izpirkšana

The Crow: Wicked Prayer | ASV
Žanrs
IMDB
3.0 (8024 balsu)
Džimijs Kuervo ir neveiksmīgs ex-con pārstāvis, kurš dzīvo piesārņotā kalnrūpniecības pilsētā pēc rezervācijas, kas viņu izdzītu no pilsētas, ja ne uz atlikušo pārbaudes laiku. Tā kā laiks ir gandrīz beidzies, viņš plāno sākt jaunu dzīvi ar savu draudzeni Liliju un pamest pilsētu uz labu. Bet Lūiss Krass un Lola Bairne vada vietējo sātanistu vietējo bandu, kuri nežēlīgā rituālā slepkavo Džimiju un Liliju.

The Verdict | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (33747 balsu)
Budžets
16,000,000.00$
Frenks Galvins ir veiksmes advokāts, kurš tiek samazināts līdz alkohola reibumam un ātrās palīdzības pakaļdzīšanos. Bijušais jurists Mikijs Morissijs atgādina viņam par savām saistībām medicīniskajā praksē, ko viņš pats pasniedza Galvinam uz sudraba šķīvja: visas puses vēlas izlīgt ārpus tiesas. Neizpratnē par sākotnējiem jautājumiem, viņš pēkšņi saprot, ka, iespējams, galu galā lieta jāvēršas tiesā; sodīt vainīgos, panākt pienācīgu norēķinu ar klientiem un atjaunot advokāta statusu.

Untitled Nora Fingscheidt Project | Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.1 (111154 balsu)
Rūta Sleitere, sieviete, kas atbrīvota no cietuma pēc soda izciešanas par vardarbīgu noziegumu, atkal nonāk sabiedrībā, kas atsakās piedot viņas pagātni.

The Lion King | ASV
Žanrs
IMDB
8.5 (893,619 balsu)
Budžets
45,000,000.00$
Dižajam lauvu karalim Mufasam piedzimst mantinieks - lauvēns vārdā Simba. Jau bērnībā mazulis kļūst par upuri sava skaudīgā tēvoča Naga intrigām, kurš sapņo tikai par varu un tās dēļ ir gatavs uz visu. Simbam būs jānoiet grūts ceļš, kur viņš gan iepazīs izraidīšanu un cīņu, gan apzināsies, ko nozīmē būt par īstu karali. Viņš iepazīs zaudējuma rūgtumu, nodevību, grūtā cīņā iekaros savu likumīgo vietu dzīvē un iegūs uzticamus, bezrūpīgus, nerātnus un visai amizantus draugus Timonu un Pumbu.

The Lion King | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (182,633 balsu)
Budžets
260,000,000.00$
Karalim Lauvam piedzimst mantinieks un jau no pašas bērnības mazais Simba kļūst par upuri sazvērestībām, kuras kaldina viņa varaskārais onkulis. Agri iepazinis zaudējuma sāpes un nodevību, Simba atrod jaunus draugus un ir gatavs dzīves pārbaudījumiem, lai grūtā cīņā atgūtu to, kas viņam pienākas un kļūtu par īstu Karali.

Atonement | Francija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
7 nominācijas ASV Kinoakadēmijas balvai Oscar®! To skaitā - labākā filma (drāma), labākā otrā plāna aktrise - Saoirse Ronan, labākais operators, labākais adaptētais scenārijs, labākais mākslinieciskais noformējums, labākais kostīmu dizains, labākais muzikālais noformējums. Ir 1935.gads. Tveicīga vasaras diena. Kādas ģimenes locekļi pulcējas milzīgā Viktorijas laika muižā, lai kopā pavadītu nedēļas nogali. Kaut kur tālumā briest Otrais pasaules karš. Tveice, ilgi noklusētas un savaldītas emocijas savērpj notikumus, kas uz mūžu izmainīs triju cilvēku dzīvi. "Piedošana" ir izcils un dziļi aizkustinošs stāsts par mīlestību, kaislību un piedošanu. Filmas pamatā - Iana Makjuena romāns "Piedošana". Lomās: Keira Knightley, James McAvoy, Romola Garai, Saoirse Ronan, Brenda Blethyn, Vanessa Redgrave, Juno Temple Režisors: Joe Wright

Hummingbird | ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
20,000,000.00$
Bijušais īpašās vienības karavīrs Džojs Džonss (Džeisons Stethems) cenšas sākt jaunu dzīvi. Viņš piekrīt sadarboties ar aziātu mafiju. Iekļūstot arvien dziļāk dzimtās pilsētas noziedznieku pasaulē, viņš saprot, ka nespēj samierināties ar nelikumību. Kad no bandītu rokas iet bojā Džoja iemīļotā Izobela, viņš nolemj, ka ir jāatjauno taisnīgums. Viņš sāk izmeklēšanu, un pēdas ved uz noziedznieku sindikāta virsotni. Nelokāmais Džeisons Stethems jaunajā spriedzes filmā ar balvai „Oskars” nominēto „Austrumu solījumu” scenārija autora un „Profesionāļa” producentu līdzdalību.

