policijas darbinieks

Ain't Them Bodies Saints | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (19,896 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Bobs Muldons un Rūta Gutrija, aizrautīgs jaunais izstumtais pāris, kas darbojas ilgstošā nozieguma dēļ, beidzot tiek aizturēti likumsargi pēc apšaudes Teksasas kalnos. Lai arī Rūta ievaino vietējo amatpersonu, vainu uzņemas Bobs. Bet četrus gadus vēlāk Bobs aizbēg no cietuma un dodas meklēt Rūtu un viņu meitu, kas dzimusi viņa ieslodzījuma laikā.

La Haine | Francija
Žanrs
IMDB
8.1 (139694 balsu)
Budžets
2,600,000.00$
Bezmērķīgi pavadot savas dienas sava strupceļa priekšpilsētas betona apkārtnē, Vincs, Huberts un Saids - ebrejs, afrikānis un arābs - piešķir Francijas imigrantu grupām cilvēku sejas, viņu sarūgtinātais aizvainojums par sociālo atstumtību lēnām sāk šķīst. tas sasniedz kulminācijas viršanas punktu.

Blue Streak | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (71934 balsu)
Budžets
65,000,000.00$
Miles Logans ir dārgakmens zaglis, kurš tikko izdarīja lielu laiku, nozagdams milzīgu dimantu. Tomēr pēc diviem gadiem cietumā viņš uzzina, ka viņš paslēpa dimantu policijas ēkā, kas tika uzcelta laupīšanas laikā. Mēģinot atgūt dimantu, viņš pozē kā LAPD detektīvs.

Six Shooter | Lielbritānija| Īrija
Žanrs
IMDB
7.5 (10439 balsu)
Budžets
200,000.00$
Melna un asiņaina īru komēdija par skumju vilciena braucienu, kurā vecāks vīrietis, kura sieva ir mirusi tajā rītā, sastopas ar dīvainu un, iespējams, psihotiski jaunu oddbolu ...

The Animal | ASV
Žanrs
IMDB
4.8 (55336 balsu)
Budžets
22,000,000.00$
Kad neveiksminieks Marvins Mange ir iesaistīts šausmīgā autoavārijā, neparasts zinātnieks viņu atdzīvināja kā puscilvēku un pusi dzīvnieku. Viņa jaunatklātās spējas ir satriecošas, taču viņu nelabvēlīgās blakusparādības varētu pārņemt viņa dzīvi. Tagad Marvinam jācīnās, lai kontrolētu savus trakos pirmatnējos mudinājumus ap savu jauno spieķi Riannu un savu konkurentu Sgt. Sisks, kurš abi domā, ka viņš ir viens foršs kaķis.

Rain Fall | Japāna
Žanrs
IMDB
4.7 (1160 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Notriecis vīrietis vēlas aizsargāt viena no viņa upuriem meitu pret CIP slepkavām.

U Turn | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (47850 balsu)
Budžets
19,000,000.00$
Kad Bobija automašīna sabojājas tuksnesī, skrienot no dažiem bukmeikeriem, kuri jau ir paņēmuši divus pirkstus, viņš ieslodzās tuvējā mazajā pilsētā, kur cilvēki ir svešāki nekā jebkurš, ar kuru viņš ir saskāries. Pēc saderināšanās ar jaunu precētu sievieti viņas vīrs nolīgst Bobiju, lai viņu nogalinātu. Vēlāk viņa nolīgst Bobiju, lai nogalinātu vīru.

The Super | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (12030 balsu)
Budžets
2,300,000.00$
Cilvēks kļūst par lielas Ņujorkas daudzdzīvokļu ēkas virsnieku, kur cilvēki noslēpumaini pazūd.

Ride Along | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (98064 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Pēdējos divus gadus vidusskolas apsardzes darbinieks Bens ir mēģinājis parādīt dekorēto APD detektīvu Džeimsu, ka viņš ir kas vairāk nekā tikai videospēļu junkijs, kurš nav cienīgs Džeimsa māsai Angelai. Kad Bens beidzot tiek pieņemts akadēmijā, viņš domā, ka ir izpelnījies pieredzējušā policista cieņu, un lūdz svētību apprecēties ar Andželu. Zinot, ka brauciens pa ceļam parādīs, vai Benam ir nepieciešams, lai rūpētos par savu māsu, Džeimss uzaicina viņu uz maiņu, kas paredzēta, lai atbaidītu elli no praktikanta. Bet, kad mežonīgā nakts viņus ved pie bēdīgi slavenā noziedznieka pilsētā, Džeimss atklās, ka viņa jaunā partnera ātrās uguns mute ir tikpat bīstama kā lodes, kas to apdzen.

Taxi | Francija
Žanrs
IMDB
7.0 (73808 balsu)
Marseļā (Francija) kvalificēts picu piegādes zēns Daniels, kurš vada motorolleru, beidzot piepilda savus sapņus. Viņš saņem taksometra licenci. Policijas pieķerts par milzīgu ātruma pārkāpumu viņš palīdzēs vācu banku laupītāju trasē Emīlienam, inspektoram, kurš zaudējis spēku, kurš nevar vadīt automašīnu, tāpēc viņš nezaudē licenci un savu sapņu darbu.

Regression | Spānija| Kanāda
Žanrs
IMDB
5.7 (35249 balsu)
Minesota, 1990. Detektīvs Brūss Kenners izmeklē jaunās Angelas lietu, kura apsūdz viņas tēvu Džonu Greisu par neizsakāmo noziegumu. Kad Jānis negaidīti un bez atcerēšanās atzīst vainu, slavenais psihologs doktors Raiens tiek ievests, lai palīdzētu viņam no jauna piedzīvot savas atmiņas un to, ko viņi atklāj, atmasko šausminošo visas valsts noslēpumu.

Shaft | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (71271 balsu)
Budžets
46,000,000.00$
Ņujorkas policijas detektīvs Džons Šafts arestē Valteru Wade Jr par rasistiski motivētu nogalināšanu. Bet vienīgais aculiecinieks pazūd, un Wade lec pret Šveici. Divus gadus vēlāk Wade atgriežas tiesas priekšā, būdams pārliecināts, ka viņa nauda un ietekme viņu attaisnos - it īpaši tāpēc, ka viņam tika samaksāts par narkotiku ķegli, lai nogalinātu liecinieku.

1 2 3 4