konkurence

Michel Vaillant | Francija
Žanrs
Budžets
22,900,000.00$
Mišels Vaijāns ir ne tikai virtuozs pilots pie savas zilās sacīkšu mašīnas stūres, bet arī absolūts čempions gandrīz visos sacīkšu veidos. Ar savas komandas palīdzību, kura pieder viņa ģimenei jau paaudzēs, viņš ir nepārspējams trasē, un veiksme viņu pavada itin visā. Šāds Vaijāna veiksminieka statuss konkurējošās komandas aiz greizsirdības dara vai trakus, to skaitā arī vienu no spēcīgākajām komandām- "Līderus", ar apburošo un viltīgo menedžeri Rutu Vongu priekšgalā. Lai "Līderu" komanda uzvarētu leģendārajās Lemānas 24 stundu sacīkstēs, Vonga gatava likt lietā visus iespējamos līdzekļus. Izšķirošajā sacīkšu posmā uzsākt sacīkstes ir gatavas divas Vaijāna komandas mašīnas- ar Nr 10, kurai pie stūres ir pats Vaijāns, un Nr 8 ar viņa labāko draugu Stīvu Varsonu pie stūres. Līdz startam ir atlicis pavisam nedaudz, kad trasē parādās tikpat leģendārie piloti Kramers un Havkinss pie kliedzoši sarkano "Līderu" komandas auto stūrēm. Sākas sacīkstes ne tikai par čempiona titulu, bet arī uz dzīvību un nāvi... Filma uzņemta pēc leģendārā sacīkšu un piedzīvojumu komiksa "Mišels Vaijāns" motīviem. Filmas veidošanā piedalījies franču kino milzis Liks Besons, lomās jauni un daudzsološi aktieri, ieskaitot apburošo Dianu Krūgeri, kas nesen bija redzama Helēnas lomā filmā "Troja".

Dodgeball: A True Underdog Story | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (253564 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Gigantiska sporta industrijas korporācija vēlas pievienot savai impērijai nelielu sporta zāli. Lai novērstu šādu netaisnību, sportistu komanda piekrīt piedalīties ļoti nopietnās sacensībās Las Vegasā, kurās princips ir ļoti vienkāršs - uzvarētājs saņems visu.

Wallace&Gromit. The Curse of Were-Rabbit | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.5 (111,459 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Voless un viņam mūžam uzticamais suns Gromits - divi pasaulē iemīļoti animācijas īsfilmu varoņi - pirmo reizi pilnmetrāžas filmā! Tikai dažas dienas pirms gada lielākā notikuma - Milzu dārzeņu konkursa, Voless un Gromits aci pret aci sastopas ar konkursa dalībnieku niknāko ienaidnieku - milzu trusi!

Blades of Glory | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (6.3 balsu)
Budžets
53,000,000.00$
Kad sīvākie sāncenši - daiļslidotāji Čazs (Will Ferrell) un Džimijs (Jon Heder) pasaules čempionāta laikā visu acu priekšā burtiskā nozīmē saiet matos un pataisa sevi par pēdējiem idiotiem, viņi taisnā ceļā "izlido" no sporta aprindām. Pēc vairāk kā trīs gadu pauzes, viņi nolemj atrast veidu, kā atgriezties sportā. Ja viņiem izdotos tikt galā ar savstarpējām nesaskaņām, viņi varētu uzstāties… pāru deju disciplīnā. Lomās: Will Ferrell, Jon Heder, Will Arnett, Amy Poehler, William Fichtner, Jenna Fischer, Romany Malco, Nick Swardson, Rob Corddry, Craig T. Nelson Režisori: Will Speck & Josh Gordon

Pitch Perfect | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (267376 balsu)
Budžets
17,000,000.00$
Kad Beka uzsāk mācības jaunajā koledžā, viņa iesaistās a capella vokālajā grupā, kas vieno visdažādākās meitenes – augstprātīgās sabiedrības dāmas, naivās sapņotājas un arī pāris dīvainītes. Viņas gaida nežēlīga cīņa – koledžu a capella vokālo grupu konkurss. Tā būs viņu trakākā vai arī pati foršākā pieredze (vai arī mazliet no katras). No popmūzikas klasikas jaunā izpildījumā līdz mūsdienu hītiem, „Pirmklasīgās” būs gada muzikālākā komēdija!

Monsters University | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (309006 balsu)
Budžets
200,000,000.00$
Maiks Vazovskis un Džeimss Salivans ir nešķirami draugi, taču ne vienmēr tā ir bijis. Kad šie tik atšķirīgie mošķīši pirmo reizi satika viens otru, viņi viens otru nevarēja ciest ne acu galā. Iestāšanās Mošķīšu universitātē viņus ir satuvinājusi - Maiks un Sallijs ir pieņēmuši, ka ir tik atšķirīgi, un kļuvuši par labākajiem draugiem. Pirms filmas - animācijas īsfilma "Zilais lietussargs"/"The Blue Umbrella", kas stāsta par diviem lietussargiem, kuri sastopas pilsētā lietusgāzes laikā un iemīlas.

