anime

Extinct | ASV| Kanāda| Ķīna
Žanrs
IMDB
6.8 (11 balsu)
Uz brīnišķīgas salas dzīvo apburoši dzīvnieciņi - Virtuļzauriņi. Vadot dienas bezrūpībā, pienāk brīdis, kad divi no viņiem caur laika portālu nonāk mūsdienās. Un atklājas, ka viņu suga pirms daudziem gadsimtiem ir izmirusi! Eds un Opa ir spiesti izdomāt plānu, kā izmanīt pagātnes notikumus, lai viņu cilts neietu postā.

The Wishmas Tree | Austrālija
Žanrs
IMDB
4.9 (130 balsu)
Jauna possuma nepareiza vēlme pēc baltām Višmām ne tikai sasalst visa viņas dzimtā pilsēta Sanctuary City, bet arī apdraud visu tur dzīvojošo cilvēku dzīvības. Pirms burvju Wishmas Tree mirst, viņai jāveic bīstams ceļojums uz WILD; cīnoties ar pašpārliecinātību, spocīgiem plēsējiem un galu galā arī ar pašu Iznīcību, lai novērstu viņas nodarītos zaudējumus un glābtu savu pilsētu.

アーヤと魔女 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.2 (108 balsu)
Spītīgs bārenis atklāj burvju un dziru pasauli, dzīvojot kopā ar savtīgu raganu.

魔女の宅急便 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.8 (122329 balsu)
Budžets
6,900,000.00$
Jauna ragana savā obligātajā patstāvīgās dzīves gadā ir grūti iekļauties jaunā sabiedrībā, kamēr viņa sevi uztur, vadot gaisa kurjeru dienestu.

劇場版「Fate/stay night [Heaven’s Feel]」Ⅲ.spring song | Japāna
Žanrs
IMDB
8.2 (153 balsu)
Kad Sakura noslīkst viņas pastrādāto grēku duļķainajā tumsā, Širō solījums viņu aizsargāt par katru cenu vedina viņu uz niknu cīņu, lai izbeigtu Svētā Grāla karu. Vai Širo vēlme sasniegs Sakuru pat tad, kad viņš izaicina likteni izmisīgā cīņā pret plūdmaiņu?

Over the Moon | ASV| Ķīna
Žanrs
Meitene uzbūvē raķeti, lai dotos uz Mēnesi, cerot satikt leģendāro Mēness dievieti.

若おかみは小学生! | Japāna
Žanrs
IMDB
7.0 (1179 balsu)
12 gadus vecā Oriko Seki, kura autoavārijā zaudēja vecākus, dzīvoja vecmāmiņas Onsen Ryokan "Haru no Ya". Tā kā spoks "Uribou" dzīvo kopā ar viņu un visi pārējie koeficienti, viņa beidzot apmācījās par jaunu krodzinieci. Sākumā viņai treniņš nepatika, taču pamazām sajuta apbrīnu par titulu un sāka nopietni trenēties. Tādējādi sākas jaunā karotāja Oriko izaugsme.

Drømmebyggerne | Dānija
Žanrs
IMDB
7.2 (50 balsu)
Minnas rāmā un vienkāršā dzīve sagriežas kājām gaisā, kad viņa iegūst… it kā māsu. Vispirms Minna ļoti priecājas, tomēr drīz vien izrādās, ka Dženija nepavisam nav tāda, par kādu meitene ir sapņojusi un kādu gribējusi. Kādu nakti Minna nokļūst kādā slepenā vietā, kur tiek radīti… sapņi! Turklāt, uzzinot, ka iespējams ne tikai radīt konkrētu sapni konkrētam cilvēkam, bet arī sapņos likt cilvēkam mainīties, Minnai prātā iešaujas doma izmantot šo iespēju attiecībā uz Dženiju.

海獣の子供 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.5 (840 balsu)
Ruka ir jauna meitene, kuras vecāki ir šķirti un kuras tēvs strādā akvārijā. Kad divi zēni, Umi un Sora, kurus jūrā uzaudzējuši dugongi, tiek nogādāti akvārijā, Ruka jūtas pievilkta pie viņiem un sāk saprast, ka viņai ir tāds pats pārdabisks savienojums ar okeānu, kāds viņiem ir. Šķiet, ka Umi un Sora īpašā vara ir saistīta ar dīvainiem notikumiem, kas notiek arvien biežāk, piemēram, jūras radību parādīšanās tālu no viņu mājas teritorijas un akvārija dzīvnieku pazušana visā pasaulē. Tomēr zēnu spēka un patoloģisko notikumu precīzais raksturs nav zināms, un Ruka tiek iesaistīta izmeklēšanā noslēpumā, kas apņem jaunos draugus.

Dragon Rider | Spānija| Vācija| Beļģija
Žanrs
Budžets
17,830,000.00$
Maz ticams, ka varoņu trio - pūķis, zēns un meža brunete - sāk episko piedzīvojumu, lai atrastu “Debesu apmali” - mitoloģisko drošo patvērumu visiem pūķiem.

人間失格 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.5 (60 balsu)
Cilvēka veids 2036. gadā ir radījis revolūciju medicīnas jomā. Zinātnieks ir iekarojis nāvi, izmantojot iekšējos nanomašīnas un "apvalka sistēmu", tomēr piedalīties var atļauties tikai paši bagātākie. Yozo Oba satrauc dīvaini sapņi, un kādu dienu viņš pievienojas sava drauga biklu bandām. Viņi dodas uz “Iekšpusi”, kur dzīvo sabiedrības elite, tomēr tas sāk drausmīgu atklājumu ceļojumu, kas uz visiem laikiem mainīs Yozo dzīvi.

Death Note | ASV
Žanrs
IMDB
4.5 (71036 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Jaunietim pieder pārdabisks piezīmju grāmatiņa - Nāves piezīme -, kas viņam dod spēku nogalināt jebkuru cilvēku, vienkārši uzrakstot viņu vārdu lapās. Pēc tam viņš nolemj izmantot piezīmju grāmatiņu, lai nogalinātu noziedzniekus un mainītu pasauli, bet mīklains detektīvs mēģina viņu izsekot un izbeigt viņa terora valdīšanu.

1 2 3 4 5