bārs

My Best Friend`s Girl | ASV
Žanrs
Budžets
20,000,000.00$
Dastins ir pašķīties no savas draudzenes Aleksas. Lai dabūtu mīļoto atpakaļ, Dastins lūdz savu labāko draugu vārdā Tanks noorganizēt viņai briesmīgu randiņu, pēc kura Aleksa sapratīs, cik citi vīrieši ir neciešami un atgriezīsies pie Dastina. Taču viss nebūt nenotiek tik gludi, jo Aleksai iepatīkas neparedzamais un trakulīgais Tanks! Lai saglabātu attiecības ar labāko draugu, Tankam nākas darīt visādus darbus un nedarbus. Turklāt viņam pašam arī patīk Aleksa... Komēdija ar filmas „Lai veicas, Čak!” zvaigzni Deinu Kuku un Keitu Hadsoni galvenajās lomās. Lomās: Kate Hudson, Dane Cook, Jason Biggs, Alec Baldwin u.c. Režisors: Howard Deutch Scenārijs: Jordan Cahan

Dodgeball: A True Underdog Story | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (253564 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Gigantiska sporta industrijas korporācija vēlas pievienot savai impērijai nelielu sporta zāli. Lai novērstu šādu netaisnību, sportistu komanda piekrīt piedalīties ļoti nopietnās sacensībās Las Vegasā, kurās princips ir ļoti vienkāršs - uzvarētājs saņems visu.

Coffee and cigarettes | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (54,345 balsu)
Režisora Džima Džarmuša filma, kas sastāv no vairākiem melnbaltiem un oriģināliem stāstiņiem, kas uzņemti dažādos laikos un vietās 17 gadu ilgā laika posmā. Filmas varoņi ir ievērojami cilvēki, kas runā par dažādām nopietnām un nenopietnām lietām, dzer kafiju un smēķē cigaretes... Filma sākas ar 6 minūšu 1986. gada īsfilmu, kurā Roberto Benini un Stīvens Raits nepiespiesti tērzē, līdz Benini piekrīt tikko sastaptā sarunu biedra vietā iet pie zobārsta. Stāstiņš ar nosaukumu "Kaut kur Kalifornijā" ataino mūzikas leģendu Igiju Popu, kurš neveikli cenšas sadraudzēties ar ne mazāk leģendāro Tomu Veitsu, kurš savukārt pierunā Igiju uzsmēķēt vienu cigareti par godu tam, ka abi mūziķi ir atmetuši smēķēšanu. Ar izcilu aktierdarbu izceļas Keita Blanšeta Holivudas zvaigznes un viņas neveiksminieces māsīcas dubultlomā. Alfrēds Molina aizrautīgi "ievelk" komiski nesatricināmo Stīvu Kūganu šovbiznesa veiksmes piramīdas apcerē. Citās filmiņās redzami arī Bils Murejs, Stīvs Buskemi, "The White Stripes" dalībnieki Džeks un Mega Vaiti, RZA un GZA no "Wu-Tang Clan" un citas spilgtas personības. Lomās: Roberto Benigni, Tom Waits, Steve Buscemi, Cate Blanchett, Iggy Pop, Jack White, Meg White, Steve Coogan, Isaach De Bankolé, Genius/GZA, Cinqué Lee, Joie Lee, Taylor Mead, Alfred Molina, Bill Murray, William Rice, u.c.

Bad Moms | ASV
Žanrs
Budžets
20,000,000.00$
Eimijai ir šķietami ideāla dzīve - lieliska laulība, gudri bērni, skaista māja un veiksmīga karjera. Tomēr patiesībā viņa ir pārstrādājusies, pārāk daudz uzņēmusies un sevi teju izsmēlusi. Eimijas mērs ir pilns un viņa nolemj apvienot spēkus ar divām citām mammām, lai meklētu veidu, kā atbrīvoties no vispārpieņemtajiem pienākumiem. Tas nozīmē - kļūt mežonīgām, uzdzīvot tā kā mammām nepieklātos un ļaut vaļu savu iegribu apmierināšanai. Taču tas galīgi nav pa prātam kliķei ideālo mammu.

