pili

Labyrinth | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.4 (118123 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Kad pusaudze Sāra ir spiesta auklēt Tobiju, savu mazuļa brāli, viņa uzaicina Jēretu Goblinu karali, lai viņu aizvestu. Kad viņš faktiski tiek nolaupīts, Sārai tiek dotas tikai trīspadsmit stundas, lai atrisinātu labirintu un izglābtu viņu.

Willow | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (96616 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Baidoties no pravietojuma, kurā teikts, ka piedzimst meiteņu bērns, lai panāktu viņas krišanu, ļaunā karaliene Bavmorda ieslodzē visas grūtnieces nokarenā Nokamaras cietoksnī. Bērns Elora Danan piedzimst Nockmaar Dungeons un viņu identificē kā pravietotu bērnu ar dzimumzīmi uz rokas. Tomēr, pirms melnā burve ierodas prasīt bērnu, Eloras māte pārliecina savu negribīgo vecmāti aizbēgt ar bērnu. Vītolu, kautrīgo zemnieku un centīgo burvi, ir uzticēts atbrīvot karalisko zīdaini no ļauna.

Where Eagles Dare | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.7 (49222 balsu)
Budžets
7,700,000.00$
Nikns Otrais pasaules karš, un amerikāņu ģenerālis ir notverts un tiek turēts ķīlniekā Schloss Adler - Bavārijas pilī, kuru gandrīz nav iespējams sagraut. Kvalificētu sabiedroto karavīru grupa ir atbildīga par ģenerāļa atbrīvošanu, pirms nav par vēlu.

I Capture the Castle | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.9 (6781 balsu)
Mīlas stāsts, kas tika izveidots pagājušā gadsimta 30. gados Anglijā un kas seko 17 gadus vecajai Kasandrai Mortmainai, un viņas ekscentriskās ģimenes likteņiem, cīnoties par izdzīvošanu Anglijas pilī, kas sarūk. Balstīts uz Dodija Smita 1948. gada romānu ar tādu pašu nosaukumu.

The Ninth Gate | Francija| Spānija
Žanrs
IMDB
6.7 (157858 balsu)
Budžets
38,000,000.00$
Starptautiski visi izdevumi, kas apmaksāti retas grāmatas “Ēnu karalistes vārti” meklējumos, liek negodīgam grāmatu tirgotājam nonākt slepkavību, divkāršās tirdzniecības un sātaniskās pielūgšanas pasaulē.

Kino Kults | The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring | ASV| Jaunzēlande
Žanrs
IMDB
8.8 (1556820 balsu)
Budžets
93,000,000.00$
Sensenos laikos elfu kalēji kala Varas gredzenus, taču tumsas pavēlnieks Saurons izveidoja kādu īpaši spēcīgu, kas bija radīts, lai kontrolētu citus Varas gredzenus. Pagāja daudzi gadsimti, paaudze nomainīja paaudzi, līdz hobits vārdā Bilbo Baginss nejauši ieguva Saurona gredzenu savā īpašumā, taču arī Bilbo novecoja. Viņš saprata, ka laiks šķirties no gredzena, kas viņam bija kļuvis tik mīļš un nodeva to sava jaunā krustdēla rokās, piekodinādams, ka Frodo būs spiests doties bīstamā ceļojumā pāri visai Viduszemei, pašā tumsas pavēlnieka zemes sirdī, lai bīstamo gredzenu uz mūžiem aprītu Likteņaizas liesmu krāces.

Underworld : The Rise of the Lycans | ASV
Žanrs
Budžets
35,000,000.00$
Filmā atainotie notikumi aizsākas gadsimtu dzīlēs un stāsta par vampīru un vilkaču klanu asiņaino, gadsimtiem ilgušo savstarpējo karu pašiem pirmsākumiem. Vilkatis Lusiāns kļūst par vadoni savi dzimtai, kuru ir pakļāvis vampīru pavēlnieks Viktors. Kaujā, kurai ir jāizmaina līdz šim zināmā kārtība, Lusiānam palīdz arī viņa mīļotā Soņa. Lomās: Rhona Mitra, Bill Nighy, Michael Sheen, Steven Mackintosh Režisors: Patrick Tatopoulos Scenārists: Danny McBride Producents: Tom Rosenberg

