mežs

The Village | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (234657 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Nelielas Pensilvānijas lauku pilsētas kaimiņi dzīvo bailēs, jo apkārtējos mežos dzīvo dīvainas būtnes. Viņi lieliski zina, ka, lai izglābtos, viņiem ir skrupulozi jāievēro daži noteikumi: izvairieties no sarkanas krāsas redzēšanas, jo tas viņus piesaista, jāpaliek prom no meža, kur viņi gaida, kad kāds ieradīsies, un jāpakļaujas brīdinājuma zvanam, kas norāda, ka viņi ir tuvojas ciemam.

Fleuve noir | Francija| Beļģija
Žanrs
IMDB
6.2 (1206 balsu)
Kad pusaudze pēkšņi pazūd bez pēdām, lieta tiek nodota alkoholiķu policijas darbiniekam, kurš uztur sarežģītas attiecības ar paša nemierīgo pusaugu dēlu, aizdomās par narkotiku tirdzniecību.

How to Train Your Dragon | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (640657 balsu)
Budžets
165,000,000.00$
"Šreka", "Madagaskaras" un "Kunfu pandas" studija piedāvā Tev ielūkoties aizraujošajā un mītiskajā dūšīgo vikingu un mežonīgo pūķu pasaulē - jaunajā piedzīvojumu komēdijā "Kā pieradināt pūķi"! Filmas notikumu centrā ir vikingu pusaudzis Hikaps no Berkas salas, kur kaujas ar pūķiem ir dzīves veids. Tuvojas iesvētības, kad kauja ir viņa lielā iespēja pierādīt sevi tēvam un visai ciltij. Taču, kad viņa ceļā trāpās ievainots pūķis un kļūst par viņa draugu, visa pasaule sagriežas kājām gaisā. Lomas latviešu valodā ieskaņojuši: Jānis Reinis, Artis Robežnieks, Edgars Kaufelds, Zane Lapsa u.c. Filmas režisori: Chris Sanders, Dean DeBlois Filma skatāma dublēta latviešu un krievu valodā. Skaties filmu arī 3D formātā!

Defiance | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (133873 balsu)
Budžets
32,000,000.00$
Ir 1941.gads, Austrumeiropas ebreji piedzīvo masu iznīcināšanu. Cerībā izbēgt no nenovēršamās nāves, trīs brāļi meklē patvērumu kopš bērnības pazīstamajos mežos. Tur viņi sāk izmisīgu cīņu ar nacistiem. Cīņa par elementāru izdzīvošanu izraisa nozīmīgas sekas – atriebjot tuvinieku nāvi, brāļi izglābj tūkstošiem citu dzīvību. Viņu uzdrīkstēšanās un pārdrošais plāns piesaista sievietes un vīriešus, jaunus un vecus, kas gatavi riskēt ar visu, lai pabūtu vēl kaut vai mirkli brīvībā. Liktenīgajā ziemā viņi spēj izveidot komūnu, saliedēt cilvēkus un uzturēt viņos dzīvu ticību, kad viss cilvēciskais ir zudis... Filmā „Nepakļaušanās”, kas uzņemta Lietuvā, galvenās lomas atveido Daniels Kreigs, Līvs Šraibers un Džeimijs Bells. Filmas režisors Edvards Cviks iepriekš uzņēmis tādas filmas kā „Asiņainais dimants” un „Pēdējais samurajs”. Lomās: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell, Alexa Davalos Režisors: Edward Zwick Scenārijs: Clayton Frohman, Edward Zwick

Snow White and the Huntsman | ASV
Žanrs
Budžets
170,000,000.00$
„Sniegbaltīte un mednieks” – tā ir vizuāli aizraujoša un vēl neredzēta leģendārās pasakas par Sniegbaltīti versija. Episkajā piedzīvojumu filmā Sniegbaltītei (Kristen Stewart, Twilight) uz pēdām ir tās niknākā ienaidniece – ļaunā karaliene (Oscar® balvas ieguvēja aktrise Charlize Theron). Taču negantā valdniece nenojauš, ka meitene, kura apdraud viņas troni, kopā ar mednieku, kurš reiz ticis sūtīts viņu nogalināt (Chris Hemsworth, Thor), nu ir gatava atriebties. Rūķus filmā atveido Ian McShane, Bob Hoskins, Nick Frost and Toby Jones un citi. Filmu producējuši Džo Rots (filmas Alice in Wonderland producents) un Sems Mersers (The Sixth Sense). Filmas režisors Ruperts Sanderss.

