zelts

Black Sea | ASV| Lielbritānija| Krievija
Žanrs
IMDB
6.4 (33111 balsu)
Pie no darba atlaista zemūdenes kapteiņa vēršas noslēpumains klients, piedāvājot vadīt ekspedīciju, kura meklēs Melnajā jūrā nogrimušu ar zeltu piekrautu zemūdeni. Vēloties nopelnīt un atriebties bijušajam darbdevējam, kapteinis savāc komandu no krievu un angļu jūrniekiem un dodas ceļā. Tomēr drīzumā viņš saprot, kādā riskantā pasākumā ir iesaistījies.

飛鷹計劃 | Honkonga
Žanrs
IMDB
7.3 (17671 balsu)
Aģents Džekijs tiek nolīgts, lai atrastu II pasaules kara nacistu zeltu, kas paslēpts Sahāras tuksnesī. Viņš sacenšas ar trim bungling sievietēm (3 stooges?), Kuras visas kaut kādā veidā ir savienotas. Tomēr algotņu komandai ir idejas par zelta īpašumtiesībām. Notiek cīņa / pakaļdzīšanās par to, kurš tur nokļūst pirmais. Daudz horeogrāfiskā Kung-Fu un savdabīgais Čana humors.

Die Hard: With a Vengeance | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (350762 balsu)
Budžets
90,000,000.00$
Ņujorkas detektīvs Džons Makkenāns ir atgriezies un sitiens ar sliktu puisi ir iepērkams šīs aktivitātes pilnās sērijas trešajā daļā, kura liek viņam sazināties ar civiliedzīvotāju Dzeusu Karveru, lai novērstu nevainīgu dzīvību zaudēšanu. Maklans domāja, ka ir redzējis to visu, līdz ģēnijs vārdā Saimons iesaista Makklānu, savu jauno “partneri” - un viņa mīļoto pilsētu - nāvējošā spēlē, kas prasa viņu koncentrēšanos.

Austin Powers in Goldmember | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (189306 balsu)
Budžets
63,000,000.00$
Pasaulē švakākais spiegs turpina cīņu pret Dr. Ļaunumu. Šoreiz diaboliskais ārsts un viņa klons Mini-Me sacenšas ar jaunu ienaidnieku - 70. gadu kara pinumu Goldmembertu. Veicot neliešu komandu, lai apturētu viņus no pasaules kundzības, Ostins saņem palīdzību no sava tēva un vecas draudzenes.

R.I.P.D. | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (113629 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Detektīvi no rēgu patruļas izmeklē aizkapa pasaules pretējā pusē notiekošos noziegumus un vajā kādu pārmēru veiklu mošķi. Jauns policists, kurš gājis bojā no nezināma ļaundara rokas, ierodas citā pasaulē, kur apmaiņā pret palīdzību savas slepkavības izmeklēšanā, viņš apņemas turpmākos simts gadus veltīt dienestam rēgu patruļā.

The Sisters Brothers | Francija| Spānija| ASV| Beļģija| Rumānija
Žanrs
IMDB
7.0 (22895 balsu)
Pārgalvīgie brāļi ar dīvainajiem uzvārdiem ir zeltrača un avantūrista Vorma meklējumos - šo uzdevumu viņi ir saņēmuši no noslēpumainā Komandora. Būdami atlīdzības mednieki, dzenoties pakaļ savam jaunajam upurim viņi pat nenojauš, ka ir iepinušies bīstamā spēlē, kurā savus neapvaldāmos raksturus būs jāapvieno ar asu prātu un prasmi rīkoties ar ieroci.

Pirates of the Caribbean | ASV
Žanrs
IMDB
8.0 (948,705 balsu)
Budžets
140,000,000.00$
Kapteinis Džeks Sperovs (Džonijs. Deps) ir apburošs nelietis, kurš klejo pa Karību jūras skaidrajiem ūdeņiem. Tie kalpo viņam par lielisku spēļu laukumu piedzīvojumiem un noslēpumiem. Diemžēl idille beidzas, kad viņa nāvīgākais ienaidnieks, alkatīgais kapteinis Barbosa (Džefrijs Rašs) nozog Džeka kuģi "Melnā pērle" un vēlāk uzbrūk pilsētai Portrojāla, nozogot gubernātora skaisto meitu, Elizabeti (Keira Naitlija) . Elizabetes bērnības draugs ,Vils Tērners (Orlando Blūms), piebiedrojas Džekam, un kopā viņi aizdzen britu flotes ātrāko kuģi "Pārtvērēju", lai panāktu "Melno pērli" un atbrīvotu meiteni. Džekam un Vilam pa pēdām dodas ambiciozais komodors Noringtons (Džeks Devenports) ar kuģi "Bezbailīgais", kura saderināšanās ar Elizabeti tagad ir apdraudēta. Abi jaunie draugi par to nenojauš, kā arī nenojauš par briesmīgu noslēpumu- lāstu, kas uzlikts Barbosam un viņa komandai. Tas liek mēnesgaismā pirātu komandai pārvērsties dzīvos miroņos. Lāsts izzudīs, ja vien kādreiz izlaupītajā bagātību glabātuvē atgriezīsies visi nolaupītie dārgumi. Leģendārais producents, Džerijs Brukhaimers, piedāva Gora Verbinska ar mūsdienīgiem efektiem uzņemtu asa sižeta piedzīvojumu filmu "Karību jūras pirāti: Melnās pērles ceļš" . Filmas ideja radusies , iespaidojoties no Disnejlendas atrakciju parka vienas no visvairāk apmeklētajām atrakcijām "Karību jūras pirāti", un pēc filmas autoru ieceres,tai jāatstāj tādu pašu iespaidu uz skatītāju, kā atrakcijās: priecīgu satraukumu ar nelielu baiļu "piešprici".

