neatkarīga filma

Trees Lounge | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (12992 balsu)
Budžets
1,300,000.00$
Tomijs ir zaudējis darbu, mīlestību un dzīvi. Viņš dzīvo nelielā dzīvoklī virs Trees Lounge - bāra, kuru viņš bez dzīvības apmeklē kopā ar dažiem citiem pastāvīgajiem darbiniekiem. Viņš iegūst darbu, vadot saldējuma kravas automašīnu, un beidzas ar saikni ar savas bijušās draudzenes septiņpadsmit gadus veco brāļameitu. Tas viņam sagādā nopietnas nepatikšanas ar savu tēvu.

Black Snake Moan | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (59579 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Dievu biedējošs blūza mākslinieks aizved pie savvaļas jaunas sievietes, kura kā bērnības seksuālas vardarbības upuris visur meklē mīlestību, bet nekad to gluži neatrod.

Assassination of a High School President | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (15245 balsu)
Budžets
11,500,000.00$
Pēc SAT eksāmenu zādzībām no galvenā biroja pusaudžu žurnālists Bobijs Funke gatavojas atmaskot zagli. Bobijs izdrukā rakstu, kurā par zagli tiek minēts klases prezidents Pols Mūrs, sagraujot jauniešu reputāciju. Bet, kad Bobijs iepazīstas ar Pāvila draudzeni Frančesku, viņš saprot, ka ir kļūdījies attiecībā uz Pāvilu, tāpēc viņš cenšas atmaskot patieso vainīgo.

Father of Invention | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (8070 balsu)
Gandrīz desmit gadus pēc tam, kad kļūdains produkts viņu nolaidis cietumā, augstprātīgais izgudrotājs ir apņēmies atjaunot savu reputāciju un atjaunot savu laimi. Bet vispirms viņam jāpārliecina atsvešinātā meita, ka viņš ir otrās iespējas vērts.

Employee of the Month | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (9274 balsu)
Dzīvespriecīgā un jautrā bankas darbinieka Deivida dzīve apgriežas kājām gaisā, kad viņš tiek atlaists no sapņu darba un viņu pamet mīļotā līgava Sāra. Deivida labākais draugs Džeks cenšas viņu pārliecināt, ka viss ir uz labu, tomēr Deivida dzīve pārvēršas par elli.

Cold Creek Manor | ASV| Kanāda| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.0 (20497 balsu)
Ģimene no Ņujorkas pārceļas uz vecu savrupmāju laukos, kas joprojām ir piepildīta ar iepriekšējā īpašnieka lietām. Kad viņi sāk padarīt to par savu, sāk notikumu virkne, kas liek viņiem uzskatīt, ka bijušie iedzīvotāji vēl nav pazuduši.

Speak | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (23835 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Pirmkursnieka vidusskolas skolniece Melinda ir atteikusies runāt, kopš viņa aicināja policistus uz populāro vasaras ballīti. Tā kā vecie draugi viņu apžēloja par to, ka ir žurka, un viņas vecāki ir pārāk aizņemti, lai pamanītu viņas nepatikšanas, viņa ieliecas sevī, cenšoties noslēpt savu noslēpumu: šī zvaigzne vecākais Andijs viņu izvaroja ballītē. Bet Melindai izdodas atrast mierinājumu savā mākslas klasē, kuru vada Freeman kunga kungs.

Celebrity | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (23359 balsu)
Rakstnieka Lī karjera un personīgā dzīve ir apstājusies, tāpēc viņš šķiras no savas drūmās sievas Robinas un ienirst jaunā darbā kā izklaides žurnālists. Viņa uzdevumi aizved viņu uz manevtīgākajiem Manhetenas stūriem, bet, pārejot no vienas devīgas puses uz otru un iesaistoties daudzās tukšās romānās, viņš sāk šaubīties par sava darba vērtību. Tikmēr labākais TV producents Tonijs kļūst par Robinu un iepazīstina viņu ar slavenību pasauli.

Just Add Water | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (2846 balsu)
Neveiksmīga romantiska komēdija par pieklājīgu puisi Reju Tuksbiju ar bezizejas dzīvi strupceļa pilsētā Tronā, Kalifornijā. Pēc tam, kad viņu pamudinājis kāds svešinieks, Rejs sāk atkal sapņot. Viņš nodzen parazītus savā dzīvē, izjauc nervu, lai turpinātu mīlestību bērnībā, un, visbeidzot, uzņem atpakaļ savu kopienu, apgāžot vietējo pusaudzi Met-baronu.

Talk of Angels | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (758 balsu)
Šis ir stāsts par jaunu īru sievieti, kura ierodas Spānijā, lai izvairītos no spiediena, ko viņa jūt saistībā ar gaidāmajām laulībām ar Īrijas politisko aktīvistu. Bet Spānijā pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados, strādājot pārvaldes iestādē turīgā ģimenē, viņa piedzīvo tāda paša veida politiskos nemierus. Faktiski neilgi pēc tam, kad viņa pamanās piesaistīt precētu vīrieti, kurš ir līdzīgi iesaistīts cīņā pret fašismu un Franko. Tas viņu pamodina ar dabu, kas viņu pieved pie šādiem vīriešiem un izlemj, kas viņai jādara attiecībā uz dzīvi, kuru viņa pameta Īrijā

He Got Game | ASV
Žanrs
Budžets
25,000,000.00$
Basketbolista tēvam jāmēģina pārliecināt viņu doties uz koledžu, lai viņš varētu saņemt īsāku sodu.

Palermo Shooting | Francija| Vācija| Itālija
Žanrs
IMDB
6.2 (2,652 balsu)
Kad slavenā jaunā vācu fotogrāfa mežonīgais dzīvesveids viņu gandrīz nogalina, viņš dodas uz Palermo, Sicīlijā, lai atpūstos. Vai skaistā pilsēta un skaista vietējā sieviete var viņu nomierināt?

1 .. 8 9 10 11 12 13