mežs

Blair Witch | ASV| Kanāda
Žanrs
Budžets
5,000,000.00$
Vairāki universitātes studenti dodas uz Melnā kalna mežu, Merilendā, lai noskaidrotu mistēriju, kas ir apvijusi Džeimsa māsas pazušanu pirms vairāk nekā desmit gadiem. Tiek uzskatīts, ka pazušana ir saistīta ar leģendāro Blēras raganu. Iesākumā studenti ir cerību pilni, kad vairāki vietējie piedāvā savu palīdzību parādīt labāko ceļu caur biezokņu pilnajam mežam. Tomēr brīdī, kad iestājas tumsa, viss mainās. Neaprakstāms un draudošs rēgs liek tiem saprast, ka dzirdētās leģendas ir patiesas.

Wind River | ASV
Žanrs
Budžets
11,000,000.00$
Profesionālais pēddzinis un mednieks Korijs Lamberts (Džeremijs Renners) sniegotajā līdzenumā pašā indiāņu rezervāta Vindrivera vidū uziet mirušu meiteni. No Lasvegasas uz indiāņu rezervātu tiek nosūtīta jauniņā FIB aģente Džeina Bannere (Elizabete Olsena), lai izmeklētu iespējamo slepkavības lietu. Viņa ierodas nesagatavota - gan skarbajiem dabas apstākļiem, gan gaidāmajai cīņai par patiesību un izdzīvošanu. Filmu režisējis Teilors Šeridans (Oscar® nominācija par scenāriju filmai "Hell or High Water"). Par filmu "Vindrivera" Šeridans saņēmis šī gada Kannu kinofestivāla Un Certain Regard balvu kā labākais režisors.

The Son of Bigfoot | Beļģija
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Ādams, savrups trīspadsmitgadnieks, uzsāk pārdrošus meklējumus, lai atrastu savu sen pazudušo tēvu. Izrādās, ka viņa tēvs ir leģendārais Lielā Pēda, kurš slēpjas mežos, lai paglābtu sevi un savu ģimeni no korporācijas "HairCo.", kas grib veikt zinātniskos eksperimentus ar viņa īpašo DNS. Tēvs un dēls pavada laiku kopā, atgūstot nokavēto un atklājot, ka arī Ādamam piemīt īpašas spējas, kādas viņam ne sapņos nebija rādījušās. Diemžēl abi vēl nenojauš, ka "HairCo." jau min viņiem uz papēžiem.

Žanrs
Draugu grupa dodas uz necaurejamajiem Bolīvijas džungļiem - indiāņu ciemata meklējumos. Līdzās briesmām, kuras uzglūn šajā bīstamajā vietā, par apdraudējumu grupai kļūst arī vietējais gids - viņam ir savas intereses piedalīties nāvējošajā ekspedīcijā.

Mean Dreams | Kanāda
Žanrs
ASV vidiene, brīnišķīga un bezcerīga. Keisija un Džonass ir pusaudži, kas iemīlas no pirmā acu skatiena, tomēr viņu ģimenes ir pret abu attiecībām. Pamanījis, ka Keisijas tēvs Veins (Bils Pekstons) nozog lielu naudas summu, Džonass apzog zagli un kopā ar Keisiju bēg prom, izvairoties no Veina, kārtības sargiem un apziņas, ka ilgi tā bēguļot nebūs iespējams…

1 2 3 4