bārs

Traded | ASV| Krievija
Žanrs
IMDB
5.1 (2576 balsu)
1880. gadu rietumu "tirgotajā" tēvam jāatstāj sava rančo uz Dodge City, lai glābtu savu meitu no vecā ienaidnieka, pārbaudot viņa reputāciju kā ātrāko pievilināšanu rietumos.

Country Strong | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (16772 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Drīz pēc tam, kad uzlecošā jaunā dziedātāja-dziesmu autore Beau Williams saderinās ar kritušo, emocionāli nestabilo kantrī zvaigzni Kelliju Kanteru, pāris sāk karjeru augšāmcelšanās tūrē, kuru vada viņas vīrs / menedžeris Džeimss un kurā piedalās skaistumkopšanas karalienes pagrieztā dziedātāja Chiles Stanton. Koncertu starplaikos romantiski sapinušies un veci dēmoni draud tos visus nolaist no sliedēm.

From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money | ASV
Žanrs
IMDB
4.1 (14790 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Banku apzagšanas banda nepareizi ved uz Meksiku ar ideālistiskas miljons dolāru shēmas zīmējumiem, bet, kad viens no ķeksīšiem dodas nepareizajā joslā ... un šķērso nepareizo vampīru ... zagļojošām kohortām rodas slāpes pēc asinis!

Death Race 2 | Vācija| Dienvidāfrika
Žanrs
IMDB
5.6 (29834 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Pasaulē visbīstamākajā cietumā dzimst jauna spēle: Nāves skrējiens. Šī ar adrenalīnu darbināmā asins sporta noteikumi ir vienkārši, brauc vai mirsti. Kad grēku nožēlojošais notiesātais Karls Lūkass atklāj, ka viņam ir cena par galvu, viņa vienīgā cerība ir izdzīvot savītas sacensības pret rūdītu noziedznieku armiju un pieviltām automašīnām.

Paterson | Francija| Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (62099 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Nedēļa autobusa šofera Patersona un viņa radošās mākslinieces Lauras dzīves laikā, kas dzīvo Patersonā, Ņūdžersijā, daudzu slavenu dzejnieku un mākslinieku dzimtajā pilsētā.

Joe | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (44066 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Neapstrādāts zāģmateriālu apkalpes priekšnieks sagādā nepatikšanas, kad viņš ieiet, lai aizsargātu savas komandas jaunāko locekli no varmācīga tēva.

Red Rock West | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (19215 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Kad Teksanam Maiklam solītais darbs Vaiomingā neīstenojas, Maiks kļūdās no Veina kļūšanas par hitmanu, kuru viņš nolīga, lai nogalinātu savu neuzticīgo sievu Suzanne. Maiks pilnībā izmanto situāciju, savāc naudu un skrien. Atvaļinājuma laikā viss notiek nepareizi un drīz pasliktinās, kad viņš nokļūst īstajā hitmanā Lilijā.

Trees Lounge | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (12992 balsu)
Budžets
1,300,000.00$
Tomijs ir zaudējis darbu, mīlestību un dzīvi. Viņš dzīvo nelielā dzīvoklī virs Trees Lounge - bāra, kuru viņš bez dzīvības apmeklē kopā ar dažiem citiem pastāvīgajiem darbiniekiem. Viņš iegūst darbu, vadot saldējuma kravas automašīnu, un beidzas ar saikni ar savas bijušās draudzenes septiņpadsmit gadus veco brāļameitu. Tas viņam sagādā nopietnas nepatikšanas ar savu tēvu.

Colossal | Spānija| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.2 (55815 balsu)
Sieviete atklāj, ka smagas katastrofas ir kaut kādā veidā saistītas ar garīgo sabrukumu, no kura viņa cieš.

Cheap Thrills | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (16989 balsu)
Nesen atlaists un pakļauts izlikšanai, jaunajam tētim viņa dzīve ir apgriezta otrādi, kad viņš satiek turīgu pāri, kurš piedāvā ceļu uz finansiālu drošību ... bet par cenu.

La dolce vita | Francija| Itālija
Žanrs
IMDB
8.0 (61706 balsu)
Epizodisks itāļu žurnālista ceļojums, mazgājot Romu mīlestības meklējumos.

Death Proof (Grindhouse) | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (236,233 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Kulta režisors Kventins Tarantino piedāvā savu jaunāko filmu - šausmu trilleri "Nāves pierādījums"! Filma stāsta par kaskadieri vārdā Maiks, kurš dzīvo pa striptīza bāriem un savā sporta auto vizina meitenes. Tā ir nežēlīga spēle, jo Maiks tīšām izraisa avārijas, kurās iet bojā viņa pasažieres, bet viņš pats vienmēr tiek cauri sveikā. Reiz viņš sastop trīs meitenes, kuras nolemj pielikt punktu Maika trakajam un asiņainajam braucienam... Galvenajās lomās - Kurts Rusell, Rosario Dawson, Rose McGowan u.c. Tarantino ir ne tikai filmas režisors un producents, bet arī spēlē epizodisku lomu. Kventina Tarantino trilleris "Nāves pierādījums" kopā ar Roberta Rodrigesa filmu "Šausmu planēta" par zombiju uzbrukumu mazpilsētai veido režisoru kopdarbu "Grindhouse". "Grindhouse" ir septiņdesmitajos gados ASV radies apzīmējums lētiem kinoteātriem, kuros izrāda B kategorijas filmas, bieži piesātinātas ar seksu un vardarbību. "Gridnhouse" otrā filma - Rodrigesa "Šausmu planēta" Latvijā tiks demonstrēta jau jūlijā! Lomās: Kurt Russell, Rosario Dawson, Quentin Tarantino, Eli Roth, Rose McGowan Režisors: Quentin Tarantino Scenārijs: Quentin Tarantino Producents: Quentin Tarantino, Bob Weinstein, Harvey Weinstein

1 2 3