anime

ハウルの動く城 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.2 (396884 balsu)
Budžets
24,000,000.00$
Kad Sofiju, kautrīgu jaunu sievieti, ar vecu ķermeni nolādē spītīga ragana, viņas vienīgā iespēja izjaukt burvestību ir pašaizliedzīgs, taču nedrošs jaunais burvis un viņa pavadoņi viņa kāju pilī.

僕のヒーローアカデミア THE MOVIE ワールド ヒーローズ ミッション | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (4262 balsu)
Noslēpumaina grupa Humarize stingri tic Quirk Singularity Doomsday teorijai, kas apgalvo, ka tad, kad dīvainības tiks sajauktas ar nākamajām paaudzēm, šis spēks nesīs cilvēces galu. Lai glābtu visus, Pro-Heroes visā pasaulē lūdz UA akadēmijas varoņus apmācībās viņiem palīdzēt un izveidot pasaules līmeņa atlasītu varoņu komandu. Varoņiem ir jāglābj pasaule un varoņu nākotne šajā visbīstamākajā krīzē, kas līdz šim ir notikusi programmā My Hero Academia.

ルパン三世 THE FIRST | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (3160 balsu)
Ikoniskais "džentlmeņu zaglis" Lupīns III atgriežas piedzīvojumiem bagātā, kontinentu aptverošā piedzīvojumā, kad Lupīns III un viņa krāsainie pazemes biedri sacenšas, lai atklātu noslēpumainās Bresona dienasgrāmatas noslēpumus, pirms tā nonāk tumšā kabala rokās. neapstāsies pie nekā, lai augšāmceltu Trešo Reihu.

Бука. Моё любимое чудище | Krievija
Žanrs
IMDB
4.8 (324 balsu)
Skandāls karaliskajā ģimenē: ārprātīgā princese Barbara aizbēga no pils un devās pa mežu, meklējot glītu princi. Taču lolotās tikšanās ar mīļoto vietā viņu sagūsta bīstamākais karaļvalsts laupītājs Buka. Taču ātri kļūst skaidrs, ka ņiprā princese ir gatava pārvērst Bukas dzīvi murgā, lai tikai sasniegtu savu mērķi. Tā nemierīgā Varvara sāk iedibināt savu kārtību mežā.

ジョゼと虎と魚たち | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (5341 balsu)
Ar sapņiem par niršanu ārzemēs Tsuneo iegūst darbu, palīdzot Hosē, māksliniekam, kura iztēle viņu aizved daudz tālāk par ratiņkrēslu. Bet, kad plūdmaiņas vēršas pret viņiem, viņi viens otru virza uz vietām, kuras nekad nav domājuši par iespējamu, un iedvesmo mīlestību, kas piemērota stāstu grāmatai.

Petit Vampire | Francija| Beļģija
Žanrs
IMDB
6.3 (432 balsu)
Mazais vampīrs dzīvo spoku mājā kopā ar jautru monstru grupu, taču viņam ir garlaicīgi! Kādu nakti viņš kopā ar savu uzticamo buldogu Fantomato slepeni izlīst no muižas, lai atrastu jaunus draugus.

天空の城ラピュタ | Japāna
Žanrs
IMDB
8 (167860 balsu)
Budžets
3,000,000.00$
Jaunam zēnam un meitenei ar burvju kristālu jāsacenšas ar pirātiem un ārvalstu aģentiem, meklējot leģendāro peldošo pili.

魔女見習いをさがして | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (183 balsu)
Stāsts seko 27 gadus vecajai Tokijas biroja darbiniecei Mirei Jošizuki, kura tikko atgriezās Japānā, 22 gadus vecajai ceturtā kursa studentei Sorai Nagasei, kura vēlas kļūt par skolotāju, un 20 gadus vecai zēnu, nepilna laika Hirosimā. okonomiyaki veikala darbiniece un ārštata darbiniece Reika Kavatani. Tas, kas saista šīs trīs sievietes no pilnīgi dažādām dzīves jomām, ir burvju dārgakmens. "Jauns maģiskais stāsts" sākas, kad nejauši viņus noslēpumaini saved kopā un viņi dodas ceļojumā.

崖の上のポニョ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (145563 balsu)
Budžets
41,677,699.00$
Jūrnieka dēls, 5 gadus vecais Sosuke, kopā ar māti Lizu dzīvo klusu dzīvi uz okeāna krasta klints. Kādā liktenīgā dienā viņš pludmalē atrod skaistu zelta zivtiņu, kas iesprostota pudelē, un, izglābjot viņu, nosauc viņu par Ponyo. Bet viņa nav parasta zelta zivtiņa.

Maya the Bee: The Golden Orb | Vācija| Austrālija
Žanrs
IMDB
5.3 (287 balsu)
Kad Maija, pārgalvīgā bitīte, un viņas labākais draugs Villijs izglābj skudru princesi, viņi nonāk episkā cīņā ar kļūdām, kas viņus aizvedīs uz dīvainām jaunām pasaulēm un pārbaudīs viņu draudzību līdz robežām.

名探偵コナン 緋色の弾丸 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (1258 balsu)
Reizi četros gados notiekošā sporta festivāla WSG (World Sports Games) Tokijas spēļu atklāšanas ceremonijā tiek paziņots, ka tiks atklāta pasaulē pirmā vakuuma supravadītāja maglev ar maksimālo ātrumu 1000 kilometru stundā. Pievēršot uzmanību no visas pasaules, lielu uzņēmumu augstākie vadītāji tiek nolaupīti no ballītes norises vietas, kur pulcējas WSG turnīru sponsori. Konans virzās uz risinājumu un galu galā atrod saistību ar WSG nolaupīšanas lietu, kas notika pirms 15 gadiem Bostonā, ASV.

劇場版 ヴァイオレット・エヴァーガーデン | Japāna
Žanrs
IMDB
8.3 (7233 balsu)
Pēc automātiskās atmiņas lelles darba Violeta Evergardena ir iemācījusies vārdu "Es tevi mīlu" nozīmi. Viņas dvēsele, kas ir dziļi ievainota kara dēļ, ir sākusi dziedēt. Viņa turpina virzīties uz priekšu dzīvē, palīdzot citiem, kam tas ir nepieciešams, vienlaikus paturot pie sirds pirmās personas vārdus, kas kādreiz teica "Es tevi mīlu". Kad viņa uzņemas darbu, lai rakstītu vēstuli nedziedināmi slimam zēnam, laiks sāk iet uz priekšu.

1 2 3 4 5