T2 Trainspotting | Lielbritānija
Žanrs
Budžets
18,000,000.00$
Vispirms bija iespēja… Tad sekoja nodevība. Pagājuši divdesmit gadi. Daudz kas ir mainījies, bet tikpat daudz palicis kā iepriekš. Marks Rentons atgriežas vienīgajā vietā, ko viņš var dēvēt par mājām. Viņu sagaida Tupenis, Sirdzējs un Begbijs. Gaida arī citi vecie draugi – skumjas, zaudējums, prieks, atriebība, naids, draudzība, mīlestība, ilgas, bailes, nožēla, heroīns, pašdestrukcija un nāves briesmas. Tie visi viņu sagaida, gatavi laisties jaunā dejā.

Going the Distance | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.3 (55841 balsu)
Budžets
32,000,000.00$
Pie alus glāzes vakarā un... pie brokastīm nākamajā rītā, Erīnas neierobežotā asprātība un nesamākslotā atklātība apbur Garetu, kurš nesen ir pārdzīvojis šķiršanos. Mirklī uzliesmojusī kaisle pārauga veselā jūtu vētrā, kura ierāva sevī abus jaunos cilvēkus uz visu vasaru. Taču neviens nedomāja, ka viņu attiecībām ir kāds turpinājums, jo Erīnai jādodas mājup uz Sanfrancisko, bet Garets paliek strādāk Ņujorkā. Un neskatoties uz tūkstošiem jūdžu, draugu un radinieku protestiem un negaidītiem kārdinājumiem, iespējams, viņi spēs saglabāt esošās jūtas un kopīgi pārvarēt mīlestības attālumu. Lomās: Drew Barrymore, Justin Long, Christina Applegate, Ron Livingston, Jason Sudeikis Režisors: Nanette Burstein

27 dresses | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (167478 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Džeina vienmēr ir piekritusi būt līgavas māsa ne tikai savu draudzeņu, bet arī attālu paziņu kāzās. Kāzas ir viņas stihija, taču pati vēl nav atradusi vīrieti, kas viņu vedīs pie altāra. Tādēļ viņas skapis glabā jau 27 dažādas līgavas māsu kāzu kleitas - vienu bezgaumīgāku par citu. Kādā vakarā Džeina ir apņēmusies būt klāt divās kāzās un tas viņu iegāž, jo laulību hroniķis žurnālists Kevins atklāj viņas noslēpumu un saprot, ka šeit sanāks lielisks raksts. Tikmēr pati raksta varone krīt depresijā - viņas apjūsmotais vīrietis saderinās ar pašas Džeinas māsu! Kamēr Džeina negribīgi gatavo kāzas, Kevins māc materiālu par viņas sirdslietu, bet starp visiem ieaistītajiem pamazām briest skandāls. Lomās: Katherine Heigl, James Marsden, Malin Akerman, Ed Burns, Melora Hardin, Judy Greer Režisors: Anne Fletcher

My Blueberry Nights | Francija| ASV| Ķīna| Honkonga
Žanrs
IMDB
6.6 (55179 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Elizabete ir jauna un apjukusi sieviete, kura dodas ceļojumā, lai aizmirstu neizdevušās attiecības. Ceļā Elizabete satiek svešus cilvēkus, kuri ienāk viņas dzīvē un kuri liek viņas jūtu brūcēm pamazām sadzīt. Sākot ar kādas kafejnīcas poētisko īpašnieku, ar kādu neveiksmīgu spēlmani un citiem cilvēkiem, kuri pārveido Elizabetes skatījumu uz attiecībām, dzīvi un pašas personību. Elizabetes dzīve mainās, jo viņa atklāj ceļu, kurš viņu aizvedīs pie īstas mīlestības... Godalgām bagātā ķīniešu režisora Wong Kar Wai ("Noskaņojums mīlēt", "2046") jaunākā filma ar spožu aktieru ansambli! Lomās - dziedātāja un aktrise Norah Jones, Jude Law, Natalie Portman, Rachel Weisz, David Strathairn. Filma nominēta Zelta palmas zaram 2007.gada Kannu festivālā!

1 2 3