slimnīca

Scream 4 | ASV
Žanrs
Budžets
40,000,000.00$
Iepriekšējās „Kliedziena“ daļas pārdzīvojusī Sidnija Preskota (aktrise Nīva Kempbela) apraudājusi daudzus draugus un paziņas, kam nav izdevies izbēgt no maniakālā slepkavas uzbrukumiem. Rāmi pavadījusi teju desmit gadus, Sidnija nospriež, ka šausminošie notikumi jau pieder pagātnei, taču... maskotais slepkava ir nolēmis atgriezties, lai piebeigtu tos, kuri izbēguši iepriekš. Kas slēpjas aiz šausminošās Helovīna maskas? Vai Sidnija spēs izvairīties no slepkavas uztrītā naža asmens? Lomās: Deivids Arkets, Nīva Kempbela, Kortnija Koksa Režisors: Vess Kravens

Friends with benefits | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (326873 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Dilans un Džeimija viens otru satiek laikā, kad abi vīlušies romantiskās attiecībās. Iemīlēties viņi vairs nevēlas, bet sekss, protams, nekaitētu. Neskatoties uz to, ko mācījušies no Holivudas romantiskajām filmām, viņi vienojas, ka būs labi draugi un abus vienos tikai sekss, bet romantika šajās attiecībās būs aizliegta. Tomēr tas nebūt nav tik vienkārši, un drīz abi apjauš, ka vienam bez otra iztikt nemaz nav tik viegli... Lomās: Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harrelson, Patricia Clarkson, Jenna Elfman, Bryan Greenberg, Nolan Gould, Shaun White, Andrew Fleming, Catherine Reitman, Courtney Henggeler, Richard Jenkins Režisors: Will Gluck Scenārijs: Harley Peyton, Keith Merryman,David A. Newman

World Trade Center | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (72,915 balsu)
Budžets
65,000,000.00$
ASV Kinoakadēmijas balvas Oscar® ieguvējs - režisors Olivers Stouns piedāvā patiesu stāstu par diviem 2001.gada 11.septembra traģisko notikumu aculieciniekiem un izdzīvojušajiem policistiem - Džonu Maklahinu (filmā - Nikolass Keidžs) un Vilu Džimenu (filmā -Maikls Penja), kuri tika iesprostoti Pasaules tirdzniecības centra gruvešos, cenšoties glābt citus. Filma stāsta arī par abu policistu ģimenes locekļiem, par viņu pārdzīvojumiem un spēku nezaudēt ticību. Lomās: Nicolas Cage, Michael Pe?a, Maria Bello, Maggie Gyllenhaal, Jay Hernandez Režisors: Oliver Stone Angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Žanrs
Filmā komiskā garā atspoguļots ļoti nopietns un sievišķīgs temats – vibratora izgudrošana. Darbība risinās Anglijā deviņpadsmitā gadsimta astoņdesmitajos gados, kad daudzas augstāko aprindu dāmas depresijas dēļ tika sūtītas pie ārsta. Lai pacientēm mazinātu stresu, ārsti ieviesa jaunu terapiju – uzmanīgu noteiktas sievietes ķermeņa daļas manuālu stimulāciju. Tomēr ārsti nebija aptvēruši, ka patiesībā šīm sievietēm bija nepieciešams orgasms, un viņu uzdevums bija apmierināt turīgas dāmas, kuru vīri to nespēja. „Intīmā masāža” bija ļoti efektīva, un, kad ārsta Mortimera (Hjū Densijs) ar radošu dzirksti apveltītais draugs Edmunds (Ruperts Everets) atklāja savu nodomu izgatavot elektrisku, no putna spalvām darinātu putekļu slotiņu, Mortimeram prātā iešāvās neatvairāma doma… Kāds bija iznākums? Sākās revolucionāras pārmaiņas sieviešu dzīvē. Ja vien ārsts būtu aptvēris, ko pastrādājis, – pēc vibratora izgudrošanas radās emancipācija un feminisms.

Before I Go to Sleep | Francija| Lielbritānija| Zviedrija
Žanrs
Budžets
22,000,000.00$
Stāsts par sievieti, kura zaudējusi pagātni - katru rītu viņa pamostas bez atmiņām par pēdējiem divdesmit gadiem un katru dienu viņa cenšas atsaukt atmiņā savas dzīves notikumus. Kādu dienu viņa atklāj ko tādu, kas uz visiem laikiem izmainīs viņas turpmāko dzīvi.

