kung fu

Bruce Lee: The Legend | Honkonga
Žanrs
IMDB
7.3 (903 balsu)
Oficiālais Zelta ražas veltījums cīņas mākslas meistaram Brūss Lī.

码头大决斗 | Honkonga| Taivāna
Žanrs
IMDB
5.5 (299 balsu)
Cīņas mākslas cīnītājs, kuru vajā sava pagātne, nelielā ciematā strādā par piestātnes strādnieku. Viņa solījumu nekad vairs necīnīties pārbauda nežēlīgais piestātnes īpašnieks.

師弟出馬 | Honkonga
Žanrs
IMDB
7.2 (6094 balsu)
Jaunības cīņas meistars Lung meklē savu pazudušo brāli, kad viņš maldās par noziedznieku. Viņam jāpierāda sava nevainība, pats atrisinot lietu, kamēr vietējie likumsargi un nežēlīgie algotņi ir karsti uz viņa takas.

飛龍猛將 | Honkonga
Žanrs
IMDB
7.3 (6721 balsu)
Džekijs Čans kļūst par karsti juristu, kuru nolīgusi Honkongas ķīmiskajā rūpnīcā, lai rīkotos pretēji viņu piesārņojošajiem veidiem. Bet, kad viņš metas meklēt skaistu sievieti, lai apturētu augu, Džekijs ir plosījies interešu konfliktā un lūdz saviem uzticamajiem draugiem Samo un Biao vismaz palīdzēt, līdz viņi atklāj auga patieso mērķi.

DOA: Dead Or Alive | Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
21,000,000.00$
Četras skaistas meitenes lido uz attālu eksotisko salu dienvidaustrumu Āzijā, lai piedalītos slepenā austrumcīņu turnīrā. Tina Armstronga - sieviešu cīņas zvaigzne; Kristija - prasmīgais killers; Princese Kasumija - aziātu karavīrs-aristokrāte un Helena Duglasa - ekstremālo sporta veidu cienītāja... Taču sagadās tā, ka meitenēm nākas apvienoties komandā, lai stātos pretī kādiem ļauniem spēkiem... Dinamiskā grāvējfilma filmas "Kurjers" režisoram Korijam Juēnam. Galvenajā lomā - Japāņu topmodele Devona Aokija. Lomās: Jaime Pressly, Holly Valance, Sarah Carter, Natassia Malthe, Devon Aoki, Eric Roberts Režisors: Corey Yuen Angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Kung Fu Panda | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (402974 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Filmas galvenais varonis – panda vārdā Po strādā nūdeļu restorānā. Viņš sapņo kļūt par slavenu kunfu meistaru, jo ir kaislīgs kunfu fans, taču Po ķermeņa apmēri īsti neatbilst viņa aizraušanās stilam. Patiesībā – pandas ir slinkākie dzīvnieki visā senajā Ķīnā. Kad pilsētai tuvojas ienaidnieks, visu cerības balstās senā pareģojumā par kādu Po, kurš izrādīsies „izredzētais” un glābs visus. Austrumu cīņu meistariem nāksies bruņoties ar milzu pacietību, lai slinkuma maisu Po padarītu par kunfu cīkstoni. Režisors: John Stevenson, Mark Osborne Scenārijs: Jonathan Aibel, Glenn Berger Producents: Melissa Cobb

Kung Fu Hustle | Ķīna| Honkonga
Žanrs
IMDB
7.8 (112,400 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Pirmsrevolūcijas haosa laikā zaglēns Sings nolēmis kāpt pa karjeras kāpnēm, pieslienoties slavenajai "Cirvju Bandai" - noziedzīgam grupējumam, kas kontrolē teju visu Ķīnu. Ieradies dzīvojamā kvartālā "Cūkkūts šķērsiela", Sings kopā ar savu drauģeli iemēģina roku, lai izspiestu naudu no vietējiem, uzdodoties par vienu no Cirvju bandas. Taču sagadīšanās pēc Cūkkūts šķērsielā tajā tobrīd ierodas īstie Cirvju bandas vīri, lai pakļautu līdz šim neatkarību baudījušo ļaužu kopienu. Tomēr izrādās, ka cūkkūtieši ir izcili Kung fu meistari, kuri par savu brīvību cīnīsies uz dzīvību un nāvi, turklāt kvartāla lielmātei un viņas vīram piemīt īpašas spējas, kas abus kopā padara neuzvaramus. Lomās: Stephen Chow, Wah Yuen Filma ķīniešu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās.

