draugi

Dreamcatcher | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
5.5 (86498 balsu)
Budžets
68,000,000.00$
Četri bērnības draugi veic varonīgu rīcību, un viņus maina spēki, ko viņi iegūst pretī. Gadu vēlāk medību braucienā Meinas mežā viņus apdzina apburtais putenis, kas uzturas drausmīgā klātbūtnē. Izaicināts apturēt svešzemju spēkus, draugiem vispirms ir jānovērš nevainīgu civiliedzīvotāju kaušana ar militāru modru palīdzību ... un tad jāpārvar draudi saitei, kas vieno četrus no viņiem.

Hotel Chevalier | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (29487 balsu)
Parīzes viesnīcas numurā Džeks Vitmens guļ uz gultas. Viņa telefons zvana; tā ir sieviete pa ceļam viņu redzēt, pārsteigums. Viņa ierodas, un viņu attiecību sarežģījumi parādās pa gabaliņiem. Vai viņi mīlēsies? Vai viņu attiecības ir beigušās? (Ievads “The Darjeeling Limited”, 2007.)

Cloverfield | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (361259 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Pieci ņujorkieši rīko ballīti. Vakara jautrību pēkšņi pārtrauc gigantiska nezvēra uzbrukums lielpilsētai. Ballītes viesiem izdodas nofilmēt notiekošo ar videokameras palīdzību. Nofilmētais materiāls ir liecība par viņu centieniem palikt dzīviem - sirreāls un šausminošs viņu dzīves mirklis. Lomās: Michael Stahl-David, Odet Jasmin, Mike Vogel, Lizzy Kaplan Režisors: Matt Reeves Producenti: J.J. Abrams, Bryan Burk

Othello | Itālija
Žanrs
IMDB
6.9 (8760 balsu)
Ļaunais Iago izliekas par Otello draugu, lai manipulētu ar viņu, lai kalpotu savam galam šīs Šekspīra klasikas filmas versijā.

Žanrs
IMDB
6.9 (2481 balsu)
Jauns zēns, kurš mēģina tikt galā ar mātes atkarību no heroīna, draudzējas ar viesmīli, kas palīdz viņam tikt galā ar grūto situāciju.

Žanrs
IMDB
6.1 (33657 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Annai bija nepieciešami 10 gadi, lai atgūtos no sava vīra Seana nāves, bet tagad viņa atrodas uz robežas, lai apprecētos ar savu puisi Džozefu un beidzot virzītos tālāk. Tomēr viņas saderināšanās ballītes naktī parādās jauns zēns vārdā Šons, sakot, ka viņš ir viņas miris vīrs, kas reinkarnēts. Sākumā viņa ignorē bērnu, bet viņa zināšanas par viņas bijušā vīra dzīvi ir nepieklājīgas, liekot viņai domāt, ka viņš varētu teikt patiesību.

Casper | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (113243 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Dusmojoties par to, ka viņas vēlais tēvs viņai gribēja tikai savu drūmo izskatu, nevis miljonus, Carrigan Crittenden ir gatava sadedzināt vietu pie zemes, kad viņa atradīs karti mājā paslēptajam dārgumam. Bet, kad viņa ieiet sarežģītajā savrupmājā, lai meklētu savu prasību, viņu biedē ļaunais spoku vilnis. Apņēmusies iegūt savu roku uz šīs slēptās laimes, viņa nolīgst pēcdzemdību terapeitu Dr James Harvey, lai izdzītu spokus no savrupmājas. Hārvijs un viņa meita Kat pārceļas uz dzīvi, un drīz Kat satiek Kasperu, jauna zēna spoku, kurš ir "visdraudzīgākais spoks, kuru jūs zināt". Bet ne tik draudzīgi ir Kaspera onkuļi - Strešs, Fatso un Stinkijs, kuri ir apņēmušies padzīt visas "miesas".

Strange Planet | Austrālija
Žanrs
IMDB
5.6 (799 balsu)
Alise, Džūdija un Sallija ir trīs Austrālijas istabas biedri, kuri ir nelaimīgi iemīlējušies. Gada laikā viņi piedzīvo daudzus personīgus kāpumus un kritumus. Tikmēr Īvāns, Džoels un Neils ir draugi un kolēģi ar līdzīgām problēmām, un pakāpeniski viņu dzīves dažādā mērā krustojas ar sieviešu trijnieku. Vai kāds no šiem jauniešiem beidzot atradīs apmierinošas attiecības?

Heavenly Creatures | Vācija| Jaunzēlande
Žanrs
IMDB
7.3 (57201 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Turīgais un grūtībās nonākušais pusaudzis Džuljeta ar savu ģimeni pārceļas no Anglijas uz Jaunzēlandi un drīz sadraudzējas ar kluso, pāvestu Paulīni, izmantojot viņu kopīgo fantāzijas un literatūras mīlestību. Kad viņu vecākiem rodas aizdomas, ka viņu aizvien intensīvākā un obsesīvā saikne kļūst neveselīga, meitenes izšķīdina tumšu plānu tiem, kas draud viņus šķirt.

Valley Girl | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (12270 balsu)
Budžets
350,000.00$
Džūlija, meitene no ielejas, tiekas ar Randiju, panku no pilsētas. Viņi ir no dažādām pasaulēm un atrod mīlestību. Kaut kā viņiem ir jāpaliek kopā, neskatoties uz viņas modernajiem, seklajiem draugiem.

The Basketball Diaries | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (97512 balsu)
Filmas adaptācija ielu grūtajā Džima Kerola epastā par viņa kaleidoskopisko brīvo kritienu narkotiku atkarības mokošajā pasaulē.

The Man with Rain in His Shoes | Francija| Spānija| Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.2 (2353 balsu)
Viktors Bukovskis ir ārpus darba aktieris, kuram ir problēmas. Viņam ir draņķīgs aģents, viņam ir ieradums izkrist ar režisoriem un viņš joprojām ir iemīlējies savā bijušajā draudzenē. Tomēr Viktors gatavojas sākt negaidītu emocionālu ceļojumu, kas liks viņam stāties pretī viņa nākotnei un pagātnes kļūdām.

1 2 3 4 5