Apocalypto | ASV| Meksika
Žanrs
IMDB
7.8 (279205 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Varenā Maiju civilizācija tuvojas savam beigu posmam. Tās valdnieki un priesteri liek celt jaunus un iespaidīgus tempļus, apspiež parasto tautu un nodarbojas ar cilvēku upurēšanu. Priesteri mokošai nāvei nolemj kādu jaunu vīrieti, tomēr likteņa pagrieziens, sievietes un ģimenes mīlestības spēks liek izdarīt izmisuma soli, un viņš bēg. Bēgšana pārtop par drosmīgu cīņu, lai nosargātu savu ģimeni un savu pasauli... "Oscar" balvas ieguvēja, režisora Mela Gibsona ("Drošsirdis", "Kristus ciešanas") jaunākā un grandiozā filma par maiju impērijas beigu posmu. Lomās: Rudy Youngblood, Dalia Hernandez, Raoul Trujillo Režisors: Mel Gibson Maiju valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer | Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.6 (244882 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Fantastiskais četrinieks ir saņēmuši izaicinājumu no varenā Sudraba Sērfotāja - noslēpumaina starpgalaktikas vēstnieka, kurš ierodas uz Zemes, lai sagatavotu to pilnībai iznīcībai. Kamēr Sudraba Sērfotājs nesodīti iznīcina visu savā ceļā, Rīdam, Sjū, Džonijam un Benam ir jāatmin ļaundara noslēpums un jāatrod iespēja, kā uzveikt savu seno ienaidnieku - Doktoru fon Dūmu, kurš negaidīti ir atgriezies. Lomās: Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Julian McMahon, Kerry Washington, Andre Braugher, Gonzalo Menendez, Laurence Fishburne Režisors: Tim Story Scenārijs: Don Payne Producents: Avi Arad

Fox And The Child, The | Francija
Žanrs
IMDB
6.9 (4235 balsu)
Budžets
13,000,000.00$
Kādā rudens rītā maza meitenīte uz ceļa pamanīja lapsu. Izbrīnā viņa aizmirsa bailes un tuvojās lapsiņai. Uz mirkli robežas, kas šķir cilvēkus un dzīvniekus, pagaisa. Tas bija sākums pārsteidzošai un pasakainai draudzībai. Pateicoties lapsiņai meitene atklās dabas noslēpumus un mežonību. Tā sākās piedzīvojums, kas izmainīs meitenītes dzīvi, viņas un arī mūsu skatījumu uz pasauli un dabu... Brīnišķīgo dabas filmu par mazas meitenes piedzīvojumiem un draudzību ar lapsiņu piedāvā populārās filmas "Ceļojošās ciltis: Pingvīnu gājiens" veidotāji! Lomās: Bertille Noel-Bruneau, Isabelle Carré Režisors: Luc Jacquet

Alvin and the Chipmunks | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (73152 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Trīs burunduki mierīgi vada savas dienas meža skaistākajā eglē līdz brīdim kad eglīšu audzētājfirma koku nocērt, lai vestu uz pilsētu. Sagadās, ka visi trīs puiši kopā ar egli aizceļo uz prestižas ierakstu kompānijas biroju. Tur viņi sastopas ar Deivu - ne visai veiksmīgu komponistu, kura dziesmas producenti uzskata par vājām. Taču ja tās iedziedātu burunduki? Visai omulīgi iekārtojušies Deiva dzīvoklī, burunduki to vien dara kā rada mājā haosu, taču viņu slavas brīdis ir tuvu. Pavisam drīz viņu dziesmas iekaros topu virsotnes. Lomās: Jason lee, David Cross, Cameron Richardson Režisors: Tim Hill

Epic | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (97616 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
Mērija dzīvo meža mājā kopā ar savu tēvu un suni. Viņas tēvs, profesors Bomba, jau ilgus gadus pēta noslēpumainu karotāju vienību, kuri dzīvo mežā un aizsargā to no visa ļaunā. Kādu dienu, profesors neatgriežas no pārgājiena mežā un Mērija dodas viņu meklēt. Taču Mērija vēl pat nenojauš, ka drīz vien nokļūs aizraujošu piedzīvojumu virpulī. Viņai nāksies sastapties ar sava tēva pētījuma objektiem – meža zaļās karaļvalsts sargiem un, piedaloties kaujās pret ļaunajiem spēkiem, atrast ceļu mājup.

The Dawn of the Planet of the Apes | ASV
Žanrs
Budžets
170,000,000.00$
Cēzara vadīto ģenētiski modificēto pērtiķu skaits turpina pieaugt, taču tos apdraud cilvēki, kuri spējuši izdzīvot pēc epidēmijas desmit gadus atpakaļ. Starp sāncenšiem nodibinās trausls un pavisam neilgs pamiers. Pērtiķi un cilvēki ir nonākuši kara priekšvakarā - tā rezultātam ir jāizšķir, kura no sugām kļūs par dominējošo uz planētas.

The Revenant | ASV| Kanāda| Honkonga| Taivāna
Žanrs
IMDB
8.0 (662060 balsu)
Budžets
135,000,000.00$
Pamests smagi ievainots pēc lāča uzbrukuma un nolemts nāvei, mednieks Hjū Glāss ir spējis izdzīvot un tagad viņam ir tikai viens mērķis - mest izaicinājumu pirmatnējai dabai, bargajai ziemai un mežonīgajām ciltīm, lai atriebtos saviem pārdarītājiem.

1 2 3 4