teenager

Белый список | Krievija
Žanrs
IMDB
8 (9 balsu)
Valsts mēroga morālās panikas laikā, ko izraisījis nesenais pusaudžu pašnāvību pieaugums, divi federālie izmeklētāji tiek nosūtīti uz nelielu Krievijas pilsētiņu, lai izskatītu aukstu lietu, kas saistīta ar skolnieces aizdomīgu nāvi. Sākotnēji uzskatot savu uzdevumu tikai par PR triku, abi pamazām sāk zaudēt uzmanību, jo viņi dodas dziļāk paranojiskajā sazvērestības teoriju pasaulē, kas aptver šo lietu.

Falcon Lake | Francija| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.2 (922 balsu)
Kautrīgs pusaudzis vasaras brīvlaikā piedzīvo jaunības prieku un sāpes, veidojot maz ticamu saikni ar vecāku meiteni.

Talk to Me | Austrālija
Žanrs
IMDB
7.4 (217 balsu)
Kad draugu grupa atklāj, kā, izmantojot balzamētu roku, izsaukt garus, viņi aizraujas ar jauno izpriecu, līdz viens no viņiem aiziet par tālu un dod vaļu šausminošiem pārdabiskiem spēkiem.

Ruby Gillman, Teenage Kraken | ASV
Žanrs
Filmu "Šreks" un "Kā pieradināt pūķi" autoru jaunā piedzīvojumu komēdija ienirs vidusskolas nemierīgajos ūdeņos ar jautru un sirsnīgu stāstu par kautrīgo pusaudzi Rūbiju, kura atklāj, ka ir daļa no leģendārās un karaliskās noslēpumaino jūras nezvēru dzimtas. Viņas liktenis okeāna dzīlēs ir dižāks, nekā viņa jebkad sapņojusi! Taču Rūbijas ceļš uz slavas virsotnēm nebūs viegls, jo viņai ceļā stāsies jaunā, superpopulārā Čelsija, kura patiesībā ir nāra! Un viņai ir ļauni nodomi. Filma šādās versijās un formātos: - latviešu valodā; - krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā; - angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Licorice Pizza | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.2 (117547 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
1973. gads, Sanfernando ieleja. Gerijs Valentains ir līdz ausīm ieķēries par viņu krietni vecākajā meitenē Alanā Keinā un visiem spēkiem cenšas viņu aplidot. Režisora Pola Tomasa Andersona (Phantom Thread, Punch-Drunk Love, Magnolia) jaunā kinolente ir slavas dziesma pirmās mīlestības nepastāvīgumam un burvībai.

Shortcut | Vācija| Itālija
Žanrs
IMDB
4 (1418 balsu)
Budžets
1,400,000.00$
Piecu klasesbiedru grupa ir iesprostoti savā skolas autobusā pēc tam, kad uz ceļa ir iebrukusi noslēpumaina būtne. Laiks skrien, un katra minūte samazina viņu izdzīvošanas iespējas pret šīs nezināmās būtnes pastāvīgajiem draudiem.