The Grandmaster | Ķīna| Honkonga
Žanrs
Budžets
3,860,000.00$
Godalgotā Honkongas režisora Vona Karvaja ( „Manas melleņu naktis”, „2046”, „Noskaņojums mīlēt”) jaunākā filma - vizuāli spēcīgs stāsts par austrumu cīņas mākslas dižāko meistaru - aktiera Brūsa Lī skolotāju Ipu Manu. Galvenajās lomās - Tonijs Leungs („Iekāre, piesardzība”, „Varonis”) un Dziji Džana („Geišas atmiņas”, „Lidojošo dunču nams”, „Varonis”). Senākās ķīniešu kauju mākslas skolas dibinātājs nolemj doties atpūtā un nodot savu skolu cienīgam pēctecim. Taču viņa labākais audzēknis lolo daudz ambiciozākus plānus: viņš iecerējis apvienot visas nelielās cīņu mākslas skolas vienā. Viņš izaicina uz divkauju katras skolas līderi un, uzvarot tos vienu pēc otra, apvieno visas skolas, bet vēl paliek pēdējā - viņa mirušā audzinātāja skola. Audzinātāja piemiņai par godu, cīņā iesaistās viņa meita, kas turklāt nav vienaldzīga pret savu sāncensi. Vizuāli iespaidīgais stāsts par godu, nodevību un mīlestību risinās nemierīgajā Ķīnas republikas laikā, kas iezīmē Ķīnas pēdējās dinastijas galu. Tas ir haosa, nemieru un kara laiks, kas vienlaikus bija arī Ķīnas cīņu mākslas zelta laikmets... Lomās: Ziyi Zhang, Tony Leung Chiu Wai, Chen Chang, Hye-kyo Song, Cung Le, Woo-ping Yuen Režisors: Kar Wai Wong Filma ķīniešu un japāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Kill Bill (Vol. I & II) | ASV
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Algota slepkava vārdā Melnā Mamba mostas no četru gadu komas. Viņas jaundzimušais bērns ir pazudis, bet viņa pati kļuvusi par slepkavības mēģinājuma upuri pati savās kāzās. Slepkavības izpildītāji - viņas bijusī algoto slepkavu komanda nežēlīgā Bila vadībā. Saniknota un mērķtiecīga, Melnā Mamba iziet uz atriebības takas, un atriebība ir ēdiens, kuru vislabāk pasniegt aukstu... kā Hattori Hanzo zobenu! FILMA ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM. Vienīgais seanss - 27.jūnijā!

Kung Fu Panda 3 | ASV| Ķīna
Žanrs
Budžets
145,000,000.00$
Atradis savu sen pazudušo tēvu, Po dodas uz slepenu vietu, kuru dēvē par pandu paradīzi, lai satiktu savus jautros sugas brāļus. Taču drīz vien līdz viņiem nonāk ziņa par ļaundari Kaju, kurš ir sācis metodiski iznīcināt visus Ķīnā mītošos kung fu cīņas meistarus. Po ir jāizdara neiespējamais - īsā laikā jāapmāca savus neveiklos draugus visiem cīņas mākslas noslēpumiem, lai jaunizveidotā kung fu pandu komanda stātos pretī Kajam.

Matrix Revolutions, The | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
6.8 (431378 balsu)
Budžets
150,000,000.00$
Trešajā - noslēdzošajā Matriksa triloģijas daļā, karš starp Mašīnu armiju un Cionas iedzīvotājiem ir sasniedzis kulmināciju. Neo un Trīsvienība dodas uz vietu, kur neviens cilvēks nav uzdrīkstējies spert kāju - tālu prom no izpostītās zemes, uz Mašīnu pilsētu. Šajā metropolē, Neo nonāk aci pret aci ar Mašīnu pasaules Dievu, lai noslēgtu darījumu - vienīgo pasaules cerību uz izdzīvošanu. Karš drīz būs beidzies. Neo un divu civilizāciju liktenis ir atkarīgs no viņa pēdējās cīņas ar Aģentu Smitu. Galvenajās lomās: Keanu Reeves/,Carrie-Anne Moss, Laurence FishburneRežisori, scenārija autori un izpildproducenti: Endijs Andy Wachowski, Larry Wachowski/. Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, NPV Entertainment, Silver Pictures, 2003

1 2