The Hunger Games: Catching Fire | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (568422 balsu)
Budžets
130,000,000.00$
Izdzīvojusi asinis stindzinošajās Bada spēlēs, Katnisa (aktrise Jennifer Lawrence) ne tikai ar izveicību gūst uzvaru, bet arī valsts varai liek atzīt divkāršo – viņas un Pīta (aktieris Josh Hutcherson) – uzvaru. Pēc drošas nonākšanas mājās 74. Bada spēļu čempioni ātri vien dodas Uzvarētāju tūrē uz divpadsmit Panamas apgabaliem, ko pārvalda despotiskais Kapitolija prezidents Snovs (aktieris Donald Sutherland). Diemžēl, kaut arī oficiāli atzīta, bet ar atjautību izcīnītā uzvara iepriecina ne visus. Tieši pretēji nekā gaidīja prezidents Snovs, Katnisas un Pīta uzvara nenostiprina valsts varas ietekmes zonas. Baiļu ieskautajā Panamā, pastiprinoties nemieriem, meitene drīzi vien kļūst par briestošās sacelšanās un cerības par labāku rītdienu simbolu, tāpēc rūpju pārņemtā Kapitolija vara nolemj, ka labākais veids, kā visu atgriezt savās sliedēs – iemīlējušos Pītu un Katnisu vēlreiz izsaukt uz Arēnu un veiksmes gadījumā no abiem atbrīvoties. Pēc prezidenta norādījuma valstī sāk organizēt īpašas Gadsimta ceturkšņa Bada spēles, par kuru dalībniekiem kļūst pēdējo 25 spēļu čempioni, kas ir daudz spēcīgāki nekā pirms gada uzvarējušie pusaudži. Atkal Arēnā nonākušajai Katnisai vēlreiz jādemonstrē gudrība un jāuzvar, lai izglābtu sevi un tuviniekus. Diemžēl, bet izskatās, ka veiksme čempionei ir pagriezusi muguru... Bet vai apņēmības pilnā meitene pakļāvīgi samierināsies ar neizbēgamo likteni, vai uzdrīkstēsies cīnīties pret sistēmu līdz pēdējam elpas vilcienam? Visas atbildes dinamiskajā, negaidītu sižeta pavērsienu, kaisles, piedzīvojumu un briesmu piesātinātajā filmā „Spēle ar uguni” kinoteātros jau no 22.novembra.

Кухня. Последняя битва | Krievija
Žanrs
Šefpavārs Viktors Barinovs ir nolēmis beidzot pielikt punktu karjerai un ļauties klusai, mierīgai dzīvei. Taču talantīga pavāra slava viņam seko arī pensijā. Ir jāpiedalās profesionālu pavāru pasaules čempionātā, kas notiks Sočos. Viktors savāc komandu un dodas uz Sočiem. Tieši pirms čempionāta Viktors piepeši uzzina, ka viņam ir dēls Ivans Turklāt noslēpumaini pazūd restorāna īpašnieks Dmitrijs Nagijevs, kam īstenībā nācies bēgt un slēpties no bruņotas mafijas.

Step Up 2: The Streets | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (88726 balsu)
Budžets
23,000,000.00$
Filmai "Solis augšup" seko vēl romantiskāks un kaislīgāks stāsts! Skaistā un karstasinīgā ielu dejotāja Endija nolemj mācīties Merilendas mākslas un deju skolā. Skola ir elitāra, bet viņa pati nāk no pavisam parastas vidusšķiras ģimenes. Tāpēc Endijai nākas smagi mācīties un cīnīties par savu vietu uz deju grīdas un ārpus tās. Deju stundās Endija sastop skolas labāko dejotāju Čeisu, un drīz starp abiem jauniešiem rodas jūtas. Tomēr rodas nopietni šķēršļi, kad Čeiss un Endija nolemj piedalīties nelegālās ielas deju sacensībās, kas draud ar izslēgšanu no skolas... Lomās: Robert Hoffman, Briana Evigan, Will Kemp, Jennifer Rouse Režisors: Jon Chu

Daddy Day Care | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (70630 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Kad reklāmisti Čārlijs (Edijs Mērfijs) un Fils (Džefs Gārlins) zaudē darbu, cenšoties pārdot brokastu pārslas ar dārzeņu garšu, viņu sievas dodas strādāt. Bet tad viņi saprot, ka nevar vairs atļauties laist bērnus smalkajā Čepmena akadēmijā, ko vada ļaunā Heridanas jaunkundze, tāpēc Čārlijs un Fils izveido tētu vadītu bērnudārzu. Bet viņu piedzīvojami ar auklēšanos tikai sākas.

Black Swan | ASV
Žanrs
Budžets
13,000,000.00$
Ņujorkas baleta trupas balerīnas Ninas dzīve ir deja. Viņa dzīvo kopā ar māti Ēriku, kas ir izbijusi balerīna un aizgūtnēm atbalsta meitas profesionālās ambīcijas. Kad mākslinieciskais režisors izlemj nomainīt prīmu izrādē "Gulbju ezers", viņa izvēle ir tieši Nina. Tomēr viņai uzrodas konkurente - jaunā dejotāja Lilī, kuras sniegums arī aizrauj režisoru. Izrādei ir vajadzīga dejotāja, kas spēj nodejot gan Balto gulbi ar nevainību un grāciju, kā arī Melno gulbi, kas iemieso viltu un jutekliskumu. Nina pilnībā atbilst Baltā tēlam, bet Lilī ir Melnā gulbja iemiesojums. Kad jaunās dejotājas uzsāk sāncensību par šo lomu, viņu draudzība kļūst arvien sarežģītāka un Nina arvien vairāk saskaras ar draudzenes rakstura tumšo pusi un abas ir gatavas viena otru iznīcināt. Lomās: Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, Barbara Hershey, Winona Ryder Režisors: Darren Aronofsky Scenārijs: Mark Heyman, Andres Heinz, John McLaughlin Producents: Mike Medavoy

1 2 3