The Expendables 3 | Francija| ASV
Žanrs
Budžets
90,000,000.00$
Šoreiz neiznīcināmajiem ceļā stāsies Konrads Stounbenkss (Mels Gibsons), kas pirms daudziem gadiem kopā ar Bārniju (Silvestrs Stallone) radījis šo komandu. Reiz krietnais vīrs tagad kļuvis par negodīgu darboni un tirgo ieročus, lai iedzīvotos. Bārnijs saņēmis pavēli viņu novākt un domā, ka ir to izdarījis. Taču Stounbenkss, nosvinējis savas bēres, atkal parādās atklātībā. Viņš atgriežas, lai izrēķinātos ar neiznīcināmajiem. Bārnijam ir citi nodomi. Cīņā ar seniem ienaidniekiem viņš nolēmis iesaistīt svaigus spēkus un uzņem neiznīcināmo komandā jaunus, veiklus, kaujas tehniku apguvušus profesionāļus. Šis neiznīcināmo uzdevums pārvēršas par izrādi – vecā gvarde mācās no jaunajiem, kam cīņā palīdz augstās tehnoloģijas.

Fathers and Daughters | ASV| Itālija
Žanrs
Budžets
2,240,000.00$
Džeiks traģiskā auto katastrofā zaudē savu mūža mīlestību un ir spiests vienatnē audzināt savu piecgadīgo meitu Keitiju. Pārvarējis vainas izjūtu par savas sievas nāvi, viņš cīnās gan ar ikdienas tēva pienākumiem, gan pret pārlieku valdonīgajiem radiniekiem, kuri grib atņemt viņam Keitiju. Filmas stāstījums caurvij 80-tos gadus, kur jūtam līdzi Džeika cīņai par savu meitu, un mūsdienas, kur sastopam jau pieaugušo trīsdesmitgadnieci Keitiju, kura nespēj izveidot attiecības mīļoto cilvēku.

Straight Outta Compton | ASV
Žanrs
Budžets
28,000,000.00$
Papildus seanss 28. novembrī! Filma stāsta par leģendāro repa supergrupu N.W.A. no Komptonas Kalifornijā, kura 80-to gadu beigās veica apvērsumu hiphopa žanrā un kuras dalībnieki Ice Cube, Dr. Dre un Easy-E kļuva par vienām no visu laiku ietekmīgākajām hiphopa personībām šī žanra vēsturē. FILMA ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM. Filma tiks demonstrēta kinofestivāla "Spektrs" programmā.

Demolition | ASV
Žanrs
Budžets
10,000,000.00$
Deiviss, veiksmīgs investīciju baņķieris, piedzīvo krīzi pēc sievas traģiskās bojāejas auto katastrofā. Pēc vienas sūdzību vēstules tirdzniecības automātu firmai Deiviss turpina rakstīt jaunas, atklājot pārsteidzošas personiskās atklāsmes. Klientu apkalpošanas pārstāve Karena saredz vēstulēs pašas emocionālās un finansiālās problēmas. Starp abiem izveidojas neparasta draudzība. Ar Karenas un viņas dēla palīdzību Deiviss sāk veidot jaunu dzīvi, no sākuma sagraujot savu iepriekšējo.

Manchester by the Sea | ASV
Žanrs
Budžets
9,000,000.00$
Pēc sava brāļa pēkšņās nāves Lī Čandlers ("Oscar" balvas nominants Keisijs Afleks) kļūst par brāļadēla aizgādni un ir spiests atgriezties dzimtajā miestā, kur viņu jau gaida bijusī sieva (Mišela Viljamsa) un tik rūpīgi slēptā un aizmirstā pagātne…

Stronger | ASV
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Filmas pamatā ir patiesi notikumi, un tā uzņemta pēc "The New York Times" bestsellera motīviem. Sižeta centrā ir vienkāršs strādnieku puisis Džefs Baumans, kurš 2013. gada Bostonas maratona teroraktā zaudēja abas kājas. Viņa fotoattēls no traģēdijas brīža aizkustināja ļaužu sirdis visā pasaulē, bet mediji viņu pret paša gribu padarīja teju par rokzvaigzni. Biogrāfiskā drāma "Stiprāks" ir emocionāls stāsts par viena cilvēka ciešanām un spēju atrast sevī spēku pārvarēt ciešanas.

Good Time | ASV
Žanrs
Divi brāļi nesekmīgi mēģina aplaupīt banku, policija ir viņiem uz pēdām. Konijam izdodas aizbēgt, bet Nikam nelaimējas. Konijs dara visu, lai brāli izpestītu no cietuma. Viņam jāmetas briesmu, vardarbības un izmisuma virpulī, lai glābtu brāli un sevi.

1 .. 3 4 5 6