policijas darbinieks

Judge Dredd | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (106595 balsu)
Budžets
90,000,000.00$
Distopiskā nākotnē Dredds, slavenākais tiesnesis (policists ar tūlītējām tiesas pilnvarām) tiek notiesāts par noziegumu, ko viņš nav izdarījis, kamēr viņa slepkavīgais kolēģis aizbēg.

D-Tox | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (23150 balsu)
Budžets
55,000,000.00$
Negodīgs FBI aģents ar alkohola lietošanas problēmu pievienojas vēl deviņiem nemierīgajiem likumsargiem izolētās detoksa klīnikā Vaiomingas mežos. Bet terapeitiskā patvērums kļūst par murgainu elli, kad liela sniega vētra klīniku pārtrauc no ārpasaules un ļauj slepkavam nokļūt iekšpusē.

Cop Out | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (83414 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Detektīvi Džimijs un Pols, neraugoties uz deviņu gadu partneriem, dažreiz var šķist polāri pretstati, it īpaši, ja Pāvila neparedzamie antiki viņus aptur bez atalgojuma. Jau apņēmis naudu un mēģinādams samaksāt par savas meitas kāzām, Džimijs nolemj pārdot retu beisbola karti, kuras vērtība ir desmitiem tūkstošu. Diemžēl, kad tiek aplaupīts kolekcionāru veikals un karte pazūd ar šķību, Pols un Džimijs nonāk krāpšanā, izsekojot kartei un narkotiku gredzenam aiz zādzības, visu savā laikā un bez jebkādas rezerves - izņemot viens otru .

No Good Deed | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (6771 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Darot draugam labvēlību un meklējot bēguļojošu pusaudzi, policijas detektīvs paklūp dīvainā noziedznieku pulkā, kurš gatavojas izvilināt bankas laupīšanu.

Only God Forgives | Francija| ASV| Beļģija| Dānija| Zviedrija
Žanrs
IMDB
5.7 (104098 balsu)
Budžets
4,800,000.00$
Džūljens, kurš vada Taizemes boksa klubu kā priekšorganizāciju savas ģimenes narkotiku kontrabandas operācijai, māte Kristāla spiesta atrast un nogalināt personu, kas atbildīga par sava brāļa neseno nāvi.

극한직업 | Koreja
Žanrs
IMDB
7.1 (3077 balsu)
Budžets
8,120,000.00$
Narkotiku grupa mēģina iznīcināt noziedzīgu organizāciju, un viņiem tas jādara slepens, tāpēc viņi sāk strādāt vistas restorānā, kas kļūst slavens ar savu gardo vistu. Negaidītās popularitātes dēļ detektīvi nonāk situācijā, kuru nekad nav gaidījuši.

Bad Boys for Life | ASV
Žanrs
"Sliktie puiši" dzīvo katrs savu dzīvi — Maikam ir pusmūža krīze, viņš braukā ar sporta automobiļiem un regulāri iekuļas nepatīkamās situācijās, bet Markuss ir nodibinājis ģimeni, kļuvis par policijas inspektoru un arvien biežāk sāk domāt par pensionēšanos. Taču, kad pēc Maika dzīvības sāk tīkot noslēpumaini noziedznieki, leģendārais duets, atceroties savu nesalaužamo zvērestu – "sliktie puiši uz mūžu" – atkal apvienojas, lai veiktu vēl vienu bīstamu misiju.

The Possession of Hannah Grace | ASV
Žanrs
IMDB
5.1 (8028 balsu)
Budžets
7,700,000.00$
Policiste Megana Rīda pēc nesen izieta rehabilitācijas kursa ierodas uz savu pirmo nakts maiņu pilsētas morgā. Drīz tur tiek ievests jaunas, eksorcisma laikā mirušas sievietes līķis, un Megana piedzīvo dīvainas un šausminošas parādības, ko izraisa līdz galam neizdzītais ļaunais gars.

Fleuve noir | Francija| Beļģija
Žanrs
IMDB
6.2 (1206 balsu)
Kad pusaudze pēkšņi pazūd bez pēdām, lieta tiek nodota alkoholiķu policijas darbiniekam, kurš uztur sarežģītas attiecības ar paša nemierīgo pusaugu dēlu, aizdomās par narkotiku tirdzniecību.

Newsmakers | Krievija| Zviedrija
Žanrs
IMDB
5.8 (869 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Ilgi plānotā operācija bandītiskā grupējuma likvidēšanai cieš neveiksmi, kad bandītu auto nejauši pārbauda milicijas patruļa. Izvērtusies par asiņainu apšaudi Maskavas centrā, operācija kļūst par kauna traipu augstākā ranga milicijas vadībai un, lai saglābtu situāciju, pie drošības orgānu mundiera spodrināšanas ķeras klāt reklāmas nodaļas vadītāja. Viņai ir plāns pārvērst bandītu arestu par liela mēroga realitātes šovu, kāds nekur pasaulē vēl nav redzēts. Taču ne viss notiek tā, kā bija ieplānots. "Degpunktā" ir klasiskā asa sižeta policijas filmu un sociālās satīras salikums, kurā galvenā loma ir atvēlēta masu mēdijiem - tiem, kuriem ir tik ļoti liela ietekme uz jebkura mūsdienu cilvēka ikdienu. Lomās: Maksim Konolov, Andrei Mezlikin, Mariya Mashkova, Yevgeni Tsyganov, Sergei Garmash Režisors: Anders Banke

Fool! | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (23,274 balsu)
Uļjana Tuļina ir neparasts cilvēks - pieaugušā ķermenī slēpjas dīvaina un naiva bērna dvēsele. Viņas impulsīvā rīcība te smīdina, te izbrīna, un arī kaitina apkārtējos. Vienīgais tuvais cilvēks, kurš rūpējas par Uļjanu ir viņas dvīņumāsa Līza, aktrise ar neizdevušos karjeru. Trauslā attiecību harmonija sagrūst, kad Tuļinu mājās parādās Vīrietis. Saša ir rakstnieks iesācējs, kurš sapņo kļūt slavens, negaidīti kļūst vajadzīgs abām māsām. Tomēr tikai viena kļūst par viņa jaunā romāna varoni, līdzautori un mūzu. Reālā dzīve nav literatūra, tā pati uzrakstīs vajadzīgo finālu. Lomās: Oksana Korostiševska, Jevgēņijs Redko, Regīna Mjaņika, Aleksandrs Balujevs, Olga Volkova Režisors: Maksims Korostiševskis Scenārijs: Natālija Nazarova Producents: Maksims Korostiševskis

Saw IV | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (5.9 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Džigsovs un viņa mācekle Amanda ir miruši. Uzzinot par detektīva Kerija nāvi, FIB aģenti ierodas nozieguma vietā, lai palīdzētu pieredzējušajam detektīvam Hofmanam un viņa kolēģiem tikt galā ar lamatām, ko Džigsovs aiz sevis atstājis. Taču pavisam drīz ātrās reaģēšanas vienības aģenti nokļūst maniaka nāvējošajā spēlē. Tagad viņiem ir tikai 90 minūtes, lai izvairītos no visbaisākajām lamatām. Pretējā gadījumā viņus gaida briesmīga nāve... Lomās: Tobin Bell, Lyriq Bent, Costas Mandylor, Scott Patterson, Angus Macfadyen, Justin Louis Režisors: Darren Lynn Bousman

1 2 3 4