anime

きみと、波にのれたら | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (539 balsu)
Hinako ir sērfošanu mīlošs koledžas students, kurš tikko pārcēlās uz nelielu piejūras pilsētu. Kad pēkšņi izceļas ugunsgrēks viņas daudzdzīvokļu mājā, viņu izglābj glīts ugunsdzēsējs Minato, un abi drīz iemīlas. Tāpat kā tie kļūst nešķirami, Minato zaudē dzīvību negadījumā uz jūras. Hinako ir tik apjucis, ka vairs nespēj pat paskatīties uz okeānu, bet kādu dienu viņa dzied dziesmu, kas atgādina par viņu kopā pavadīto laiku, un Minato parādās ūdenī. Kopš tā brīža viņa var viņu izsaukt jebkurā ūdeņainā virsmā, tiklīdz viņa dzied viņu dziesmu, bet vai abi tiešām var palikt kopā mūžīgi? Un kāds ir patiesais iemesls, kāpēc Minato pēkšņi parādījās?

Tenki no ko | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (4193 balsu)
Vidusskolnieks Hodaka Morišima aizbēg no mājām un nonāk Tokijā, kur viņš iepazīst bāreņu meiteni Hinu. Izrādās, ka viņa spēj kontrolēt laikapstākļus, un abi kopā viņi var mainīt pasauli uz visiem laikiem. Filma japāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Godzilla | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
6.4 (366309 balsu)
Budžets
160,000,000.00$
Pasaulslavenais, milzu dinozauram līdzīgais briesmonis Godzilla stājas pretī ļauniem monstriem, kas radušies nepārdomātu zinātnisko eksperimentu rezultātā un sākuši apdraudēt pašu cilvēku eksistenci. Filmas režisors - Gerets Edvardss, scenārija autori - Makss Borenšteins un Deivs Kalahems. Par iespaidīgiem vizuālajiem efektiem parūpējies trīskārtējais „Oskara" balvas laureāts Džims Rīgels (triloģija „Gredzenu pavēlnieks"). Lomās - Braiens Krenstons, Elizabete Olsena, Ārons Teilors Džonsons, Žiljeta Binoša, Sallija Hokinsa, Deivids Stretērns un citi.

1 .. 3 4 5