konkurence

Undertaking Betty | Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.6 (4624 balsu)
Politiķa sieva un mirstīgais, kurš viņu gadiem ilgi slepeni mīlējis, plāno viltot viņas nāvi, lai viņi varētu aizbēgt kopā.

Pushing Tin | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (27562 balsu)
Budžets
33,000,000.00$
Divi gaisa satiksmes dispečeri, kuri dzīvo bīstami, sacenšas, lai pārspētu viens otru vairākos līmeņos.

Generation Iron | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (7342 balsu)
Paaudzes dzelzs - šodien pārbauda kultūrisma profesionālo sportu un sniedz auditorijai piekļuvi 7 labāko kultūristu dzīvēm, kad viņi trenējas, lai sacenstos pasaules pirmizrādes kultūrisma posmā - Olimpijas kungā.

Assassins | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (74899 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Slepkava Roberts Rats ierodas bērēs, lai nogalinātu ievērojamo mobsteru, un tikai tāpēc, lai redzētu, kā sāncensis nolīgst ieroci, pabeidz viņa darbu - ar drausmīgiem rezultātiem. Šausmās par nevainīgu apkārtējo cilvēku slepkavību, Rāts nolemj veikt vienu pēdējo darbu un pēc tam atgriezties civilā dzīvē. Bet atrast savu izeju no slepkavošanas pasaules kļūst arvien bīstamāk, jo Rāts iekrīt sievietes mērķī un pats kļūst par ievērojamu vīrieti.

Rambo III | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (116601 balsu)
Budžets
63,000,000.00$
Combat ir nodevis Rambo, bet viņš beidzot ir sācis rast iekšēju mieru klosterī. Kad Rambo draugs un mentors pulkvedis Trautmans lūdz palīdzību ārkārtīgi slepenā misijā Afganistānā, Rambo atsakās, bet, pārņemot Trautmanu, tas ir jāpārdomā.

Eurovision | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (95693 balsu)
Kad topošajiem mūziķiem Larsam un Sigritam tiek dota mūža iespēja pārstāvēt savu valsti pasaules lielākajā dziesmu konkursā, viņiem beidzot ir iespēja pierādīt, ka jebkurš sapnis ir sapnis, par kuru ir vērts cīnīties.

American Psycho II: All American Girl | ASV
Žanrs
IMDB
3.8 (14025 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Rasela ir kriminoloģijas students, kurš cer ieņemt profesora Roberta Starkmana skolotāja palīga amatu. Viņa ir pārliecināta, ka šis amats pavērs ceļu FBI karjerai, un viņa ir gatava darīt jebko, lai to iegūtu, tostarp nogalināt savus klasesbiedrus. Skolas psihiatrs doktors Daniels uzzina, ka Rachel ir ārprātīga, bet Rachel ir prasmīga viņas bīstamajā nāves spēlē un identitātes zādzībā.

The Hustle | ASV
Žanrs
Bagātie veči dabūs trūkties, kad satiksies šīs divas rūdītas krāpnieces! Viena no viņām (Anne Heteveja) ir augstākās klases krāpniece, kura dod priekšroku smalkām, ilgi un rūpīgi plānotām afērām, kas nes lielus ienākumus. Viņas darbības lauks ir augstākā sabiedrība. Otra (Rebela Vilsone) savā darbā strādā ar vienkāršām ātrās peļņas shēmām. Nejaušība saved abas dāmas kopā, kad izrādās, ka viņas abas ir nolūkojušas vienu upuri – tehnoloģiju ģēniju multimiljardieri. Puisis izskatās naivs, un neviena no viņām nav gatava atteikties no šīs peļņas iespējas, un sacensības var sākties! Lai uzvar labākā!

No Reservations | ASV| Austrālija
Žanrs
Budžets
28,000,000.00$
Keita Ārmstronga - šefpavāre vienā no populārākajiem Manhetenas restorāniem, ir pieradusi, ka viņas sadzīvē valda tāda pati kārtība, kā virtuvē. Viņas dzelžainais tvēriens apbur un vienlaicīgi biedē visus apkārtējos. Taču liktenis sagādā perfekcionistei Keitai nopietnu pārbaudījumu - viņas dzīvē ienāk deviņgadīgā Zoe, bet virtuvē - jauns pavārs, mērču speciālists Niks Palmers, kura kulināra prasme met izaicinājumu šefpavārei. Zinot Nika pilnīgi nekontrolējamo dabu, ir grūti iedomāties kādu, kurš būtu vēl lielāks pretstats Keitai. Taču drīz vien abi pretpoli sāk pievilkties un sākotnējā konkurence pamazām pāraug mīlestībā. Lomās: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin, Patricia Clarkson, Jenny Wade, Lily Rabe Režisors: Scott Hicks

DOA: Dead Or Alive | Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
21,000,000.00$
Četras skaistas meitenes lido uz attālu eksotisko salu dienvidaustrumu Āzijā, lai piedalītos slepenā austrumcīņu turnīrā. Tina Armstronga - sieviešu cīņas zvaigzne; Kristija - prasmīgais killers; Princese Kasumija - aziātu karavīrs-aristokrāte un Helena Duglasa - ekstremālo sporta veidu cienītāja... Taču sagadās tā, ka meitenēm nākas apvienoties komandā, lai stātos pretī kādiem ļauniem spēkiem... Dinamiskā grāvējfilma filmas "Kurjers" režisoram Korijam Juēnam. Galvenajā lomā - Japāņu topmodele Devona Aokija. Lomās: Jaime Pressly, Holly Valance, Sarah Carter, Natassia Malthe, Devon Aoki, Eric Roberts Režisors: Corey Yuen Angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

The Prestige | ASV
Žanrs
IMDB
8.5 (1,017,298 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Filmu "Memento" un "Betmens: Sākums" režisora Kristofera Nolana jaunā filma. Divi Viktorijas laika burvju mākslinieki (Hjū Džekmens un Kristians Beils) savā starpā uzsāk sacensību, kas palēnām pāraug nežēlīgā cīņā, lai atklātu otra sāncenša triku noslēpumus. Kurš no viņiem būs labākais? Vēro uzmanīgi… Lomās: Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine, Scarlett Johansson, Rebecca Hall, Andy Serkis, Piper Perabo, David Bowie Režisors: Christopher Nolan Angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Bridesmaids | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (259598 balsu)
Budžets
32,500,000.00$
Ennijas (Kristen Wiig) dzīve ir viena liela ķeza. Kad viņas labākā draudzene Liliana (Maya Rudolph) paziņo, ka ir saderinājusies, Ennija ir ar mieru uzņemties galvenās līgavas māsas pienākumus, jo tik svarīgi un priecīgi notikumi viņas dzīvē katru dienu nenotiek. Apņēmības pilna un kopā ar četrām līgavas māsām - citu par citu spilgtākām personībām, viņa lauzīs ceļu cauri visdažādākajiem pirmskāzu pasākumiem, rituāliem un tradīcijām. Jo, kā izrādās, būt par līgavas māsām ir viens ellīgs uzdevums. Galvenajās lomās: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Chris O’Dowd, Ellie Kemper, Wendi McLendon-Covey, Melissa McCarthy, Matt Lucas, Jill Clayburgh, Rebel Wilson, Michael Hitchcock Režisors: Paul Feig

1 2 3