neatkarīga filma

The Baxter | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (4536 balsu)
Cilvēks ar “durvju paklāja” personību mēģina iestāties par sevi, lai mainītu šo komēdiju. Nelielu attieksmi pret nodokļu grāmatvedi Elliotu Šermanu sauc par “Baxter”: mierīgu, neizklaidīgu kolēģi, kurš “nēsā zeķu zeķturus” un “bauda grābj lapas”. Priekšnieku un vecāku mīlētais Elliots ir pilnīgi jauks puisis. Un tā ir viņa problēma.

Chapter 27 | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
5.7 (10115 balsu)
Filma notiek trīs dienu laikā pirms Lenona slepkavības, un tā paredzēta Čepmena psihes izpētei, nepievēršot būtisku nozīmi slepkavībai. Virsraksts "27. nodaļa" liek domāt par JD Salingera romāna "Ķērējs rudzos" turpinājumu, kuram ir 26 nodaļas un kuru Čapmens nesa, kad nošāva Lenonu. Čepmens bija apsēsts ar grāmatu, līdz vietai

Seeing Other People | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (2297 balsu)
Divus mēnešus kautrīgi no kāzām pāris nolemj atļauties viens otram pēdējās mušas līdz savām kāzām.

Bright Young Things | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.6 (4951 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados presē pazīstamais sociālais kopums, kurš seko līdzi ikvienam viņu gājienam, kā “košās jaunās lietas” ir Ādams un viņa draugi, kuri ir ekscentriski, mežonīgi un pilnīgi šokējoši vecākajai paaudzei. Trakuma laikā Ādams, kurš ir labi savienots, bet pilnīgi salauzts, izmisīgi cenšas iegūt pietiekami daudz naudas, lai apprecētos ar skaisto Ninu. Kaut arī viņa mēģinājumi iekasēt skaidru naudu tiek nepārtraukti nomocīti, šķiet, ka viņu draugi viens pēc otra sevi iznīcina, nebeidzami meklējot jaunākas un ātrākas sajūtas. Visbeidzot, kad apkārtējie notikumi, kas atrodas ārpus viņu kontroles, nonāk ap viņiem, viņi ir spiesti pārvērtēt savu dzīvi un to, ko viņi vērtē visaugstāk.

Margot at the Wedding | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (18906 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Margota un viņas dēls Klods nolemj apmeklēt māsu Paulīni pēc tam, kad viņa paziņo, ka apprecējas ar mazāk iespaidīgo Malkolmu. Īsāk sakot, māsas radītā vētra atstāj drūmas attiecības un atklāj ģimenes noslēpumus.

13 Moons | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (1266 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Vai jūs varat atrisināt 13 mēnešu noslēpumu?

The Crow: Wicked Prayer | ASV
Žanrs
IMDB
3.0 (8024 balsu)
Džimijs Kuervo ir neveiksmīgs ex-con pārstāvis, kurš dzīvo piesārņotā kalnrūpniecības pilsētā pēc rezervācijas, kas viņu izdzītu no pilsētas, ja ne uz atlikušo pārbaudes laiku. Tā kā laiks ir gandrīz beidzies, viņš plāno sākt jaunu dzīvi ar savu draudzeni Liliju un pamest pilsētu uz labu. Bet Lūiss Krass un Lola Bairne vada vietējo sātanistu vietējo bandu, kuri nežēlīgā rituālā slepkavo Džimiju un Liliju.

She Hate Me | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (7092 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Atbrīvots no darba, bijušais izpilddirektors gūst peļņu no piesūcināšanas turīgām lesbietēm.

Love Is All There Is | ASV
Žanrs
IMDB
5.1 (1105 balsu)
Malačiči, čakla itāļu ģimene, kas nesen imigrēja no Florences, Bronksā, Ņujorkā, atver izdomātu restorānu, uzzīmējot cita klana loku. Maiks un Sadijs Kapomezzo, kas ir vienlīdz čakli Sicīlijas ēdinātāji no apgabala, uzskata, ka viņi nevar stāvēt pretī Piero un Marijai Malačičiem. Tomēr viss kļūst sarežģīti, kad iemīlējas melačiča meita Džina un Kapomezzo dēls Rosario.

Traveller | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (1747 balsu)
Jauneklis Pāts apmeklē čigāniem līdzīgu grifteru (īru ceļotāju) klanu Ziemeļkarolīnas laukos, no kura viņš ir cēlies. Sākumā viņš tiek noraidīts, bet brālēns Bokijs viņu pieņem par mācekli. Pats mācās spēli, kamēr Bokijs iemīlas un vēlas citu dzīvi. Raksta Džefs Hols

Žanrs
IMDB
5.9 (8916 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Dānijas princis Hamlets uzzina, ka tēvocis Klaudijs nogalināja savu tēvu, lai iegūtu troni, un plāno atriebties.

Red Rock West | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (19215 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Kad Teksanam Maiklam solītais darbs Vaiomingā neīstenojas, Maiks kļūdās no Veina kļūšanas par hitmanu, kuru viņš nolīga, lai nogalinātu savu neuzticīgo sievu Suzanne. Maiks pilnībā izmanto situāciju, savāc naudu un skrien. Atvaļinājuma laikā viss notiek nepareizi un drīz pasliktinās, kad viņš nokļūst īstajā hitmanā Lilijā.

1 .. 7 8 9 10 11 .. 13