pamatojoties uz tv sērijām

Dora and the Lost City of Gold | ASV| Austrālija| Meksika
Žanrs
IMDB
6.0 (16376 balsu)
Budžets
49,000,000.00$
Dora, meitene, kas lielāko savas dzīves daļu pavadījusi kopā ar vecākiem, meklējot džungļus, tagad jāvirza savā visbīstamākajā piedzīvojumā: vidusskolā. Vienmēr pētnieks Dora ātri atrod sevi vadošo Zābaku (viņas labākais draugs, pērtiķis) Djego un pusaudžu lupatu grupas piedzīvojumā, lai glābtu savus vecākus un atrisinātu neiespējamo noslēpumu aiz zaudētās inku civilizācijas.

Jem and the Holograms | ASV
Žanrs
IMDB
4.1 (7004 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Tiklīdz mazpilsētas meitene no alternatīvā video sensācijas kļūst par pasaules mēroga superzvaigzni, viņa un viņas trīs māsas uzsāk ceļojumu, kura laikā atklāj, ka daži talanti ir pārāk īpaši, lai tos glabātu noslēpumā.

Scoob! | ASV
Žanrs
Pirmā pilnmetrāžas animācijas filma par Skūbija-Dū piedzīvojumiem. Vēl nedzirdēti stāsti par Skūbija-Dū un Šagija pirmo satikšanos, iepazīšanos ar jaunajiem detektīviem Fredu, Velmu un Dafni un „Mistērijas” rašanos. Draugiem jāatrisina līdz šim lielākā un sarežģītākā mīkla – iecere uzrīdīt pasaulei rēgu suni Cerberu. Kamēr viņi traucas, cik spēj, lai novērstu šo sunisko sazvērestību, atklājas, ka Skūbija liktenī ierakstīti vēl grandiozāki plāni.

Teen Titans Go! To the Movies | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (14781 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Visi lielākie DC supervaroņi filmās savās filmās, visi, izņemot pusaudžus titānus, tāpēc Robins ir apņēmies labot šo situāciju, pārvarot savu lomu kā blakus spēlētājs un kļūstot par filmu zvaigzni. Tādējādi Teen Titans ar dažām neprātīga idejām un iedvesmojošu dziesmu sirdī dodas uz Holivudu, lai piepildītu savus sapņus.

The Fugitive | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (254592 balsu)
Budžets
44,000,000.00$
Nepamatoti notiesāts par savas sievas slepkavību un piespriests nāvessods, Ričards Kimbls aizbēg no likuma, cenšoties atrast viņas slepkavu un notīrīt viņa vārdu. Vajā viņu no ASV tiesnešu komandas, kuru vada vietnieks Samuels Džerards - apņēmīgs detektīvs, kurš nemūžam neatradīsies, kamēr Ričards netiks notverts. Kad Kimble ved tiesnešus cauri sarežģītu pakaļdzīšanās sērijai, viņš atklāj sievas nāves noslēpumu un cīnās par slepkavas pakļaušanu pirms viņa sagūstīšanas vai nogalināšanas.

Sesame Street | ASV
Žanrs
Muzikāla filma, kuras pamatā ir bērnu televīzijas šovs.

Beavis and Butt-Head Do America | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (49806 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Maika Judgera slakeru duets Beavis un Butt-Head pamodās atklāt viņu televizoru. Viņu meklēšana pēc jauna meklējumiem ved viņus uz bezdomu piedzīvojumu visā Amerikā, kur viņiem nejauši izdodas kļūt par Amerikas iekārotākajiem.

Widows | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.9 (82373 balsu)
Kad viņu vīri iet bojā neveiksmīgas aplaupīšanas laikā, atraitnēm neatliek nekas cits, kā ņemt lietu savās rokās - pašām pabeigt vīru iesākto, nokārtot rēķinus ar policiju un konkurentiem, kā arī noskaidrot, kurš ir vainīgs pie viņu vīru bojāejas.

Scooby-Doo 2: Monsters unleashed | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (60050 balsu)
Budžets
80,000,000.00$
Filmas turpinājumā detektīvam Skūbijam un viņa draugiem Fredam, Dafnei, Šagijam un Velmai jāstājas pretī nezināmam un maskētam ienaidniekam. Viņa nelietīgais plāns ir pārņemt varu Kūlsvilas pilsētā, ar briesmoņu radīšanas mašīnas palīdzību palaižot savā vaļā tādus mošķus kā Pterodaktila spoks, Melnā Bruņinieka spoks un 10 000 Voltu spoks. Detektīvu gaitas dienu un nakti apdraud arī vērīgā un nenogurstošā reportiere Hītera, kurai pievienojas muzeja vadītājs Patriks un sabotieris Džeremijs.

21 Jump Street | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (494172 balsu)
Budžets
42,000,000.00$
Šmits un Dženko skolā nebija tie labākie draugi, taču studijas policijas akadēmijā viņus satuvina. Nokļuvuši slepenajā vienībā 'Džapmstrīta', censoņi saņem uzdevumu iefiltrēties vidusskolā, kur notiek narkotiku tirdzniecība, un atklāt vainīgos. Izrādās, ka skolā vairs nav tik omulīgi kā pirms dažiem gadiem, un mūsdienās tur ir bīstamāk nekā pilsētas ielās.

The Man from U.N.C.L.E. | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (262116 balsu)
Budžets
75,000,000.00$
Ir sešdesmito gadu sākums, Aukstais karš rit pilnā sparā, taču CIP aģents Solo un VDK aģents Kurjakins spiesti apvienoties kopīgā misijā, lai apturētu noslēpumainu starptautisku kriminālu organizāciju, kuras mērķis ir destabilizēt trauslo līdzsvaru starp lielvarām, izmantojot kodolieročus un citas tehnoloģijas. Pārinieku vienīgais pavediens ir kāda pazuduša vācu zinātnieka meita, turklāt vīriem nav daudz laika, lai atrastu zinātnieku un novērstu globālu katastrofu.

Baywatch | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (126,329 balsu)
Budžets
69,000,000.00$
Šovasar kinoteātros ies karsti, jo uz ekrāniem atgriežas piedzīvojumu komēdija "Pludmales patruļa"! Klusā okeāna piekrastē katru dienu dežūrē pludmales patruļas komanda - viņu galvenais uzdevums ir gādāt par atpūtnieku drošību. Mičs (Dveins Džonsons) - pieredzējušākais no glābējiem kopā ar jauno kolēģi Metu (Zaks Efrons) nejauši atklāj, ka pludmales nākotne ir apdraudēta – to plāno pārņemt ietekmīga naftas kompānija.

1 2 3