ARTE France Cinéma

Miroir mon amour | Francija
Žanrs
IMDB
5.5 (40 balsu)
Stāsts sākas tur, kur beidzas pasaka: Sniegbaltīte pamostas līdz seksualitātes vecumam un atklāj pasauli, kurā punduri ir kļuvuši augsti, un viņas princim Šarmantam ir atņemta harizma. Un pats briesmīgākais ir tas, ka viņas māte ir nesalīdzināmi seksīgāka.

Dans la peau de Fidel Castro | Francija
Žanrs
IMDB
6.6 (17 balsu)
Ar uzdošanās balss palīdzību kubiešu varonis ar mums pastāstīs par savu politisko karjeru. Šis maigais, kodīgais, tomēr autentiskais portrets vedīs mūs cauri viņa dzīvei no eiforijas līdz sacelšanai, no dobajiem smiekliem līdz patiesai dzīvespriecībai. Šeit nāk ... "En la Piel de Fidel".

Žanrs
IMDB
7.3 (70081 balsu)
Budžets
8,731,048.00$
Precēto pāri terorizē virkne videokasešu, kas iestādīti viņu priekšējā lievenī.

L'amour est un crime parfait | Francija| Beļģija| Šveice
Žanrs
IMDB
5.8 (1805 balsu)
Mārcis 40 gadu vecumā ir literatūras profesors Lozannas universitātē. Joprojām bakalaurs - un joprojām dzīvo kopā ar savu māsu Mariannu milzīgā, izolētā vasarnīcā, kuru viņi mantoja, kad viņi bija ļoti jauni - viņš turpina vienu mīlas dēku pēc otras ar saviem studentiem. Ziema ir gandrīz beigusies, kad pēkšņi pazūd viens no viņa spožākajiem studentiem - Barbara. Divas dienas vēlāk Marc satiekas ar Barbaras māti Annu, kura vēlas uzzināt vairāk par savu pazudušo meitu.

Plaire, aimer et courir vite | Francija
Žanrs
IMDB
6.8 (2463 balsu)
Žaks ir rakstnieks, kurš dzīvo Parīzē. Viņš nav sasniedzis 40 gadu vecumu, bet jau uzticas, ka labākais dzīvē vēl ir priekšā. Artūrs ir students, kurš dzīvo Bretaņā. Viņš daudz lasa un smaida un atsakās domāt, ka dzīvē viss varētu nebūt iespējams. Žaks un Artūrs viens otram patiks. Tāpat kā jaukā sapnī. Gluži kā bēdīgā stāstā.

Un baiser s'il vous plaît | Francija
Žanrs
IMDB
6.8 (2281 balsu)
Kad Gabriēla un Emīlija satiekas nejauši, viņš piedāvā viņai nobraukt, un viņi vakaru pavada, runājot, smieties un slavenīgi satiekoties. Nakts beigās Emīlija atsakās no Gabriela piedāvājuma "skūpsts bez sekām". Emīlija viņu brīdina, ka skūpstam varētu būt negaidītas sekas, un stāsta viņam atmiņu atmiņā parādītu stāstu par to, ka nav iespējams izdabāt savām vēlmēm, neietekmējot kāda cita dzīvi.

Cold Souls | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (9397 balsu)
Pols Giamatti iezīmē sevi kā zvaigzni, satraucot viņa tēlojumu par tēvoča Vaniju. Satraukts ar satraukumu, viņš paklīst uz risinājumu, izmantojot New Yorker rakstu par augsto tehnoloģiju uzņēmumu, kas sola atvieglot ciešanas, iegūstot dvēseles. Giamatti iesaistās viņu kalpošanā - tikai lai atklātu, ka viņa dvēsele ir auna formas un izmēra.

The Stars at Noon | Francija| ASV| Brazīlija
Žanrs
IMDB
5.5 (1939 balsu)
Filmas darbība risinās 1984. gadā Nikaragvas revolūcijas laikā, un tā seko noslēpumainajam angļu uzņēmējam un pārgalvīgam amerikāņu žurnālistam, kurš uzsāk kaislīgu romantiku. Drīz viņi iekļūst bīstamā melu un sazvērestību labirintā un ir spiesti mēģināt aizbēgt no valsts, vienam otram uzticoties un paļaujoties tikai uz otru.

Le Daim | Francija
Žanrs
IMDB
6.8 (3159 balsu)
Cilvēks, kurš kļūst apsēsts, ja viņam pieder sava sapņu dizainera brieža ādas jaka. Šī apsēstība liks viņam pagriezt muguru savai drudžainajai dzīvei priekšpilsētā, izpūst viņa dzīvības ietaupījumus un pat pievērsties noziegumam.

Žanrs
IMDB
8.0 (131202 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Neauglīgs skaņu stils tiek stilīgi izmantots, lai izveidotu minimālistisku mazpilsētas vidi, kurā noslēpumaina sieviete vārdā Grace slēpjas no noziedzniekiem, kas viņu vajā. Pilsēta ir divpusīga un piedāvā apmesties Grace, kamēr vien viņa var padarīt viņu pūļu vērtu, tāpēc Grace smagi strādā dažādu pilsētnieku nodarbinātībā, lai iegūtu viņu labvēlību. Tomēr spriedze uzliesmo, un Grētas kā bezpalīdzīga autsaidera statuss izsauc ļaunu nicinājumu un ļaunprātīgu izmantošanu no Dogvilas pilsoņiem.

Žanrs
IMDB
6.3 (20530 balsu)
Budžets
15,500,000.00$
Losandželosas pasaka, kurai lemts kļūt par cinisku traģēdiju. Sevi par Dieva pērtiķi dēvējošais stāvkomiķis Henrijs un operas dīva Anna mīl viens otru tik daudz. Tik kaisli un patiesi, ka velta savai mīlai duetu. Henrija iznīcinošais humors ik vakaru “nonāvē” skatītājus, bet Annas balss tos pavada un “izglābj”. Ir tikai pāris iespējas pateikt patiesību, netiekot nogalinātam, nogārdz Henrijs. Pēc abu apdāvinātās meitas Anetes dzimšanas pasaule maina žanru. Skaudība, aizvainojums, slikta publicitāte, tabloīdu prese, #MeToo un no greizsirdības dzimis ļaunums. Vai mēs varam sākt?

Personal Shopper | Francija| Vācija| Beļģija| Čehija
Žanrs
IMDB
6.1 (33778 balsu)
Budžets
6,000,000.00$
Personīgais pircējs Parīzē atsakās pamest pilsētu, līdz sazināsies ar savu dvīņubrāli, kurš tur agrāk nomira. Viņas dzīve kļūst sarežģītāka, kad noslēpumaina persona ar viņu sazinās, izmantojot īsziņu.

1 2 3 4