Rock the Kasbah | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (10765 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Visu aizmirsts mūzikas producents, kas devies tūrē pa austrumiem, nejauši sastop jaunu meiteni ar neatkārtojamu balsi. Kopā viņi dodas piedzīvojumiem bagātā ceļojumā uz Kabulu, lai piepildītu meitenes sapni piedalīties nācijas populārākajā televīzijas šovā "Afgāņu zvaigzne".

Bone Tomahawk | ASV
Žanrs
Budžets
1,800,000.00$
Filma stāsta par kādu šausminošu glābšanas operāciju Mežonīgajos rietumos. Bars mežonīgu kanibālu nolaupa kādas mazas pilsētiņas iedzīvotājus. Viņu glābšanai tiek norīkots pulciņš nepieredzējušu vīru, kurus vada šerifs Frenklins Hants. Tomēr ienaidnieks izrādās daudz nežēlīgāks un draudīgāks, nekā kāds spēja iedomāties. "Kaula tomahauks" ir stāsts par īstiem vīriem, kas brīdī, kad jāizšķiras starp kaunpilnu dzīvi vai varonīgu nāvi, spēj mest izaicinājumu briesmām.

Pulp Fiction | ASV
Žanrs
IMDB
8.9 (1705140 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Vincents un Džulss ir algoti slepkavas, kuriem uzticēts atgūt noslēpumainu koferi, kurš nozagts viņu bosam Marselasam Volesam. Vincentam ir jāizklaidē Marselasa sieva Mia, kurai patīk dejas un kokaīns. Butčs ir bokseris-neveiksminieks, kurš apsolīja Volesam zaudēt savu nākamo cīņu. Ķirbītis un Saldumiņš nolemj aplaupīt ēstuvi, kurā brokasto Vincents un Džulss - šo un daudzu citu varoņu stāsti ir savērpti mežonīgā kamolā, kurš šķietami sastāv no lētas lubenes lappusēm...

24 Hours to Live | ASV| Ķīna| Dienvidāfrika
Žanrs
Treviss Konrāds ir karavīrs, kas pametis dienestu armijā par labu augsti apmaksātam darbam kādā militārā uzņēmumā, kur viņa pienākumos ietilpst pasūtījuma slepkavības korporatīvo interešu vārdā. Pildot kārtējo uzdevumu, Treviss iet bojā, bet neticamā kārtā tiek atdzīvināts uz 24 stundām, jo lieta ir jānoved līdz galam. Juzdamies vainīgs par dzīves laikā pastrādātajiem noziegumiem, Treviss nolemj nostāties upura pusē un uzsāk nevienlīdzīgu cīņu ar militāro korporāciju.

Thor | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (716991 balsu)
Budžets
150,000,000.00$
"Iron Man" autoru jaunā piedzīvojumu filma! Episkais Marvel piedzīvojumu stāsts aptver mūsdienu pasauli un noslēpumaino Asgārdas karaļvalsti. Stāsta centrā ir Varenais Tors – spēcīgs, taču augstprātīgs kareivis, kura neapdomīgā rīcība no jauna piešķiļ uguni senām domstarpībām, izraisot karu. Par sodu Tors tiek padzīts no karaļvalsts, lai turpmāk savu dzīvi pavadītu uz Zemes starp cilvēkiem. Taču tieši šeit viņš uzzinās, ko nozīmē būt īstenam varonim, kad bīstamākais ienaidnieks no viņa pasaules sūta savus tumšos spēkus, lai iekarotu Zemi. Galvenajās lomās: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Colm Feore, Ray Stevenson, Idris Elba, Kat Dennings, Jaimie Alexander, Josh Dallas, Tadanobu Asano, Clark Gregg, Rene Russo, kā arī Anthony Hopkins - Odina lomā Režisors: Kenneth Branagh

1 2