National Treasure: Book of Secrets | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (6.5 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Relikviju mednieks Bendžamins Franklins Geitss un viņa komanda ir atgriezusies! Šoreiz, viņu uzdevums ir atrast trūkstošās lappuses no ASV prezidenta Ābrama Linkolna slepkavas dienasgrāmatas, kuras varētu palīdzēt atklāt jaunus faktus pusotra gadsimta senā noziegumā. Bīstamiem piedzīvojumiem pilnie meklējumi aizvedīs Benu un viņa komandu uz Parīzi un Londonu un atkal atpakaļ uz Ameriku. Meklētāju uzdevums nav tikai pārsteidzošu atklājumu veikšana, bet gan patiesība par vienu no pasaules visrūpīgāk glabātajiem noslēpumiem. Producenta Džerija Brukheimera priedzīvojumu filma ir turpinājums plašu popularitāti ieguvušajai 2004. gada filmai "Nacionālie dārgumi". Šoreiz, aktieru komandai ar Nikolasu Keidžu priekšgalā ir pievienojušās arī tādas zvaigznes, kā Helēna Mirrena un Eds Hariss.

Il buono, il brutto, il cattivo | Spānija| Vācija| ASV| Itālija
Žanrs
IMDB
8.8 (644527 balsu)
Budžets
1,200,000.00$
ASV Pilsoņu karš. Trīs savstarpēji nesaistīti un ļoti atšķirīgi blēži uzzin par apslēptu Konfederācijas zeltu. Laikā, kad uzticēties nevar nevienam, kā tikai pulkvedim Koltam, viņiem ir jāapvieno savi spēki, lai kara laikā šķērsotu valsti pēc kārotajiem dārgumiem... pat ja katram no tiem ir skaidrs, ka tie tiks tikai vienam no viņiem. Viena no visu laiku labākajām filmām, leģendārās Serdžio Leones "dolāru triloģijas" noslēdzošā daļa!

Gold | ASV| Krievija
Žanrs
IMDB
5.9 (76 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Episks stāsts par viena cilvēka nodošanos amerikāņu sapnim atrast zeltu. Kenijs Velss ir pārliecināts, ka ir iespējams uziet zelta dzīslu. Kopā ar tikpat aizrautīgu ģeologu viņš dodas neaizmirstamā dēkā, lai Indonēzijas neskartajos džungļos meklētu zeltu. Tikt pie zelta nākas grūti, taču vēl grūtāk izrādās iegūto zeltu paturēt, nonākot Volstrītas varenāko biroju redzeslokā. Filmu iedvesmojuši patiesi notikumi.

Žanrs
IMDB
7.0 (339040 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Plāns bija nevainojams, ielaušanās - bez aizķeršanās un bēgšana - gluda. Vienīgais, ko Čārlija Krokera (Mark Walhberg) prāts nebija ieplānojis, bija nodevējs no paša komandas. Pēc tam, kad tīri nostrādāta zelta stieņu zādzība no īpaši stingri apsargātas mājas Venēcijā, Čārlijs un viņa komandas biedri - savs cilvēks Stīvs (Edward Norton), datorģēnijs Lails (Seth Green), auto spečuks Pievilcīgais Robs (Jason Statham), sprāgstvielu eksperts Kreisā Auss (Mos Def) un seifu uzlaušanas veterāns Džons Bridžers (Donald Sutherland) nespēj vien noticēt, ka krāpnieks ir viens no viņiem. Komandai, ceļā uz Kaliforniju, pievienojas šarmantā seifu uzlauzēja Stella (Charlize Theron), kur visi kopā plāno atgūt savu laupījumu un atriebties nodevējam. Tagad vairs nav runa par peļņu, bet gan par atmaksu ! Galvenajās lomās: Mark Walhberg, Edward Norton, Seth Green, Jason Statham, Mos Def, Donald Sutherland, Charlize Theron. Režisors: F.Gary Gray. Paramount Pictures, 2003.gads. Filmas žanrs: piedzīvojumu trilleris Līdz 14 gadu vecumam neiesakām.

1 2