izlūkdati

Jack Ryan: Shadow Recruit | ASV| Krievija
Žanrs
Budžets
60,000,000.00$
Filma uzņemta pēc Toma Klensija bestselleru motīviem. Džeks Raiens, kurš pavisam nesen sācis strādāt CIP kā datu analītiķis, atklāj Krievijas plānoto sazvērestību, kuras mērķis ir ASV ekonomikas sagraušana. Viņš tiek nosūtīts uz Maskavu, kur tiek ierauts filmas „Mission: Impossible” cienīgos notikumos.

Žanrs
IMDB
6.4 (424261 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Seksapīlā blondīne Lūsija (Skārleta Johansone) kļūst par bīstamāko un nāvējošāko sievieti uz pasaules, apveltītu ar nepārspējamu intelektu un pārcilvēciskām fiziskām spējām. No potenciāla upura, viņa ir pārvērtusies par mednieci un dodas pa pēdām tiem, kuri viņu gribēja nogalināt. Filmas režisors Liks Besons (La Femme Nikita, The Professional, The Fifth Element).

Mr. Peabody & Sherman | ASV
Žanrs
Budžets
145,000,000.00$
Pībodija kungs - uzņēmējs, izgudrotājs, zinātnieks, Nobela prēmijas laureāts, gardēdis, divkārtējs Olimpiskais čempions un ģēnijs. Ak jā, starp citu - viņš ir suns. Ar savas laika mašīnas palīdzību, Pībodija kungs kopā ar pieņemto dēlu Šērmenu ceļo pagātnē, lai klātienē vērotu nozīmīgākos vēsturiskos notikumus un satiktu slavenas vēsturiskas personības. Bet, kad Šērmens pārkāpj laika ceļošanas noteikumus, mūsu varoņiem ir atkal jādodas bīstamos piedzīvojumos, lai atjaunotu vēsturisko notikumu pareizo secību un izglābtu nākotni. Turklāt, Pībodija kungam būs jātiek galā ar visgrūtāko uzdevumu - jākļūst Šērmenam par īstu tēvu.

Hitman: Agent 47 | Vācija| ASV| Indonēzija
Žanrs
Budžets
35,000,000.00$
Gēnu inženierijas rezultātā viņš ir kļuvis par elites klases algotu slepkavu, kura vārds ir Aģents 47. Viņa šobrīdējais mērķis ir korporācija, kura mēģina atkodēt Aģenta 47 izcelšanās noslēpumus, lai varētu izveidot īpašu slepkavu armiju. Apvienojot spēkus ar kādu sievieti, kuras rīcībā varētu būt informācija, kā uzveikt vareno korporāciju, Aģentam 47 rodas iespēja noskaidrot savas pagātnes baltos plankumus un sastapties cīņā ar saviem nāvīgākajiem ienaidniekiem.

Beautiful Mind | ASV
Žanrs
IMDB
8.1 (277 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
1947. gads. Džons Nešs ierodas Prinstonā. Viņš ir matemātikas ģēnijs. Šis cilvēks ir izstrādājis "spēļu teoriju" matemātikā, par ko savā laikā ieguva Nobela prēmiju. Valdība palūdz Džonam palīdzēt atkodēt Krievu šifrus, līdz ar ko viņš tiek iesaistīts šausminošā sazvērestībā. Taču reti kurš zināja, ka viņš ir smagi slims. Viņam bija šizofrēnija... Drīz viņš sastopas ar līdz šim nepazīstamām sajūtām - ar mīlestību.Šīs jūtas viņa dzīvē ienes Alīsija. Uzzinot, ka Džonam ir šizofrēnija, viņa ir satriekta, taču Alīsija nepadodas, liekot pretī briesmīgajai slimībai savu mīlestību. Tagad tikai ar Alīsijas palīdzību Džons spēs atgūt savu garīgo spēku un atgūt izcilā matemātiķa statusu, kādu viņu pazina līdz šim.

Spy Kids 3D: Game Over | ASV
Žanrs
IMDB
4.2 (48,371 balsu)
Budžets
38,000,000.00$
Spiegu bērni 3D: Spēle beigusies Trešā filma par spiegu bērniem nav vienkārša filma - tas ir īsts 3D kino piedzīvojums! Izmantojot 3D tehnoloģiju iespējas, raibiem un smieklīgiem piedzīvojumiem bagātu stāstu un lielisku aktieru ansambli, ir radīta lieliska filma visu vecumu skatītājiem! Brālis un māsa Džuni un Karmena, kuru vecāki ir pieredzējuši spiegi un cīnītāji pret visu ļauno, dodas savā trešajā un bīstamākajā uzdevumā... Viņu ceļš ved video spēles iekšienē, kurā var notikt pat neiespējamais. Tas ir vienīgais ceļš glābt pasauli no varaskāra un cietsirdīga ļaundara, kura mērķis ir pakļaut visas pasaules bērnus. Džuni un Karmena neatlaidīgi laužas cauri ļaundara veidotajiem 3 dimensiju spēles līmeņiem, kuri ir viens par otru sarežģītāki un bīstamāki. Spiegu bērniem nākas cīnīties ar milzu robotiem, braukt galvu reibinošās motosacīkstēs un sērfot pa lavas upi... Filmas "Spiegu Bērni 3D" režisors ir Robert Rodriguez ("Spy Kids", "Desperado", "No Krēslas Līdz Rītausmai" u.c.), kurš sarakstījis arī filmas scenāriju. Spiegu bērnus tēlo tie paši jaunie un lieliskie aktieri Daryl Sabara un Alexa Vega, viņu tēvu tēlo Antonio Banderas, bet ļaundara lomā ir Silvesters Stallone, kā arī Steve Buscemi zinātnieka lomā. Lomās Antonio Banderas, Sylvester Stallone, Alexa Vega, Daryl Sabara, Salma Hayek, Steve Buscemi, George Clooney u.c. Režisors Robert Rodriguez Scenārijs Robert Rodriguez Producents Bob Weinstein, Robert Rodriguez Angļu val. Ar subtitriem latviešu un krievu valodās

Johnny English | Francija| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.2 (128,099 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Kad tiek nozagtas Anglijas kroņa dārglietas, britu slepenais dienests īpašajā uzdevumā nosūta labāko no labākajiem – Aģentu Nr. 1, kurš nekavējoties uzsāk izmeklēšanu un gandrīz tikpat ātri nokļūst septiņas pēdas zem zemes. Par nožēlu slepenajam dienestam, viņa kolēģi drīz viņam pievienojas.

1 2