Shrek | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (681863 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Reiz sensenos laikos, tālā purvā dzīvoja kašķīgs milzis - cilvēkēdājs vārdā Šreks. Viņa vientulīgo dzīvi pēkšņi satracināja uzmācīgu un kaitinošu pasaku varoņu ierašanās. Viņa ēdienā piepeši atradās akla pele, viņa gultā gulēja lielais, ļaunais vilks un trīs bezpajumtnieki sivēntiņi nedeva miera ne mirkli. Viņus visus no dzimtās karaļvalsts bija padzinis ļaunais Lords Farkvads. Lai glābtu viņu mājas, nemaz nerunājot par savām, Šreks ar ļauno Lordu noslēdza vienošanos un devās izglābt Lorda līgavu - skaisto princesi Fionu no briesmīgā pūķa liesmojošās rīkles. Šajā uzdevumā viņam līdzi devās asprātīgais ēzelītis Donkijs, kurš bija gatavs darīt visu Šreka labā, tikai ne apklust. Animācijas filma uzņemta pēc Viljama Steiga grāmatas "Šreks".

Last Knights | Lielbritānija
Žanrs
Viduslaiki. Karaļvalstī valda korupcija un absolūta vara un tikai patiess karotājs – Karalis Bartoks – redz spēku un nākotni vienotībā. Ar lojālu un rūdītu bruņinieku atbalstu viņš spēj apvienot zemi. Bet nodevīgie ienaidnieki nogalina viņu un bruņiniekiem nekas neatliek, kā atriebties par savu Karali. Par to viņi ir gatavi maksāt ar visdārgāko – savu dzīvību!

Il racconto dei racconti | Francija| Lielbritānija| Itālija
Žanrs
Budžets
12,000,000.00$
Kādas zemes karalis, varens mīlnieks, ir baudījis visu, ko šī pasaule spēj piedāvāt, bet iemīlas kādas svešinieces balsī… Karaliene, kura izmisīgi vēlas bērnu, ir gatava uz visu, lai to ieņemtu - un vēlāk pasargātu, tādēļ piekrīt kādam tumšam darījumam… Vientuļš valdnieks-atraitnis cenšas izprecināt savu vienīgo meitu pret viņas gribu, bet saņem daudz vairāk, nekā bija iecerējis… Trīs stāsti, trīs pasakas, trīs mācības no trejedviņām zemēm, kuru iemītnieki tik ļoti atgādina mūs pašus...

Les Visiteurs: La Revolution | Francija
Žanrs
Budžets
25,868,826.00$
Populāro filmu trešajā daļā grāfs Godfurā - cēlais bruņinieks no 12. gadsimta - nejēdzīga pārpratuma dēļ kopā ar savu kalpu nonāk Franču Revolūcijas laika periodā.

Tristan and Isolde | Vācija| Lielbritānija| Čehija
Žanrs
IMDB
6.8 (53201 balsu)
Budžets
31,000,000.00$
Sena kā pasaule ir ķeltu leģenda par Tristana un Izoldes mīlu, kas uzplaukst angļu un īru tautas naida laikā. Tristana (Džeimss Franko) vecākus ir nogalinājuši īri, viņš pats ir kļuvis par bruņinieku un uzticīgi kalpo savam karalim. Reiz kaujas laukā viņš teju zaudē dzīvību, bet viņu izdziedē daiļās īru jaunavas Izoldes (Sofija Mailsa) gādība un mīlestība. Tomēr mīlniekiem ceļā stājas liktenis - lai izbeigtu nemitīgo asinsizliešanu angļu un īru karos, Izoldei ir jāprecas ar nākamo Anglijas valdnieku, kuram savukārt uzticīgi kalpo Tristans. Mīlošajiem nu jāizdara grūta izvēle - palikt kopā, vai upurēt savu mīlestību Anglijas mieram un nākotnei. Bet jo ilgāk viņi noliedz savu mīlestību, jo karstāk tā kvēlo. Tristans un Izolde nespēj pretoties jūtām un riskē ar visu, lai tikai vēl pēdējo reizi nokļūtu viens otra skavās... Lomās: James Franco, Sophia Myles, Rufus Sewell, David O'Hara, Henry Cavill, JB Blanc, Jamie King Režisors: Kevin Reynolds

1 2 3