1990. gadi

Vox Lux | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (13879 balsu)
1999. gadā pusaudžu māsas Celeste un Eleanora pārdzīvo seismisku, vardarbīgu traģēdiju. Māsas sacer un izpilda dziesmu par savu pieredzi, no katastrofas padarot kaut ko jauku un katartisku - vienlaikus katapultējot Celeste līdz zvaigznei. Līdz 2017. gadam Celeste ir pašas pusaudzes meitas māte un cīnās par skandālu pārpilnu karjeru, kad viņas uzmanību prasa cits drausmīgas vardarbības akts.

Battle in Seattle | Vācija| ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.7 (13965 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Tūkstošiem aktīvistu masveidā ierodas Sietlā, Vašingtonā, lai protestētu pret PTO ministru konferenci 1999. gadā (Pasaules Tirdzniecības organizācija). Lai arī tas sākās kā mierīgs protests ar mērķi pārtraukt PTO sarunas, tas izvērsās par visaptverošu sacelšanos un galu galā par ārkārtas stāvokli, kas protestētājus vērsa pret Sietlas policijas departamentu un Zemessardzi.

Captain Marvel | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (159374 balsu)
Budžets
152,000,000.00$
Pēc nonākšanas kontaktā ar citplanētiešu rasi, gaisa spēku pilote Kerola Denversa iegūst neparastas spējas un kļūst neievainojama. Tagad Kapteinei Mārvelai nāksies aprast ar to, ka kļuvusi par vienu no Zemes varenākajām supervaronēm, viņa kļūs arī par galveno ieroci Galaktiskajā karā starp divām citplanētiešu rasēm.

Dark Phoenix | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
5.8 (136252 balsu)
Budžets
190,000,000.00$
Džīna Greja iegūst neticamas superspējas, kuras neatgriezeniski izmaiņa viņu un pārvērš Tumšajā Fēniksā. Viņas spēks ir tik liels un nekontrolējams, ka X-cilvēki nonāk grūtas izvēles priekšā - vai viena komandas biedra dzīvība ir svarīgāka par cilvēku dzīvībām visā pasaulē.

Blood Diamond | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
8.0 (449,642 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
Piedzīvojumu drāma risinās Sjerraleonē ap 1999.gadu, laikā kad valstī risinās pilsoņu karš. Kontrabandists (DiCaprio), kura darbības lauciņš ir "asiņainie dimanti" - dārgakmeņi, ar kuriem tiek finansētas dumpinieku un teroristu aktivitātes, ir uz pēdām kārtējam dimantam. Kad viņš sastopas ar vietējo, kura dēls ir pazudis, uz spēles tiek likti abu likteņi. Lomās: Leonardo DiCaprio, Jennifer Connelly, Djimon Hounsou, Michael Sheen, Stephen Collins Režisors: Edward Zwick

The To Do list | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (35659 balsu)
Budžets
1,500,000.00$
Tusiņu vietā apzinīgā skolniece Brendija (Obrija Plaza) dod priekšroku mācību grāmatām, jo tuvojas izlaidums un drīz jādodas studēt. Bet viņa aptver, ka koledžā neklāsies viegli - viņas atzīmes ir teicamas, taču meitenei, kura nevienu reizi pat nav skūpstījusies ar puisi, būs ļoti grūti adaptēties studentu dzīvē! Un tad Brendija nolemj būt apzinīga arī šajā jomā un cītīgi apgūt iekavēto. Viņa rūpīgi izveido sarakstu ar visiem seksuālajiem uzdevumiem, kurus viņai vajadzētu paspēt atlikušajā laikā līdz koledžai...

A Walk Among the Tombstones | ASV
Žanrs
Budžets
28,000,000.00$
Izbijis Ņujorkas policists, kurš kļuvis par privātdetektīvu, tiek nolīgts izmeklēt narkodīlera sievas nolaupīšanu. Trileris aizved skatītājus tumšākajos Ņujorkas nostūros, kur likuma vietā valda izmisums un nāve. Asa sižeta trileri ir režisējis un scenāriju rakstījis Amerikas Kinoakadēmijas balvas nominants Skots Frenks ("Vilknadzis" un "Mārlijs un Es"). Filmas galvenajās lomās Amerikas Kinoakadēmijas balvas nominants Laiems Nīsons ("Miljoniem iespēju, kā atdot galus", "Non-Stop: tiešais reiss" un "Nolaupītā 1 & 2"), Dens Stīvens ("Piektā vara") un Bojds Holbruks ("Harvijs Milks").

Kill Your Friends | Lielbritānija
Žanrs
Tas bija laiks, kad britu mūzikas pasaulē dominēja Oasis, Radiohead, The Verve, Blur un The Prodigy. Stīvens ir ambīciju pilns ierakstu studijas menedžeris, kurš nodarbojas ar jaunu talantu meklēšanu un viņa darba gaitas ir saistītas ar šīs industrijas neatņemamajām sastāvdaļām - alkoholu, seksu un narkotikām. Lai paveiktu savu darbu, glābtu savu reputāciju un sagādāt studijai jaunu hītu - viņš ir gatavs uz visu.

Gold | ASV| Krievija
Žanrs
IMDB
5.9 (76 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Episks stāsts par viena cilvēka nodošanos amerikāņu sapnim atrast zeltu. Kenijs Velss ir pārliecināts, ka ir iespējams uziet zelta dzīslu. Kopā ar tikpat aizrautīgu ģeologu viņš dodas neaizmirstamā dēkā, lai Indonēzijas neskartajos džungļos meklētu zeltu. Tikt pie zelta nākas grūti, taču vēl grūtāk izrādās iegūto zeltu paturēt, nonākot Volstrītas varenāko biroju redzeslokā. Filmu iedvesmojuši patiesi notikumi.

I, Tonya | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (164327 balsu)
Budžets
11,000,000.00$
Tonija ir izcila maita. Un par visu vairāk pasaulē viņa dievina sliktos puišus, stipras cigaretes un pati sevi. Un vēl viņa ir ASV čempione daiļslidošanā un gatavojas doties uz Olimpiskajām spēlēm. Ir tikai jātiek vaļā no konkurentes - un šajā sakarā Tonijai viss ir jau izplānots.

1 2 3